Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-20-17, 12:58 PM   #6051
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
天線阻礙

舊 04-20-17, 01:09 PM   #6052
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
如果係制的話會買,套就免了
反正都用pro制玩
野良猫 目前離線  
舊 04-20-17, 01:21 PM   #6053
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
老任配件停不了
都係留返D錢黎買GAME買制實際D
mouseccy 目前離線  
舊 04-20-17, 01:24 PM   #6054
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: 野良猫 查看文章
如果係制的話會買,套就免了
反正都用pro制玩
你提一提,等睇有無特別版pro 制
如果有,E3 展出都唔奇, 或者有game 連制bundle

信長 目前離線  
舊 04-20-17, 01:57 PM   #6055
ipchow
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: SunSunny 查看文章
時間先係錢 我最怕啲人日日走去mon住要正價入 game要最平 點知轉個頭入7仔買支野飲 過兩日再食返餐壽司 嗰百幾銀咪又喺呢啲位跌 人生階段唔同 睇法有變
對比2340 四圍冇貨,我係會接受比多少少有人可以買機返屋企
ipchow 目前離線  
舊 04-20-17, 02:13 PM   #6056
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
入左pro制了

舊 04-20-17, 02:18 PM   #6057
DreamyLuigi

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: 忍者 查看文章
入左pro制了

新批貨dpad fix 好未?

Sent from my iPhone using Gaforum
DreamyLuigi 目前離線  
舊 04-20-17, 02:20 PM   #6058
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: 益優格 查看文章
咪係
我情願買多幾支可樂,行多幾轉,都唔會益炒家果幾蚊

每次都買貴幾百就係因為你地呢D人
反正你都會買,我唔炒高幾百就笨啦,無成本地袋多幾舊
o靚仔時,拎多$100 同拎多$200 都唔係自己錢 ,所以唔會介意炒幾多
做野時,一係買得起,就一係買唔起,買得起都唔會爭個幾百

結論:炒多炒少跟本就晒氣,佢炒到$4000 淨機我唔會買,佢加幾舊自己afford 到就買
講咩堅持正價買個d 唔係問題,真是唔係問題
但唔可以話因為我地接受炒價所以d 舖頭就炒起個價
兩件事黎的,唔通AB 鄰舖,一間正價一間炒價我都鐘去炒價度呀?
而家係ABCDEFG舖都炒,咁可以點呀?唔買呀?

出黎做野連訓覺食飯屙屎一日已經無左2/3得番幾個鐘甚至都無
仲等呀?
做學生時大把時間,帶埋上堂玩都得,做野就唔係咁講架喇。
將心比己啦各位。
Hello MiMi 目前離線  
舊 04-20-17, 02:29 PM   #6059
忍者

引用:
作者: DreamyLuigi 查看文章

Sent from my iPhone using Gaforum
要今晚先試到
或者等陣睇下有冇地方試

舊 04-20-17, 03:05 PM   #6060
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
2340唔使食骨甚至唔使跟game既人生贏家之一路過vv

要等2340先出手唔緊要架,不過就咪o係度xyz其他人用炒價入貨囉,又唔諗下開左咁多次訂(嗱,乜都唔使食o個間都開左幾次架)做乜唔訂?又唔使落訂....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 04-20-17, 03:26 PM   #6061
Eking

註冊日期: Feb 2006
人地都係講自己心態, 兩邊咪一樣~

舊 04-20-17, 03:34 PM   #6062
半熟くん
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
3DS Friend Code0645 5951 8148
好多依D LOSER自己情弱無未雨綢繆,後知後覺唔好怪人
仲批評其他機主,好肉酸囉
樓上講得好岩 :一係買得起,一係買唔起
仲有一樣野就係對部機既熱誠

利申:1月中發佈會後即訂,正日入手,2340無炒價

半熟くん 目前離線  
舊 04-20-17, 03:35 PM   #6063
DreamyLuigi

引用:
要今晚先試到

或者等陣睇下有冇地方試

美版俄羅斯就出
希望用到個十字制開心玩

舊 04-20-17, 03:38 PM   #6064
天恨情

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: 半熟くん 查看文章

陰公
根本唔係買唔買得起既問題
天恨情 目前離線  
舊 04-20-17, 03:40 PM   #6065
天恨情

引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
o靚仔時,拎多$100 同拎多$200 都唔係自己錢 ,所以唔會介意炒幾多
做野時,一係買得起,就一係買唔起,買得起都唔會爭個幾百

結論:炒多炒少跟本就晒氣,佢炒到$4000 淨機我唔會買,佢加幾舊自己afford 到就買
講咩堅持正價買個d 唔係問題,真是唔係問題
但唔可以話因為我地接受炒價所以d 舖頭就炒起個價
兩件事黎的,唔通AB 鄰舖,一間正價一間炒價我都鐘去炒價度呀?
而家係ABCDEFG舖都炒,咁可以點呀?唔買呀?

出黎做野連訓覺食飯屙屎一日已經無左2/3得番幾個鐘甚至都無
仲等呀?
做學生時大把時間,帶埋上堂玩都得,做野就唔係咁講架喇。
將心比己啦各位。
依家點解間間都炒先
唔係有人接受點會有鋪炒
唔係有鋪炒點會間間都炒
你鍾意食炒價冇所謂
但D邏輯sosad
天恨情 目前離線  
舊 04-20-17, 03:43 PM   #6066
DreamyLuigi

引用:
作者: 半熟くん 查看文章

我都係一早訂左
不過有幾樣野都係唔值得支持, 或者可以去老任投訴下

好似信和果間, 開訂果日我第一個排隊訂
佢同我講唔會入藍紅貨
正日拎貨我又係第一個去, 睇住佢幾車幾車紅藍咁推走比一個大陸人

行貨授權零售商做埋啲咁嘅野.....

舊 04-20-17, 03:45 PM   #6067
忍者

引用:

試完
你講咁左右左右高速連按基本上係炒硬嘅
因為一舊膠黎架嘛

試左一陣
十字制其實都係麻麻地
設計問題掛

舊 04-20-17, 03:46 PM   #6068
天恨情

引用:
試完
你講咁左右左右高速連按基本上係炒硬嘅
因為一舊膠黎架嘛

試左一陣
十字制其實都係麻麻地
設計問題掛
周圍都係咁回報
玩俄方基本上一定出事
天恨情 目前離線  
舊 04-20-17, 04:20 PM   #6069
DreamyLuigi

引用:
作者: 天恨情 查看文章
周圍都係咁回報

玩俄方基本上一定出事

其實用黎揀item都好易走上走下

舊 04-20-17, 04:26 PM   #6070
忍者

個d pad放得太高
正常禁左一個方向
例如按上
你係好難按埋左/右
但係個pro制係可以按實上然後左右左右咁fing

舊 04-20-17, 04:37 PM   #6071
DreamyLuigi

引用:
個d pad放得太高
正常禁左一個方向
例如按上
你係好難按埋左/右
但係個pro制係可以按實上然後左右左右咁fing

按左右一樣都可以向上下fing
結果好容易按左制變向上
隨非你渣到好低咁玩

舊 04-20-17, 04:47 PM   #6072
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
我都係一早訂左
不過有幾樣野都係唔值得支持, 或者可以去老任投訴下

好似信和果間, 開訂果日我第一個排隊訂
佢同我講唔會入藍紅貨
正日拎貨我又係第一個去, 睇住佢幾車幾車紅藍咁推走比一個大陸人

行貨授權零售商做埋啲咁嘅野.....

最好既下火方法就係日日打去問候下佢

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線  
舊 04-20-17, 04:50 PM   #6073
BLMballball

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code0430 8233 5589
PSN  IDBallball
XBox Live GamertagBLMballball
數學題一條
一部NS公價2340, 批發價2200+300冇可能賣得出嘅垃圾
咁各位口中嘅所謂奸商炒家要賣幾多錢先可以賺返燈油火爉?

舊 04-20-17, 05:07 PM   #6074
天恨情

引用:
作者: BLMballball 查看文章
數學題一條
一部NS公價2340, 批發價2200+300冇可能賣得出嘅垃圾
咁各位口中嘅所謂奸商炒家要賣幾多錢先可以賺返燈油火爉?
如果唔靠炒搵唔到食既
呢行根本就有問題
天恨情 目前離線  
舊 04-20-17, 05:08 PM   #6075
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
有舖宣言可以訂2340啦
我諗過兩三日好多舖都做到
新月 目前離線  
關閉主題

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5812 今天 12:58 PM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 09:32 PM

手機版 | APP版