Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-05-17, 11:54 PM   #8176
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
1650 不過我個陣應該面向上位o個班都係守唔到

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-17, 09:16 AM   #8177
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
俾個1720既打我

00Q,胸鳥,大WZ

空,空,空

大大神,空,白卡

最衰打唔到00Q,如果唔係呢個陣唔算勁喎﹖咁都上到1720﹖

美少女好勁下,0凸都打剩170幾萬,反而搭美少年打剩2百幾萬

此篇文章於 05-06-17 09:43 AM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-17, 12:40 PM   #8178
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

我記得打過...用純射....不過隻wing落追擊打射機都好大力.....結果一開波已經秒左兩隻弱機........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-06-17, 01:32 PM   #8179
ShinDou

盾奶黃真係超堅,用落愁哥度1下秒晒胸鳥陣咁濟,死剩隻黃光武斬多兩刀死埋 XD 本身我D黑妹同積塵都俾佢2隻直擊掃晒爭D輸,俾愁哥1個救番晒
舊 05-06-17, 11:05 PM   #8180
ShinDou

SSR確定EX中左迷彩,凸然間成堆送珠機 XD
舊 05-07-17, 09:46 AM   #8181
ShinDou

拳F91真係超屈,而家多左好多陣都打到又打得穩,暫時1504排486,仲有9粒珠等反擊 XD
舊 05-07-17, 11:42 AM   #8182
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
盾奶不嬲堅愁哥陣鐵膽

而家守陣明顯多左堆3迴+OOQ+大神
守陣大神除左加命有乜用:0?

舊 05-07-17, 11:49 AM   #8183
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

420斬65位....聽日完場前唔再飲水應該500斬達成....不過都係要睇百內個位置走勢.......

打番黎既gt卷抽到兩隻ssr不過都冇用.....想抽到射梟 sp卷又係垃圾到都賣唔到ss卷

====

鬥雞都係半放棄....真心唔識打

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-07-17 11:54 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 05-07-17, 11:57 AM   #8184
Crazy Gamer
馬弓手

仲未儲夠券換第一張

你個陣都唔識打,咁我地唔駛玩

舊 05-07-17, 12:22 PM   #8185
ShinDou

引用:
作者: 6078 查看文章
盾奶不嬲堅愁哥陣鐵膽

而家守陣明顯多左堆3迴+OOQ+大神
守陣大神除左加命有乜用:0?
1見00Q我已經唔會打 XD

大神係大器﹖應該係搏冇人頂到佢招必,不過拳F91完全克死佢 XD

如果係小大神可能係想幫隻00Q CRI扣多50%﹖

SSR飛我放棄左好耐,而家仲係得4千幾降臨,不過我直頭冇乜點刷過,冇爆水,平時都係HEA打2AP開新自護出黎打 XD
舊 05-07-17, 01:42 PM   #8186
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
而家上面係玩起手WZ再接OOQ必殺, 因為WZ CRI就有珠可以好大機會OOQ立即出到招, 食完兩招唔死都沒佐半條人命
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-17, 01:47 PM   #8187
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: ryvius123 查看文章
而家上面係玩起手WZ再接OOQ必殺, 因為WZ CRI就有珠可以好大機會OOQ立即出到招, 食完兩招唔死都沒佐半條人命
又試下先.......不過先手map要加兩珠.....嗯.......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-07-17 02:07 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 05-07-17, 02:15 PM   #8188
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

太耐冇買過 v part,原來多左粒連續強化唔駛慢慢撳

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-07-17, 03:17 PM   #8189
ShinDou

石HUNT齊箱 @@ 3+4+6+7 碎石 XD

而家有D千6分陣都夠打 XD 屈胸鳥好爽

此篇文章於 05-07-17 03:32 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-07-17, 03:32 PM   #8190
Crazy Gamer
馬弓手

兩箱10碎

引用:
作者: ryvius123 查看文章
打過一次堅係勁
唔記得係咪比兇鳥buff埋,食左wzc果野已經爆左兩三部:0

舊 05-07-17, 03:44 PM   #8191
ShinDou

應該有大神﹖如果冇既話我頭先都係俾大WZ扣4,5千,黃光武好快補得番,係盾奶黃食第2砲補唔切死左,不過佢死前出到1次感應就夠,黑妹秒左胸鳥,之後愁哥盲左都1下秒晒全場天意偽馬沙大WZ白卡,不過我頭先打個陣冇大神又冇00Q XD

此篇文章於 05-07-17 03:47 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-07-17, 03:55 PM   #8192
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
你嗰隊聽落應該只係純射,仲要唔係max指迴的隊,純盾逐隻食應該唔難打....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-17, 03:58 PM   #8193
ShinDou

其實我反而覺得MAX射回指隊最易打,落左感應黑妹愁哥盲左都打得中,我覺得胸鳥係要混埋D GGGG係後面先難打,唔殺胸鳥果堆回機先又唔得,殺剩GGGG又死

以前冇盾奶黃果陣打有D回陣都會無啦啦炒左,因為盲左淨係開直感打唔中,有時愛完絆完即刻再盲過,好煩

此篇文章於 05-07-17 04:01 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-07-17, 08:38 PM   #8194
ShinDou

拳F91真係屈到 XD 頭先反個混色陣贏唔到,殺剩佢胸鳥同前面隻大作,我就死剩F91,食左3次防衛技先輸 XD F91成場冇俾人打中過,除左食防衛技,不過食完防衛技隻胸鳥都係摸唔到我 XD
舊 05-07-17, 10:55 PM   #8195
ShinDou

埋單1525排529 XD 好多個月未試過千5埋單了,十點爆左1支水,打左成個鐘 @@ 仲有廿支水 XD D水都懶得換
舊 05-07-17, 11:20 PM   #8196
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

都係百位外\/...又唔夠技術反唔到人...個陣又依然比人爆...不過算好左都有2,3成守到.....

精霸為本....呢輪限突先攪掂隻大大神先 梟博士繼續抽油場希望中射.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-07-17 11:26 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 05-08-17, 09:54 AM   #8197
J+1
望過黎呀!!!!!!

最絕命的一次

由手機版發出
舊 05-08-17, 12:15 PM   #8198
J+1
望過黎呀!!!!!!

Collect skin, 第一次500斬\/

由手機版發出
舊 05-08-17, 01:12 PM   #8199
ShinDou

結果都係唔得閒衝上250,少左5石添
舊 05-08-17, 01:25 PM   #8200
J+1
望過黎呀!!!!!!

精霸未reset
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:15 AM

手機版 | APP版