Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 05-14-14, 02:26 PM   #1776
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
尋晚開左一陣, 又係SAVE唔到無限LOOP...把幾火玩第2隻GAME XD
我冇問題wo

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 02:57 PM   #1777
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: HONDA 查看文章
屋頂難左??
玩垃圾清運好冇??
桑托勞型到爆
清運和股市回報不錯的,問題是最少2個人不然延難玩
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 03:52 PM   #1778
b303
Junior Member

註冊日期: Nov 2011
引用:
屋頂難左??
玩垃圾清運好冇??
桑托勞型到爆
無咩難到 做任load快左 不過叫出黎d車 唔會係任務出身點 而係你接任最後係既地方
///////////////
更正番
琴晚做屋頂都無問題 岩岩試做果陣份文件唔係開始果到而係隨機GEN 出來 呢個任可以放棄

此篇文章於 05-14-14 08:24 PM 被 b303 編輯。
b303 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 04:18 PM   #1779
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
清運和股市回報不錯的,問題是最少2個人不然延難玩
清運我1個人用TANK搞掂

引用:
作者: b303 查看文章
無咩難到 做任load快左 不過叫出黎d車 唔會係任務出身點 而係你接任最後係既地方
呢個最煩

少女時代,
F1 2024討論區
舊 05-14-14, 11:03 PM   #1780
ALEX CHOW
AUDI SPORT

邊個懸賞我呀頂

少女時代,
F1 2024討論區
舊 05-15-14, 01:48 AM   #1781
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
///////////////
更正番
琴晚做屋頂都無問題 岩岩試做果陣份文件唔係開始果到而係隨機GEN 出來 呢個任可以放棄
頭先你幫會啲人又炸我架車,又殺我.....
仲俾人懸賞.....

咁做垃圾清運lo

少女時代,
F1 2024討論區
舊 05-15-14, 07:37 AM   #1782
b303

引用:
頭先你幫會啲人又炸我架車,又殺我.....
仲俾人懸賞.....

咁做垃圾清運lo
佢地對d 陌生人係熱情d 我都控制唔到:(
佢地全部曾經都係惡劣玩家黎由其rex9019
唯有你小心d

舊 05-15-14, 01:16 PM   #1783
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
清運我1個人用TANK搞掂

呢個最煩
點解係TANK而唔係直昇機
屋頂無左之後, 應該都係刷垃圾清運, 搶毒混戰, 股市黑涵, 暫時三個任都仲可以一個人搞掂

買多左個車庫ONLY
但呢兩晚好唔穩定, 成日CONNECT唔到

舊 05-15-14, 01:59 PM   #1784
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
佢地對d 陌生人係熱情d 我都控制唔到:(
佢地全部曾經都係惡劣玩家黎由其rex9019
唯有你小心d
咁我以後只邀你玩
rex9019我black list左
入我個幫啦

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
屋頂無左之後, 應該都係刷垃圾清運, 搶毒混戰, 股市黑涵, 暫時三個任都仲可以一個人搞掂

買多左個車庫ONLY
我冇買直昇機
我CONNECT到喎

少女時代,
F1 2024討論區

此篇文章於 05-15-14 02:40 PM 被 ALEX CHOW 編輯。
舊 05-15-14, 02:02 PM   #1785
鐵之侍

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章

買多左個車庫ONLY
星期五晚和星期六我都會上線,大家一起玩這三個呢?

不過你一個人都可以完成這3個還真厲害

看到人介紹的新任務都是難打但回報少(因為都是低lv任務)
舊 05-15-14, 02:08 PM   #1786
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:

我玩!!!
垃圾清運我一人完成

少女時代,
F1 2024討論區
舊 05-15-14, 11:53 PM   #1787
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:

垃圾清運一開始就去拎直昇機>搵紅點射到尾
搶毒混戰一開始就去拎直昇機>搵紅點射到尾

股市黑涵一開始就去拎直昇機>放係貨倉門口, 落機, 入貨倉殺下層5-6人, 唔洗殺哂, 走上樓梯, 係高處殺多幾個, 開門後走廊一個房三個, 開完夾萬係走廊等人上黎送死, 之後係樓梯跳返落地下, 一出門就上直昇機搵LESTER。出返去個程有機會死, 最緊要係跳左落樓下先死, 只要跳到落樓下, 死左個公事包都會好近門口。

舊 05-16-14, 02:07 PM   #1788
b303

http://www.rockstargames.com/newswir...-Sun-May-16-18
16至18號做部份活動錢同經驗有加成

舊 05-16-14, 02:13 PM   #1789
鐵之侍

我還沒有戰鬥直昇機的說

有加成太好了,正好今天和明天都玩,要把握機會了(上次雙倍錯過了)
舊 05-16-14, 04:00 PM   #1790
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
http://www.rockstargames.com/newswir...-Sun-May-16-18
16至18號做部份活動錢同經驗有加成
咩活動先??
係咪你幫會啲人懸賞我??

引用:
我還沒有戰鬥直昇機的說

有加成太好了,正好今天和明天都玩,要把握機會了(上次雙倍錯過了)
我唔想買戰鬥直昇機的說
今晚幾點??

噚晚有條友撞落我架坦克到
結果整爆左人哋架車

少女時代,
F1 2024討論區

此篇文章於 05-16-14 04:03 PM 被 ALEX CHOW 編輯。
舊 05-16-14, 04:31 PM   #1791
鐵之侍

引用:
咩活動先??
係咪你幫會啲人懸賞我??

我唔想買戰鬥直昇機的說
今晚幾點??

噚晚有條友撞落我架坦克到
結果整爆左人哋架車
今晚7時,到時找我吧
舊 05-16-14, 04:36 PM   #1792
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
今晚7時,到時找我吧
我要沖左涼同食飯先

記得add我

少女時代,
F1 2024討論區
舊 05-17-14, 12:31 AM   #1793
鐵之侍

謝謝honda, 不是你幫忙我一個也搞不來

更新後很多線上選的任的出發點都是又玩家所在地開始,所以小心選免得行餐死

現在賺錢較易大慨只有清運和搶毒,只升lv 就停車場,股市難了之還有bug(未完全確定,但玩了兩次也有):cwm3
舊 05-17-14, 01:25 AM   #1794
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
謝謝honda, 不是你幫忙我一個也搞不來

更新後很多線上選的任的出發點都是又玩家所在地開始,所以小心選免得行餐死

現在賺錢較易大慨只有清運和搶毒,只升lv 就停車場,股市難了之還有bug(未完全確定,但玩了兩次也有)
好在我有買Tank
第二次冇bug

少女時代,
F1 2024討論區
舊 05-17-14, 12:59 PM   #1795
鐵之侍

http://tieba.baidu.com/p/3046219570?...=0&mo_device=1

照這位的方法一個人也總算可以過屋頂(normal), 不過沒以前那麼快就是

今早online 又有問題不斷登出,晚少少已差不多玩不到
舊 05-18-14, 02:54 PM   #1796
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
商務和今次更新的超跑都玩過
兩部極速一樣
但今次部Lambo是四驅操控好太多,不會失控

是時候買樓....買超跑搞到要訓街...
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-14, 03:04 PM   #1797
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: 飛燕 查看文章
商務和今次更新的超跑都玩過
兩部極速一樣
但今次部Lambo是四驅操控好太多,不會失控

是時候買樓....買超跑搞到要訓街...
UCCU

少女時代,
F1 2024討論區
舊 05-18-14, 03:18 PM   #1798
鐵之侍

大家今早連線有沒有問題?今早不斷登出, psn 似乎有問題
舊 05-18-14, 04:26 PM   #1799
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
大家今早連線有沒有問題?今早不斷登出, psn 似乎有問題
系統維修??

少女時代,
F1 2024討論區
舊 05-27-14, 02:35 PM   #1800
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
BUG左幾日, 終於bug左小富架猛牛上online mode度= ="

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 10:20 PM

手機版 | APP版