Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-29-05, 05:36 PM   #126
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
作者: 繪夢
好~~幾多點集合?
估計9點 XD

舊 06-29-05, 05:48 PM   #127
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut

玩左成粒鐘...終於過到..npc都死得少過我
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 07:18 PM   #128
『庭』
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
我又join ..temple of age之旅
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 09:24 PM   #129
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: 搖搖
估計9點 XD
睇到post...又仲未出法既等等我..我都去.

to @龍...我上次手痕去過underground了
要係個石面前”/kneel" 跪下佢就會出現...跟住比1k就入到去.

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-05, 11:11 PM   #130
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
引用:
作者: 摩亞
只係冇想過200蚊咁平姐
別:你之前叫我打果句野你睇到未?
見到

你地係pve做既野
基本上
係用黎unlock sk 比你pvp char 易d config
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-05, 01:32 AM   #131
『庭』

玩個e/me 悶悶地 開左隻n/w 黎玩..
.幾得意, 不過唔多勁 耍帥專用

開個新人就無左1k
對我呢個窮人黎講真係奢侈

另, 有樣野不太明

引用:
Minor,major,supxxx咁加先會+3,加三個minor都係加一
如果唔係邊駛分三種仲要減hp

即係同一件野 要 Minor,major,sup 順次序加3次先會加3 ?
唔可以一加就major?

同埋唔同部位都加晒minor 效果都係加 1?

thx

此篇文章於 06-30-05 01:36 AM 被 『庭』 編輯。
舊 06-30-05, 10:17 AM   #132
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: 『庭』

即係同一件野 要 Minor,major,sup 順次序加3次先會加3 ?

thx
係咪要順序加先會加三就唔知...不過一加就加major做咩?係得+hp先會一開始就咁加姐..加技能果d會扣hp既..hp太多乎?
舊 06-30-05, 10:48 AM   #133
亞索龍α
Game Master

註冊日期: Feb 2003
XBox Live GamertagAzierua
引用:
作者: 嘿哈兒
睇到post...又仲未出法既等等我..我都去.

to @龍...我上次手痕去過underground了
要係個石面前”/kneel" 跪下佢就會出現...跟住比1k就入到去.

我都去左啦~~
要完晒d missions 同有infuse 過甲先去到 underground 呢~

d怪好鬼勁……

有人拾到金max dmg弓可否留比我?

專用坐駕改造計劃Final Part無限延期…
亞索龍α 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-05, 11:34 AM   #134
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: 亞索龍α
有人拾到金max dmg弓可否留比我?
我又要我又要~

舊 06-30-05, 11:58 AM   #135
阿邊個
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
引用:
原發文者: 『庭』

thx
係,就算唔同部位,只要係同一個技能既rune,加晒minor 效果都淨係加 1

可以一加就major

minor加1,major減hp50加技能2點,superior減75加3

同一個技能既rune不能相加,效果由較强果粒蓋過

eg. 我個E∕me加粒major air magic係個胸,條褲又加粒superior air既話,結果係hp-75,air magic加3,粒major等如晒左

(一件花左我幾千先發覺既事... )
阿邊個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-05, 12:34 PM   #136
『庭』

多謝你地分享用血汗錢得來既經驗

想問咩叫max dmg? 即係幾多 dmg @@?
舊 06-30-05, 12:38 PM   #137
搖搖
永遠的毛毛王子↓

睇睇下又好似唔多明 orz

...要有+3既效果
係直接加個superior
定係一件裝備上面-->minor-->major-->superior
還是身上有齊minor,major同superior既裝備?

好混亂
謝解答

舊 06-30-05, 01:30 PM   #138
wgzc
Game Master
rofl

引用:
作者: 搖搖
睇睇下又好似唔多明 orz

...要有+3既效果
係直接加個superior
定係一件裝備上面-->minor-->major-->superior
還是身上有齊minor,major同superior既裝備?

好混亂
謝解答
可以直接加superior
舊 06-30-05, 01:41 PM   #139
阿邊個
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
直接加個superior

另外,啱啱過左個4000xpQuest,真係吾容易... (不過無死過 )
阿邊個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-05, 02:04 PM   #140
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: 阿邊個
直接加個superior

另外,啱啱過左個4000xpQuest,真係吾容易... (不過無死過 )
necro有賤招可以過到

別問題:
我地得wgzc一隻mo?

此篇文章於 06-30-05 02:08 PM 被 BlackWing 編輯。
舊 06-30-05, 02:54 PM   #141
wgzc
Game Master
rofl

引用:
necro有賤招可以過到

別問題:
我地得wgzc一隻mo?
如果.. 7 隻 warrior
1隻 mo 可能夠
舊 06-30-05, 02:56 PM   #142
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: wgzc
如果.. 7 隻 warrior
1隻 mo 可能夠
7隻warrior...好似都係差D
舊 06-30-05, 02:58 PM   #143
wgzc
Game Master
rofl

引用:
7隻warrior...好似都係差D
可以某情度不死..
不過.warrior 都可以好勁..

大部warrior 打我都係50-60 左右
有一個 .野野 70-100 甘去
舊 06-30-05, 03:00 PM   #144
搖搖
永遠的毛毛王子↓

ranger有無用?

舊 06-30-05, 03:04 PM   #145
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: wgzc
可以某情度不死..
不過.warrior 都可以好勁..

大部warrior 打我都係50-60 左右
有一個 .野野 70-100 甘去
watch yourself+i will survise+shiled up?
舊 06-30-05, 04:07 PM   #146
wgzc
Game Master
rofl

引用:
watch yourself+i will survise+shiled up?
再加aegis + healing seed + protective spirit
不死
舊 06-30-05, 04:20 PM   #147
繪夢
長谷部 繪夢

PSN  IDbarryhasebe
引用:
多謝你地分享用血汗錢得來既經驗

想問咩叫max dmg? 即係幾多 dmg @@?
maximum damage
sword 15-22
axe 6-28
hammer 18-35
bow 15-28
wand 11-22
staff 11-22
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-05, 05:13 PM   #148
『庭』

thx!

再問一下rune問題,
rune野係咪只會replace rune 既能力 ?

例如 armor 本身加1 energy,
咁再加 minor 既 energy store 會唔會replace?
舊 06-30-05, 05:32 PM   #149
wgzc
Game Master
rofl

引用:
thx!

再問一下rune問題,

咁再加 minor 既 energy store 會唔會replace?
只會replace rune 既能力

唔會
舊 06-30-05, 05:33 PM   #150
繪夢
長谷部 繪夢

PSN  IDbarryhasebe
引用:
thx!

再問一下rune問題,

唔會~
如果會replace佢會提你
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 07:59 PM

手機版 | APP版