Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 06-08-17, 03:13 AM   #26
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
篤數既野,係我未十分對光頭達反感時已睇得出啦
pad初期打降臨十幾萬人睇,篤到傻左

而神駒自己都有份,隱瞞左咁耐而家係私怨先爆出黎,仲大大聲
反而法國佬睇落無咁無恥,係蠢俾人推出黎做稻草人

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-17, 08:30 AM   #27
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
好早以前拍哂片話佢一個view當10/100人計啦
果陣d人唔信,話係私怨,熱狗最叻呢句

舊 06-08-17, 05:22 PM   #28
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
友壇以家整埋實時報真數系統(笑)
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-17, 05:50 PM   #29
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

gif 圖要keep 好,以備不時之需
居家旅行必備

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-17, 02:12 AM   #30
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
平時唔會聽神駒,呢幾集見佢插熱血篤數就聽下,其實熱時篤數就一早都預咗,現在見佢地鬼打鬼,都不知幾過癮!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-17, 06:37 AM   #31
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
聽返法國佬爆內幕

舊 06-10-17, 11:36 PM   #32
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

正白旗旗主在內部會議被錄音和流出

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 06-11-17, 12:10 AM   #33
Sar8
The One

公眾白痴來架麻

以為我地係本土派

有句因為太粗口完全hide唔到:0)

舊 06-11-17, 12:55 AM   #34
Sar8
The One

車公廟都要求三次簡一張岩聽既

舊 06-11-17, 01:20 AM   #35
Sar8
The One

冇錢移民可以參考下,眾壽移民wwww

舊 06-11-17, 03:40 AM   #36
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

鄭松泰:『X你老母呀,咩梁游呀?呢班X樣去死啦,陷家剷啦!但係喺公眾面前我咁樣講唔得呀嘛,我要同佢地扮friend㗎嘛,啲公眾白痴嚟㗎,等佢哋以為我地係本土派呀!』

此篇文章於 06-11-17 03:49 AM 被 mikemike 編輯。
舊 06-11-17, 04:06 AM   #37
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

一句野包括 自己形象,組織定位
成個組織上中下路都反骨,無立場 ...

此篇文章於 06-11-17 04:52 AM 被 信長 編輯。
信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 09:31 AM   #38
若天
Game Master
水樹奈々死忠系

註冊日期: Jan 2004
言下之意梁游係本土派但佢地唔係?
但佢地一直標榜自己係唯一本土派

將呃票同x票二合為一確實勁

舊 06-11-17, 09:40 AM   #39
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: Sar8 查看文章
冇錢移民可以參考下,眾壽移民wwww
Lady Kylie 真係走左去德國

雖然我都唔仲明佢係熱狗中邊派
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 09:57 AM   #40
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
Lady Kylie 真係走左去德國

雖然我都唔仲明佢係熱狗中邊派
由手機版發出
無記錯佢係歸英派

舊 06-11-17, 10:47 AM   #41
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
一路都話
如果香港未來靠依班本土派
隨時仲差過一國一制

佢唔妥梁游其實睇平時表現已經好明顯
唔係乜野新聞
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 11:15 AM   #42
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
其實睇得日本政治片多都知政治係黑暗污穢架啦

政治同經商都係用同一理念:

「沒有永遠的朋友,沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。 」

無利益邊個會造呢啲野,總之背後一定有某種利益,金錢,名譽,地位,方便,黑對手...

無論咩派最終都只係為自己利益,司空見慣

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.

此篇文章於 06-11-17 11:21 AM 被 ( ゚ω゚)? 編輯。
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 11:53 AM   #43
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
所以民主制度本質就係要制衡呢個一黨獨大的情況....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 02:12 PM   #44
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
鄭松泰
13 小時 · 香港
既然內部工作組的話被流出了,我也大大方方說一句加以補充:
9月4日當日有份支持梁游而令教主黃毓民敗選的人,全部都是智力有問題。
而今日我們則要共同面對這個共業。
在此我只希望理念一致的同道,一起沉著、踏實去做,以我們能力所及的意志,去重建我們的社區,保護與我們所愛所惜的「香港」。

千錯萬錯都唔係熱狗錯
鄭生唔用議席黎搵最後一水錢,真係正常智力都唔會信
https://www.facebook.com/permalink.p...76&pnref=story

欺瞞、詐騙群眾錄音流出
而家話流出者因「公眾利益」放出,以不依黨規譴責
同機管局、689、港大叫徹查嚴懲洩密者有咩分別?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 06-11-17 02:53 PM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 04:06 PM   #45
仁飛
Crazy Gamer

XBox Live GamertagAlexnt1hk
熱狗嘅嘢,好嘅學唔到,政府建制啲衰嘢學到十足十
投梁遊最多係蠢,投熱狗就係又蠢又盲

anyway,今次熱狗真係拜拜囉~
仁飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 05:26 PM   #46
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

https://www.facebook.com/chaust/vide...5159549512254/

Sze Tat Chau
16分鐘 ·
受熱血公民前首領操控的「正白旗旗主」鄭松泰,前晚在Facebook秘密群組的足本字幕版錄音推出!
特別鳴謝益友Camman製作
重點如下:
8:30 「去到一個地步我覺得我溝通唔到,就係響我嘅底線,我自己嘅底線,我覺得係掂到我嘅底線,因為時報、MyRadio錢銀上嘅一啲關係。」
9:08 我哋唔會係因爲嗰啲嘢走去同阿教主講嗰3萬蚊,係因為你要開大香港早晨,要我哋全線開,5日都開,大家份工都冇撚埋嘅時候走去開咪,講呢啲咁樣嘅嘢囉係咪先。因為我哋為緊個運動吖嘛屌你老味!」
11:18 「去到幾時掂到我條底線呢?就係當MyRadio決定埂暫停呢個《大香港早晨》,出post嘅時候即使佢同我係唔知,出咗嘅時候我先見到有咁嘅情況。」
12:48 「你唔好公開講我講嘅呢啲野,你都唔好耳語呀。你鍾意就鍾意,所有野都冇得返轉頭,大家都知。但我希望唔好真係唔好再令到件事去,好無謂囉,但呢個係我底線嚟。我覺得冇可能,係將一啲組織同埋私人嘅大家嗰啲嘅邊個block邊個,掕上去一個好『公共性』嘅講法,就係講緊要清算一啲嘅偽獨派咋嘛。」
13:35 「響九月至到去一、二月,梁頌恆、游蕙禎呢啲屌你,呢啲佢哋應該死啦冚家剷!但問題嘅係,我喺公眾場合嚟講我唔可以,我要同佢哋扮Friend,我要喺我嘅立場上係要顯示得到,畀其他人知道我哋係幫緊佢,因為大眾白痴呀嘛!佢哋以為我哋係本土派嚟架嘛,你明唔明呀?本土派同一陣營嚟架嘛,有人以為我地係青年新政嚟架嘛!」

有粗口的文字轉術重點,但不是我打的,希望唔好BAN我。

舊 06-11-17, 05:37 PM   #47
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

如果比仇斯達block咗的,可以聽youtube!

https://youtu.be/70QRlsVeLII

舊 06-11-17, 10:58 PM   #48
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
所以我day1就講過
香港要有救一定唔係靠政黨
我假設熱普城今日冇分裂冇內鬥
你又旨意佢地做到d乜?
剩係睇呢個topic同咩登成版都係熱狗青狗人社狗
就正好引證鄭松泰講得冇錯
香港既公眾真係白痴

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 11:27 PM   #49
仁飛
Crazy Gamer

XBox Live GamertagAlexnt1hk
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
所以我day1就講過
你又旨意佢地做到d乜?
香港既公眾真係白痴
奇怪喇,成日話自己要救香港係熱狗,
家陣你又話佢哋乜都做唔到,咁鄭松泰咪就欺騙港人?
仁飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-17, 01:39 AM   #50
若天
Game Master
水樹奈々死忠系

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
所以我day1就講過
你又旨意佢地做到d乜?
香港既公眾真係白痴
我從雨傘後第一次區議會選舉後,就睇死香港如果靠佢地無運行

到而家仲係一副高高在上既姿態,千錯萬錯佢地無錯只係民眾錯,仲學埋共產黨玩清算

真係一班巧叻叻既政治人材,四處樹敵,狂鬧選民,瘋狂內鬥

論壇跳轉

現在的時間是 08:28 PM

手機版 | APP版