Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-26-19, 07:30 AM   #2926
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
D法同奶裝你地玩到可以獨立一套未我堆法奶原來仲未50
真係主力升近喲同隻露娜
鎚同錢唔鬼夠用
法我兩套大家換住用LOR 防具40算架啦

==========================

海怪65 冇練海恩克里C要全物攻入去 試左一場 原來文哥頂到深海
但差成18萬先打得死 都係等D人升下星先.....

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-19, 10:23 AM   #2927
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
除左拉娜D裝俾海恩用黎試下打海怪,明明智高過拉娜,但打落扣少成萬,可能因為用唔到魔女﹖男毛廢好多,不過我隻海恩淨係爆LV,都未精通晒又冇升基絆,為左打海怪升佢又好似唔係好值,反正我隊野升完佢都未必會打得到60 @@ 都係用番公主打算

升番少少芙雷拉拉下又過到SS3 @@ 雙奶配里昂拉娜有D版幾堅

SS4堅唔識打,分5隻兵,會合都難,仲要1開波已經全包圍,又30%再動 @@ 我5隻都未必有1隻再動到,電腦就1TURN再動兩3隻,打條毛﹖

SL多幾場5TURN過左了 @@ 原來左下可以用炸彈妹屈,引左隻獸人落下面又打我唔到 XD

終於過埋SS5了,都係用勾神,原來隻露娜係帶旋風騎,最後果TURN先打佢爭D殺佢唔到 @@ 第2條精靈腰帶

試打下3代中篇,原來十-2右上隻女村民係變化使黎,唔怪得成2萬血俾D卒打唔痛,晒左我4TURN又要重打唔救佢 @@

1開波露娜掛住拎箱送左出去,之後第十TURN殺淨變化雞1隻,點知打到就夠鐘都未殺到佢,仲送左好多隻俾佢,4萬幾血好難殺 @@

打多次落大公主唔落露娜,係咁衝,岩岩11TURN3星了,不過唔得閒去拎箱

十-3冇兩隻飛兵係咪唔駛打﹖殺唔切3隻機械弓俾佢屈飛火石 @@ 定唔好咁早打佢地,等過晒去先,冇人打佢應該唔郁﹖

此篇文章於 01-26-19 03:27 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-19, 03:33 PM   #2928
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: ShinDou 查看文章
除左拉娜D裝俾海恩用黎試下打海怪,明明智高過拉娜,但打落扣少成萬,可能因為用唔到魔女﹖男毛廢好多,不過我隻海恩淨係爆LV,都未精通晒又冇升基絆,為左打海怪升佢又好似唔係好值,反正我隊野升完佢都未必會打得到60 @@ 都係用番公主打算

升番少少芙雷拉拉下又過到SS3 @@ 雙奶配里昂拉娜有D版幾堅

SS4堅唔識打,分5隻兵,會合都難,仲要1開波已經全包圍,又30%再動 @@ 我5隻都未必有1隻再動到,電腦就1TURN再動兩3隻,打條毛﹖

SL多幾場5TURN過左了 @@ 原來左下可以用炸彈妹屈,引左隻獸人落下面又打我唔到 XD

終於過埋SS5了,都係用勾神,原來隻露娜係帶旋風騎,最後果TURN先打佢爭D殺佢唔到 @@ 第2條精靈腰帶

試打下3代中篇,原來十-2右上隻女村民係變化使黎,唔怪得成2萬血俾D卒打唔痛,晒左我4TURN又要重打唔救佢 @@

1開波露娜掛住拎箱送左出去,之後第十TURN殺淨變化雞1隻,點知打到就夠鐘都未殺到佢,仲送左好多隻俾佢,4萬幾血好難殺 @@

打多次落大公主唔落露娜,係咁衝,岩岩11TURN3星了,不過唔得閒去拎箱

十-3冇兩隻飛兵係咪唔駛打﹖殺唔切3隻機械弓俾佢屈飛火石 @@ 定唔好咁早打佢地,等過晒去先,冇人打佢應該唔郁﹖

真係唔得咪拎隻古巨拉出黎/裝冥想指防固傷

舊 01-26-19, 03:38 PM   #2929
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
D法同奶裝你地玩到可以獨立一套未我堆法奶原來仲未50
真係主力升近喲同隻露娜
鎚同錢唔鬼夠用
法完成兩套(打龍/事件9成跌法系裝..)
兩隻主奶各一套,ssr奶仗,鍊金/法帽定番,加智或回復力ssr飾品

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
法我兩套大家換住用LOR 防具40算架啦

==========================

海怪65 冇練海恩克里C要全物攻入去 試左一場 原來文哥頂到深海
但差成18萬先打得死 都係等D人升下星先.....
我隻海恩同克里斯都係升到開左技未精通就停
海恩之前當佢工具人,克里斯後尾又無資源升佢
不過海怪真係特別難打
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-19, 03:53 PM   #2930
ShinDou

岩岩打多次十-3差唔多殺淨3隻機械弓果陣智障就出黎,1出佢3隻機械弓就郁,兩野飛火石秒晒我7隻 XD 其實1野都殘血了,水狗得咩﹖飛火石唔係淨係上固傷,我係俾佢就咁打1野都就黎秒左 XD

再打多次過左了,炸彈妹上1粒炸彈之後普攻秒到機械弓,雪莉帶埋迅雷,不過成場都未發動過,落跑秒埋另外兩隻,不過3星唔到,臨尾里昂掛住落去拎箱,唔夠人秒智障,俾佢秒左3隻脆皮,死淨4隻過 @@ 遲D先打番3星了,夠快只係死太多人

此篇文章於 01-26-19 04:24 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-26-19, 04:42 PM   #2931
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: T.S 查看文章
法完成兩套(打龍/事件9成跌法系裝..)
兩隻主奶各一套,ssr奶仗,鍊金/法帽定番,加智或回復力ssr飾品

我隻海恩同克里斯都係升到開左技未精通就停
海恩之前當佢工具人,克里斯後尾又無資源升佢
不過海怪真係特別難打
法師裝想起多套 但冇劵附魔

我鳳凰都仲係60 文哥4星說是硬傷 仲有5日:(

舊 01-26-19, 05:05 PM   #2932
ShinDou

3星埋十-4了,易過前面幾版,不過打到好龜唔敢做成就開隻狗出黎,驚有成堆增援唔夠打,結果原來呢版係冇增援既 @@

3星埋十-5,好似都係易過前面

十-6都3星埋了,又係龜得濟唔敢落去拎箱,又係冇增援,靠炸彈妹隔牆放粒炸彈炸賊大佬,之後佢拎完劍走出黎果陣拉娜進擊3格秒到佢 XD 不過冇殺其他,唔知個箱派既野勁唔勁

十-7 3星唔到,打得慢得濟,成19TURN,後面幾隻又完全唔郁要入紅線先郁,冇得係城牆外用炸彈妹引佢地出黎,版圖太大應該要全場全力衝先夠快,仲要1開波俾佢呃左走左去左下打兩隻弓,其實應該正入城門,應該果兩隻弓會行過黎,唔駛特登晒幾TURN行過去打佢,係會俾人夾下

十-8派雷丁槌咁正 @@ 3星埋了 XD 岩岩好12TURN反擊殺埋芙雷

十-9咁難既,每TURN全場MAP砲1野扣過半,本身雙奶岩岩好頂得住補得番,但俾隻飛兵過黎風壓秒左中完MAP砲殘血果D @@ 可能要殺左D飛兵先

原來我隻大公主D裝太廢,第1TURN中MAP砲已經秒左,唔怪得好似點解少左隻咁 XD 凸下先打了

岩岩打多次奶騎唔滿血食MAP砲都秒左 @@ 成隊都唔夠血,凸爆D身頭先打算 XD

此篇文章於 01-26-19 10:48 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-26-19, 11:41 PM   #2933
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
打海怪我都覺好煩 60果隻我都磨足十幾turn 65點打

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-19, 12:46 AM   #2934
鳳熾魂
紅蓮の焔神

中完隻大公主都好似無咩心機想升佢咁
玩馬修主角我又差隻騎唔想又外掛那個男人定真係要升埋二哈

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 01-27-19, 01:10 AM   #2935
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:

十-9咁難既,每TURN全場MAP砲1野扣過半,本身雙奶岩岩好頂得住補得番,但俾隻飛兵過黎風壓秒左中完MAP砲殘血果D @@ 可能要殺左D飛兵先

原來我隻大公主D裝太廢,第1TURN中MAP砲已經秒左,唔怪得好似點解少左隻咁 XD 凸下先打了

岩岩打多次奶騎唔滿血食MAP砲都秒左 @@ 成隊都唔夠血,凸爆D身頭先打算 XD
10-9係最左/最右龜上去就唔會中map砲

引用:
中完隻大公主都好似無咩心機想升佢咁
玩馬修主角我又差隻騎唔想又外掛那個男人定真係要升埋二哈
大公主仲上緊6星

二哈我拎左超絕之後未郁過,哩隻我真心唔識用

------------------------------

仲係未過到65鳳凰,血洗完暗龍先再試
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-19, 01:24 AM   #2936
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: T.S 查看文章
10-9係最左/最右龜上去就唔會中map砲

大公主仲上緊6星

二哈我拎左超絕之後未郁過,哩隻我真心唔識用

------------------------------

仲係未過到65鳳凰,血洗完暗龍先再試
我大公主3星 2哈我升都係當佢騎用主角光環無騎兵 馬修我龍騎
元帥玩時鐘放龍息得唔得可以佢就同馬修用一套 咁馬修就係唔係都氣刃

舊 01-27-19, 02:55 AM   #2937
GUSTAV
The One
poor

今日過到65鳳凰 完全靠運 打左個幾鐘先有1次死淨最後1個過

文哥太低星唔夠防要1層融甲係打咁耐既原因

舊 01-27-19, 10:22 AM   #2938
鳳熾魂
紅蓮の焔神

想問下天空射手 係連隻英雄都無視埋地形?

舊 01-27-19, 11:33 AM   #2939
ShinDou

係,炸彈妹都識飛

過埋十-9了,走左邊真係好好多,不過個MAP砲範圍勁大,有時都唔覺意中左,12TURN殺埋隻巨兵,但右邊2槍1機械弓唔郁搞到要行3TURN過去3星唔到,下次唔出拉娜出露娜了,趕路好用好多,遲D先搞3星了
舊 01-27-19, 11:38 AM   #2940
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
係,炸彈妹都識飛

過埋十-9了,走左邊真係好好多,不過個MAP砲範圍勁大,有時都唔覺意中左,12TURN殺埋隻巨兵,但右邊2槍1機械弓唔郁搞到要行3TURN過去3星唔到,下次唔出拉娜出露娜了,趕路好用好多,遲D先搞3星了
痴線見到啦本部隊

舊 01-27-19, 12:44 PM   #2941
ShinDou

精英十-2都係岩岩好3星到 @@

精英十-3反而3星到,不過都係1TURN秒唔到智障俾佢殺左隻

打精英十-4先知原來隻狗係右上間房咁近 @@ 大佬好易入到去咋喎,真係要全力衝先得,後面幾隻飛兵又煩,奶騎1發動唔到就會俾佢秒坦又可以打過 @@

都係衝得唔夠快,基本上俾佢入左房隻狗就好快死 @@ 雖然都差唔多殺晒其他,得番幾隻卒

1開波傳里昂上去秒大佬之後送左出去,諗住衝入房用芙雷頂,點知都係衝唔切入房 @@ 試下清下D卒等大佬就黎入右上間房先傳過去秒先

此篇文章於 01-27-19 03:50 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-27-19, 04:07 PM   #2942
GUSTAV
The One
poor

等隻大佬入左房先傳隻開左護衛上左奶騎既坦上去啦.... 完左行動先上奶騎頂到2T 最好開埋疾行防斷腳
你放隻係間房下面可以幫手隔牆回血

==========

開左心之後開始FEEL到彩匙唔夠

有冇人星3 4 陪打60協

此篇文章於 01-27-19 04:10 PM 被 GUSTAV 編輯。
舊 01-27-19, 04:29 PM   #2943
ShinDou

3星到了 XD 結果都係第2TURN傳隻里昂上去唔俾佢開房,殺完再向上行,等隻弓冇咁快落到黎,之後下面靠芙雷吉死晒,拉娜大公主打左劍同飛先,之後得番堆槍同騎,只要唔係黑到奶騎係咁發動唔到就得 XD

彩鎖匙我都係日任兩條咋,暫時冇錢俾咁多條我都升唔到 XD 60協我應該打唔到,我D人太廢,平時都係打43鎖匙算 XD

原來精英十-6唔駛點打,第2TURN傳隻里昂上去秒隻賊就過版,應該可以同時傳另1隻上去開箱 XD

過埋精英十-7了,慢左2TURN 3星唔到,已經1開波衝入城全速,等左邊兩隻弓自己上黎先打都唔夠快,已經唔敢拎上面支旗驚晒左時間,同埋用天罰打D法師等佢行出黎,應該要再高D火力秒到人先3星到了,冇出露娜因為諗諗下佢1隻衝到都冇用 XD

3星埋精英十-8,唔記得拎箱,凸左好多TURN @@

精英十-9芙雷1發動唔到1次奶騎就頂唔住兩隻槍兵 XD 都係等開碎片同心基絆升下先再打了

暫時431星排37,好似冇咩人打咁 @@

好似流出左5代男女主角DATA,SIGMA係弓手 @@ 有招打6格,即係強襲型魔光劍﹖RAMDA有直線魔法招,天富範圍加1格,即係3乘7直線MAP砲﹖超屈喎 @@

此篇文章於 01-27-19 11:09 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-28-19, 12:51 AM   #2944
GUSTAV
The One
poor

出左先算啦 又唔知帶到咩兵又唔知天賦...

舊 01-28-19, 06:20 AM   #2945
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:

好似流出左5代男女主角DATA,SIGMA係弓手 @@ 有招打6格,即係強襲型魔光劍
飛兵+弓手~?父系飛兵+母系弓手~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 09:22 AM   #2946
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
飛兵+弓手~?父系飛兵+母系弓手~
父方からアルテミュラーとファーナ、母方からはルナやランスの血を引いている。

飛兵應該好確實? 佢成個家族都係飛兵同弓兵
但本身L5佢又其實行步兵路線...

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 09:31 AM   #2947
GUSTAV
The One
poor

策劃既野邊係你咁易估到

不過5代冇咩愛未必會同佢死過

舊 01-28-19, 09:45 AM   #2948
ShinDou

飛兵行5格帶6格弓招都好屈下,如果打完有得走仲屈,超時空可能有用

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 01-28-19, 09:57 AM   #2949
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
飛兵行5格帶6格弓招都好屈下,如果打完有得走仲屈,超時空可能有用

1245代都有獨特既技巧~搞到3代真係好廢~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 10:04 AM   #2950
ShinDou

尋日電腦睇貼吧個post好似仲有得幫周圍自己友起森林

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 12:21 PM

手機版 | APP版