Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
攻略及心得交流區>Mario Kart 8 DX 心得交流
CCemi 10:33 PM 04-27-17
LOADING真的十分快
還有, 十字制可以控制左右
這點比WII U 版大進步
而且我又覺得紫火不是太難出
陸奧 貴志 10:38 PM 04-27-17
成日飛行中中紅龜>落下OUT COURSE COMBO.....
DMRevolution 10:43 PM 04-27-17
作者: 陸奧 貴志:
成日飛行中中紅龜>落下OUT COURSE COMBO.....
D龜殼後面真係易出到, 連中3個....
新月 10:52 PM 04-27-17
作者: DMRevolution:
D龜殼後面真係易出到, 連中3個....
電腦問題姐
十幾下combo唔係好正常咩
mario0606 10:52 PM 04-27-17
作者: 野良猫:
原來要捉時間…

雙ITEM後道具戰激烈咗,見住個紅龜埋緊嚟一時間禁唔到ITEM出嚟擋足以致命
今集真係好多紅龜係後面
野良猫 11:10 PM 04-27-17
中完藍龜然後中4個紅龜由第1跌落第10,我係咪天才
lodoss 11:12 PM 04-27-17
我係日亞訂:出荷準備中
預計都要星期六先有得玩
信長 12:12 AM 04-28-17
今晚唔洗訓
新月 12:29 AM 04-28-17
未玩過wiiu,打住150cc操圈
諗住拎哂三星先再去200cc
DMRevolution 12:29 AM 04-28-17
試左同FRD 連機, 都幾方便...
ADD左好友, 係FRD個版就見到ONLINE
rayho 12:33 AM 04-28-17
作者: 野良猫:
中完藍龜然後中4個紅龜由第1跌落第10,我係咪天才

Syoudou 06:43 AM 04-28-17
請問雙Item有無得好似GC換位版咁選擇邊個用先邊個用後?
fortel 07:55 AM 04-28-17
作者: DMRevolution:
試左同FRD 連機, 都幾方便...
ADD左好友, 係FRD個版就見到ONLINE
琴日同FD試過,唔同區好似連唔到

直頭見唔到個FD係GAME入面ON緊LINE
rayho 08:07 AM 04-28-17
頭先番工係地鐵疑似見到電視廣告
12號四分衛 09:02 AM 04-28-17
作者: fortel:

+1
我美區 個Frd日區,system見到佢online同玩緊,game入面就唔見 ..
ゆり 09:39 AM 04-28-17
200CC既RAINBOW ROAD真係
信長 09:49 AM 04-28-17
作者: ゆり:
200CC既RAINBOW ROAD真係
200 CC 可以用防飛街??
mouseccy 09:55 AM 04-28-17
有冇邊到可以睇點樣解LOCK D ITEM/ PARTS?
CCemi 10:04 AM 04-28-17
item 每30個COIN 解一個, 但解邊個係隨機的
mouseccy 10:10 AM 04-28-17
作者: CCemi:
THANKS, 睇左點拎金PARTS, 金MARIO感覺對我黎講係無可能既事
200CC 尋日玩左2場GP 完全唔夠電腦黎
次次上左第一名唔夠1/4個圈就又電又龜咁黎
仲要成日都係飛緊時中, 攪到有場仲趺到去11位
X&Y 10:11 AM 04-28-17
玩第一場JP ONLINE清一色12隻イカ娘
野良猫 10:12 AM 04-28-17
作者: CCemi:
我見有啲30有啲50
阿聰 10:30 AM 04-28-17
作者: mouseccy:
THANKS, 睇左點拎金PARTS, 金MARIO感覺對我黎講係無可能既事
200CC 尋日玩左2場GP 完全唔夠電腦黎
次次上左第一名唔夠1/4個圈就又電又龜咁黎
仲要成日都係飛緊時中, 攪到有場仲趺到去11位
今早我嘗試衝200CC最後兩隻杯三星,有一場歷史性包艇而回。
金MARIO配銀色KART車都好快,多直路杯賽應該幾合用。

領先時如果拎到龜殻之類,試下唔好亂咁射走,用來頂住個PAT PAT,一冇嘢頂住好快就被打。
作者: Syoudou:
請問雙Item有無得好似GC換位版咁選擇邊個用先邊個用後?
應該唔得,冇見到操作話可以咁做。
DMRevolution 10:32 AM 04-28-17
作者: fortel:
作者: 12號四分衛:
+1
我美區 個Frd日區,system見到佢online同玩緊,game入面就唔見 ..
我個FRD日區...開到連見她ONLINE 都見唔到, 個ONLINE SYSTEM 好似仲有D問題....

BTW, 她話同全世界一齊玩, 如果FRD 連唔到, 又差左D
CCemi 10:45 AM 04-28-17
其實200CC未穩羸既話建議去返150CC 或者TIME ATTACK練熟下D賽道先
最少你要知道賽道結構, 何時用藍, 黃, 紫火
200CC還要留意埋BREAK既位置
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面