Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-20-17, 11:43 AM   #10626
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
地圖多左7彩閃閃...彈出畫面係金盒...不過結果得白盒

此篇文章於 11-20-17 12:09 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-17, 01:08 PM   #10627
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
要等幾回合其他機應該俾destroy屈死晒啦

乜今次咁快開番鬥滅? 成日都係我忙果陣先開

我都拎過彩星都係垃圾
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-17, 01:35 PM   #10628
J+1
望過黎呀!!!!!!

之前第二次beta時個通告有講呢兩次個活動時間
舊 11-20-17, 03:20 PM   #10629
J+1
望過黎呀!!!!!!

電單車來了...應該26B通行証...不過鬥雞應該係炮灰級...除非對面冇map炮....
舊 11-20-17, 08:27 PM   #10630
ShinDou

呢個年代鬥雞仲會出D廢成咁既機 @@ 真係是但1招MAP砲都即秒喎,根本冇可能等到其他機死完BUFF佢

精26果度,佢好似仲有招自己友死再加攻,就咁得1招貫特大UP應該唔夠過﹖但冇罩冇剩,要死剩1隻係前面擋,佢後面射咁打﹖有冇REPORT﹖係咪精26B真通行證﹖
舊 11-20-17, 10:46 PM   #10631
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
都唔知會唔會當取代今個月既new comer, 搞到唔知射唔射好
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-17, 10:54 PM   #10632
ShinDou

如果唔係單機過到精26B既話好似唔係好值得射

如果同DESTROY差唔多仲要靠其他機既話,DESTROY係仲屈到鬥雞架喎,感覺上仲更加蝕,懷疑緊究竟有冇人會射,如果有DESTROY果D基本上都已經過左精,根本冇人會射 @@

而家220石暫時都係唔射住
舊 11-20-17, 10:59 PM   #10633
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我覺得唔值....問題如果你要通行証又好似唔射唔得咁....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-17, 11:01 PM   #10634
ShinDou

我驚射完轉頭出真通行證,所以先想睇下有冇REPORT係咪1隻夠過 @@ 因為分分鐘過完26B我之後又唔夠機又卡
舊 11-21-17, 08:24 AM   #10635
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

死....今次間房d人唔太活躍....睇怕10斬應該都做唔到.......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-17, 10:55 AM   #10636
clie

引用:
作者: ShinDou 查看文章
我驚射完轉頭出真通行證,所以先想睇下有冇REPORT係咪1隻夠過 @@ 因為分分鐘過完26B我之後又唔夠機又卡
你有射電磁已經係靜時通行證,只係無一隻幫手大力削,有上月古鐵/DESTROY你已經夠過關
隻電單車大絕係咪肯定時停?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-17, 11:53 AM   #10637
ShinDou

即係我就咁射豹馬係前面擋,其他送珠俾射豹馬出,電單車普攻就過到?
舊 11-21-17, 12:46 PM   #10638
clie

唔太清楚電單車動作,但大絕5粒珠估計係俾佢開兩次大絕然後差不多KO??

你要計計10粒珠點分配
舊 11-21-17, 02:33 PM   #10639
J+1
望過黎呀!!!!!!

先頭望26b近10場堆陣都冇電單車....都唔知得唔得

而家先lvl 3,仲要不停斷combo...唉....以為個map得兩三個唔夠100其他都會努力搭救...而家情况應該得一半人努力....
舊 11-21-17, 02:43 PM   #10640
J+1
望過黎呀!!!!!!

做野啦喂

https://twitter.com/srw_xomg/status/932862268995276801
舊 11-21-17, 05:15 PM   #10641
J+1
望過黎呀!!!!!!

終於見到一隊....

應該全部用來獻頭...

舊 11-21-17, 05:54 PM   #10642
clie

真係一隻KO晒WAVE 2同3
舊 11-21-17, 06:27 PM   #10643
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
4粒限突, 值唔值先...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-17, 06:40 PM   #10644
ShinDou

係囉,我得3粒唔知夠唔夠力,同埋今次用4粒換佢1粒返黎,佢如果每個月26轉AB既話,即係8個月先拎得番4粒喎﹖

電單車真係完全得精26B既用途,就算唔鬥雞,平時打應該都會俾人秒

真係唔想射
舊 11-21-17, 07:02 PM   #10645
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: ryvius123 查看文章
4粒限突, 值唔值先...
抽到有5架就唔駛限突
舊 11-22-17, 10:43 AM   #10646
J+1
望過黎呀!!!!!!

都唔知係我嗰區d人唔多刷地圖定係設定嘅敵人分佈改小左??1日時間已經清晒建築物,地圖有閃都探索晒,要開始地氈式掃雷....行動pt已經半停頓狀態...而家已經去到係等中boss.....

等待lvl 6 出現中...
舊 11-22-17, 10:56 AM   #10647
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: J+1 查看文章
都唔知係我嗰區d人唔多刷地圖定係設定嘅敵人分佈改小左??1日時間已經清晒建築物,地圖有閃都探索晒,要開始地氈式掃雷....行動pt已經半停頓狀態...而家已經去到係等中boss.....

等待lvl 6 出現中...
我區打緊lv11
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-17, 11:02 AM   #10648
J+1
望過黎呀!!!!!!

唉...日頭有一半係唔郁的
舊 11-22-17, 01:12 PM   #10649
ShinDou

終於有機會用下d友抽,有成2百幾萬係度, 5萬1次都要禁幾十下

1次1百張氣力射左得隻盾j,其實會唔會分開射1百回仲好? 分分鐘仲多隻?

此篇文章於 11-22-17 01:24 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-22-17, 01:40 PM   #10650
J+1
望過黎呀!!!!!!

請你相信血統

我中左無限未知嗰隻....無心下竟然食食下突滿左\/,睇番佢d技呢隻原來好野來4珠直線破分身/罩/防

此篇文章於 11-22-17 01:42 PM 被 J+1 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:58 PM

手機版 | APP版