Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-15-10, 09:35 PM   #351
風無霜
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0404 5618 5833
XBox Live Gamertagtomoyalau
送多張圖俾大家
風無霜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-10, 10:00 PM   #352
C@T
God of Gamer
伊達と酔狂で・・・

註冊日期: Apr 2002
直井的整人方法好有趣
但日向的反應更有趣
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-10, 11:16 PM   #353
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
其實係主角身邊既係原形機
依家出場既係改良版
跟住仲有改改良版.....x N個
最後仲有終極版

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-10, 11:59 PM   #354
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
之前調查天使部電腦果時其中一樣能力冇講到係乜harmonics, 只係見到畫面有兩個天使, 而家終於出場????
其實而家舊既天使係咪有機會消失???

舊 05-16-10, 12:01 AM   #355
三四
Crazy Gamer
掃貓器

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
點解直井唔會消失ge?
佢ge 願望唔係就係比人丞認咩?
佢而家好似等緊音無令佢升天(誤)
===
第三話最頂嗰招harmonica?
諗起魔人布歐...
其實食左咪食左,
雖然之後會好恐怖
===
TK真係好正...

舊 05-16-10, 12:08 AM   #356
POISON

PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: phil077 查看文章
21:15

天使係自己分身的, 切魚生的天使己經係灼眼天使
奏係繼續釣魚扞的
以為係快到有殘影

舊 05-16-10, 01:17 AM   #357
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
妹控自挖墳墓,
應承天使唔走,

解放左天使,佢都成得佛

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-10, 08:55 AM   #358
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
其實音無可能真係神(涼宮)
佢想像的天使集團真係實現左
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 11:45 PM   #359
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP

..........

T.K.!!!!!!(劇透)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 11:51 PM   #360
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
DEL.....

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 05-20-10 11:52 PM 被 GN00508771 編輯。 原因: LOAD得太慢搞到重複左
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-10, 02:23 AM   #361
hyc3000
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
呢個星期都未播
內幕料??
hyc3000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-10, 07:54 PM   #362
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
[第3弾マキシシングル]Little Braver
タイトル:Little Braver
収録曲:1.Little Braver / 2.Shine Days / 3.Answer Song
発売日:6月9日
価格:1,260円(税込)
品番:KSLA-55

電脳世界では ありません

此篇文章於 06-03-10 12:05 PM 被 supermanlady 編輯。
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-10, 07:57 AM   #363
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
第8話的作畫和動作終於有好的發揮
但高潮就不應有那麼多搞笑的地方吧
完全不知有甚麼意義...
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-10, 11:06 AM   #364
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
後面果幾個衝埋去,
完全做唔到封住天使o既作用

舊 05-22-10, 11:20 AM   #365
wingzero_W0

註冊日期: Jan 2009
分身為啥都是有點奸,難道是"裡"人格
天使一定會人格改變,或者是真人格出現

由利設定成十秒,是為了讓分身說話.....

ps:四眼仔真是被天使掉到遙遠的他方,
programming明明就最需要他的
wingzero_W0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-10, 11:27 AM   #366
>G<

引用:
作者: wingzero_W0 查看文章

原本我都係咁諗, 發覺好似唔見左四眼仔.
但諗真上集ENDING佢有出來煮條魚丫...
咁今集又去左邊
>G< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-10, 11:27 AM   #367
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
引用:

十秒係最低數值, 冇得改.

舊 05-22-10, 04:52 PM   #368
三四
Crazy Gamer
掃貓器

又有得脫
===
究竟...
阿澄佳奈(入江)同加藤英美里(關根)係咪會有聲出....
下一話已經第9話...

舊 05-22-10, 05:01 PM   #369
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: san4 查看文章
又有得脫
===
究竟...
阿澄佳奈(入江)同加藤英美里(關根)係咪會有聲出....
下一話已經第9話...
慘得過遊佐今集做左成分鐘背景
但一句對白都冇

舊 05-22-10, 05:13 PM   #370
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:

應該係視乎分身個一瞬間既人格係點。

上集分身時專注於「毀滅」隻大魚﹐於是呢個分身既人格就變得特別aggressive。

(但又解釋唔到臨尾分身時都仲係有D奸奸地。 )

話時話﹐花澤以前有冇配過咁奸既人格架﹖(俺妹既黑貓之外)

當天使分身初登場時講野超腹黑時﹐差D認唔出花澤把聲添。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-10, 05:19 PM   #371
sumyuet

註冊日期: Aug 2009
天使下集變惡魔
咁仲應唔應該叫佢做天使a
sumyuet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-10, 06:41 PM   #372
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: >G< 查看文章
原本我都係咁諗, 發覺好似唔見左四眼仔.
但諗真上集ENDING佢有出來煮條魚丫...
咁今集又去左邊
唔出奇
上次打直井都沒了YUI
這個世界的神就是麻枝
愛什麼發展就什麼發展
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-10, 07:01 PM   #373
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
個天使software竟然有本說明書..即係個程式唔係天使開發?

椎名埋身戰唔係應該好勁嗎?結果衝上去被秒

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章

話時話﹐花澤以前有冇配過咁奸既人格架﹖(俺妹既黑貓之外)

當天使分身初登場時講野超腹黑時﹐差D認唔出花澤把聲添。
丟啦啦啦既罪歌型態杏里算唔算(唔算奸但屬性有d似)

引用:
作者: sumyuet 查看文章
天使下集變惡魔
咁仲應唔應該叫佢做天使a
叫殘酷的天使

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-10, 07:09 PM   #374
風無霜
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0404 5618 5833
XBox Live Gamertagtomoyalau
引用:
作者: 東條英俊 查看文章
個天使software竟然有本說明書..即係個程式唔係天使開發?

叫殘酷的天使
椎名衝上去送死=o=
今集個個都係...
除左開頭個白痴同日向
風無霜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-10, 09:01 PM   #375
三四
Crazy Gamer
掃貓器

引用:
作者: 東條英俊 查看文章

叫殘酷的天使
根據track zero
椎名應該可以同金眼天使平手
トロステ

天使變左トロ
立繪無直井同竹山

此篇文章於 05-22-10 09:49 PM 被 三四 編輯。
三四 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
OVA「ToHeart2」Blu-ray Box 12月3日発売決定 Hayami 日本動漫畫討論版 384 11-20-14 11:16 AM
OVA版「ロードス島戦記」 デジタルリマスター Blu-ray BOX 発売決定 money 日本動漫畫討論版 8 03-14-14 04:00 PM
[動畫] 「巌窟王」Blu-ray BOX 8月24日発売決定 Haken Kreuz 日本動漫畫討論版 14 05-10-11 12:37 AM
[NEWS] PANASONIC, DMP-BD10 / SA-XR700 / SB-TP100, Blu-ray Disc播放機 / Blu-ray Disc 接收器 KTN 影音館 0 06-28-06 03:20 PM

現在的時間是 12:06 PM

手機版 | APP版