Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
攻略及心得交流區>機會黎啦!飛雲!スーパーロボット大戦X | PS4 PSV | 登龍劍咆哮區 (劇透請spoil)
iu fu pig 06:08 PM 04-14-18
作者: 真!DC:
唔想見到鐵血
一係玩家係魔劍果邊打爆班白痴仔
由手機版發出
除咗巴力,無乜邊個喺傻嘅
三明好醒架,
X&Y 06:22 PM 04-14-18
作者: iu fu pig:
三明好醒架,
我記得佢係坐巴力, 我記得三明叫佢做俾朱古力的人
我記得佢曾經既死黨叫咩名, 但佢本人叫咩名我真係完全忘記了
我比較期待if線修正下佢係s2入面既智力多過眾人擋唔擋到堆牙籤同大哥有無事
iu fu pig 06:26 PM 04-14-18
作者: X&Y:
我記得佢係坐巴力, 我記得三明叫佢做俾朱古力的人
我記得佢曾經既死黨叫咩名, 但佢本人叫咩名我真係完全忘記了
我比較期待if線修正下佢係s2入面既智力多過眾人擋唔擋到堆牙籤同大哥有無事
巴力喺機戰吐唔吐到便當都喺一個問題
比部巴力我得架喇,人可以唔比
pet3 11:35 AM 04-15-18
作者: iu fu pig:
三明好醒架,
你沒看訪談

制作人說 在300年之前的大戰中
牙籤仔係除左新手人人都迴避到的普通技

三明連迴避都不能
所以三明只是廢物(和300年之前的人比)
iu fu pig 11:25 PM 04-15-18
作者: pet3:
你沒看訪談

制作人說 在300年之前的大戰中
牙籤仔係除左新手人人都迴避到的普通技

三明連迴避都不能
所以三明只是廢物(和300年之前的人比)
當然沒有,你願意接受這個解說?
因為300年前個個都比哂個身體高達,有超高反應好正常

三明都只係比左一隻手同一隻腳同一隻眼
不過製作人事後孔明之類的解釋滿足不了各位對魔劍的睇法
標籤:スパロボX, スーパーロボット大戦X, 機戰X

返回主題版面