Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-09-18, 12:48 AM   #176
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
D大隻佬係唔係要打背先有硬直到?

一時手快睇到要點

只係記得要口口三角之類?

舊 03-09-18, 08:53 AM   #177
ps4boy
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2016
招式表跟奥義中大嘍囉按o!(用於藉四方三下+o)唔知點?

舊 03-09-18, 10:32 AM   #178
padage
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2016
引用:
作者: fortel 查看文章
d野疾住疾住咁,好唔爽

好似有到講阿拳要拎架車,係咁入d鋪講幾句野就出返去,出出入入咁 (唔係用人中6個eng,出入要load)

d對白無全語音,大部份都係EE哦哦....

打第一隻大BOSS,D血多到我以為自己打緊無雙....

仲有,雖然我睇得出佢想用九龍城寨黎做條村個原型....不過會唔會真係太多簡體字...
個loading真係上世紀技術....得間細房都要load,個城已經唔係大,同埋行得好慢,可能要做返個chok樣,但我覺得可以調快少少同default係跑步
然後世紀末油麻地?
出到荒野好ps2 feel
打鬥同演出做得幾好

此篇文章於 03-09-18 10:34 AM 被 padage 編輯。
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 10:45 AM   #179
hkfaker
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
引用:
作者: padage 查看文章
個loading真係上世紀技術...
打鬥同演出做得幾好
hkfaker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 11:46 AM   #180
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
出左醫生mini game, 好好玩
引用:
個loading真係上世紀技術....得間細房都要load,個城已經唔係大,同埋行得好慢,可能要做返個chok樣,但我覺得可以調快少少同default係跑步
然後世紀末油麻地?
打鬥同演出做得幾好
好多龍如做到既野呢度無做到...
仲有d市民勁簡陋,女市民個樣好似全部一樣

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 11:49 AM   #181
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
王晶-y( ̄Д ̄)。o: Slow Motion+慢行先夠霸氣

引用:
~略~

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.

此篇文章於 03-09-18 11:56 AM 被 ( ゚ω゚)? 編輯。
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 11:58 AM   #182
ゆり

好多卒仔都中下奧義就死,

其實qte都幾冇必要

舊 03-09-18, 12:15 PM   #183
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
你們講到隻game好似有伏咁, 真係咁伏???
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 12:20 PM   #184
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
打鬥方法個人覺得爽過人龍系列,不過我只玩到入城,未知後面會唔會唔好玩了。
由手機版發出
莎月美希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 12:28 PM   #185
ゆり

第一次玩如龍

我就覺得幾好玩喇

不過係有D唔原作還原姐

舊 03-09-18, 12:49 PM   #186
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 莎月美希 查看文章
打鬥方法個人覺得爽過人龍系列,不過我只玩到入城,未知後面會唔會唔好玩了。
由手機版發出
我睇直播都幾好玩咁....只係太多game暫時不買住...
舊 03-09-18, 01:58 PM   #187
hkfaker

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
如果係fans就一定buy....或者最近玩緊AC:rogue 都係走嚟走去.....loot吓....冧吓友....做吓支線....
玩到8x%(剩番主線未完成)進度都仲好有興趣玩落去
但係隻 人北 玩個demo....整車..行嚟行去....行兩條街打咗三次已經開始有少少煩.....
至於伏唔伏都好 我都一定會入手 不過唔會"即時"....而且典藏版個價真係......
舊 03-09-18, 02:11 PM   #188
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
種子爺爺明明頭兩章回憶死左, 之後支線故事又拎袋種子走返出黎
無留意個名,唔知係咪玩TV同漫畫唔同名/兩個人既梗

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 02:14 PM   #189
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: hkfaker 查看文章
如果係fans就一定buy....或者最近玩緊AC:rogue 都係走嚟走去.....loot吓....冧吓友....做吓支線....
但係隻 人北 玩個demo....整車..行嚟行去....行兩條街打咗三次已經開始有少少煩.....
至於伏唔伏都好 我都一定會入手 不過唔會"即時"....而且典藏版個價真係......
呢隻game真係for fans多...
講真最煩覺得係出打卒出絕招...都幾煩...
我唸應該入二手算了, 肯定好快價崩...
舊 03-09-18, 02:14 PM   #190
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
種子爺爺明明頭兩章回憶死左, 之後支線故事又拎袋種子走返出黎
無留意個名,唔知係咪玩TV同漫畫唔同名/兩個人既梗

呢d if劇情黎者....唔好用漫畫個思維唸...
舊 03-09-18, 02:32 PM   #191
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: hkfaker 查看文章
真心個典藏版真係呢.....
2舊幾水成個season pass價錢....
買隻cd soundtrack或去youtube聽算吧啦...
舊 03-09-18, 02:34 PM   #192
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
反正有DEMO,聽人講不如自己去試下。

舊 03-09-18, 02:55 PM   #193
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
反正有DEMO,聽人講不如自己去試下。
我試左, 不差...就係覺得出絕招殺人好煩...初初幾爽...
舊 03-09-18, 04:48 PM   #194
lwmanroy
秀茂坪快昇小王子

註冊日期: Feb 2014
PSN  IDlwm1975
XBox Live GamertagMAN1975
玩左陣無喎,上面有人話都係走嚟走去.....loot吓....冧吓友....做吓支線悶,講真日本game好多都係咁,未算太大問題。結論:優點for fans一流,畫面唔錯,喜歡北斗又有玩如龍應該完全收貨。缺點:唔係北斗fans其實唔須要買,無玩如龍可能覺得D任煩,咁應該打北斗無雙羅
lwmanroy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 04:54 PM   #195
hkfaker

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
中限入手 748
戰鬥曲可以改Youはshock同Tough Boy
大埔藍店 捵床板 $698, 睇嚟仲有下調空間.....
舊 03-09-18, 05:32 PM   #196
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:

北斗迷必買,如果你係人中迷當佢好似維新咁就咪

完全唔識北斗聽到人中個名去玩既應該會覺得伏

Sent from my iPhone using Gaforum
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 05:46 PM   #197
ゆり

社友者居然唔洗死

舊 03-09-18, 07:33 PM   #198
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
然後世紀末油麻地?
打鬥同演出做得幾好
系統設定有得選DEFAULT唔係行而係跑(唔駛按X就跑)

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>

此篇文章於 03-09-18 07:35 PM 被 Irwin 編輯。
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-18, 09:49 AM   #199
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
玩到第五章,fans應該會覺得係優秀北斗作品,off咗個奧義QTE可以提昇打卒爽快度

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-18, 10:08 AM   #200
hkfaker

引用:
作者: C.Ryo 查看文章
玩到第五章,fans應該會覺得係優秀北斗作品,off咗個奧義QTE可以提昇打卒爽快度
如果"off咗個奧義QTE" 又會俾人話係北斗無雙, 真係順得哥情失嫂意........

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] Tekken 7 | 發售中 安安 電視遊戲討論版 274 12-14-22 09:51 AM
[NS] Splatoon 2 (發售中) 信長 電視遊戲討論版 1026 08-01-19 05:54 AM
[XB1] 雷電 Raiden V (發售中) ahleung 電視遊戲討論版 13 10-19-16 11:20 PM
[3DS] 逆転裁判 6 | 發售中 6402oen 手提遊戲機討論版 47 07-13-16 02:36 AM
[3DS] PERSONA Q 發售中 GN00508771 手提遊戲機討論版 159 11-22-14 12:16 AM

現在的時間是 01:00 PM

手機版 | APP版