Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54 94  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
鳳熾魂 02:14 PM 10-18-19
作者: Chris Redfield:
buff左之後勇J好用左

可能係歐美人士掛,o個邊先岩岩開服

試過我隊其他人等緊復生,條友一騎突入敵6機度,勇到呢
乜都快左就夠啦
Chris Redfield 02:04 PM 10-20-19
https://youtu.be/gfApVAVJws4

打左14萬新高出黎,爽爆

Sent from my iPhone using Gaforum
pet3 07:39 PM 10-20-19
200幾元都抽不到350級的蒼白兵
aquarius 02:47 AM 10-21-19
係咪開咗美服嘅關係
而家D人多咗鐘意玩圍同打背

之前只係日服D人係玩1打1..
GN00508771 07:52 AM 10-21-19
英雄主義⋯
wing 09:26 AM 10-21-19
作者: pet3:
我覺得T幣真係好貴
wing 09:30 AM 10-21-19
作者: aquarius:
係咪開咗美服嘅關係
而家D人多咗鐘意玩圍同打背

之前只係日服D人係玩1打1..
之前8,9成都係4或者5格, 依家我覺得多左好多三格.
wing 01:20 PM 10-24-19

有四連火箭又有光槍的泛用機, 450c
KENSNAKE 02:53 PM 10-24-19
救命丫~我射4連飛彈隊友衝過黎射中佢我即時強制斷線。好無辜…
wing 03:28 PM 10-24-19
作者: KENSNAKE:
救命丫~我射4連飛彈隊友衝過黎射中佢我即時強制斷線。好無辜…
係咪肯定關事? 有warning俾你?

我用6號機,4粒細飛彈成日會射中隊友,都冇試過出事。
wing 03:30 PM 10-24-19
作者: pet3:
我step up x3 =30抽都抽唔到蒼白兵

不過step 3 中到GP03
kog 07:14 PM 10-24-19
作為勇士Fans ,即出即抽了兩次,中 500C機

問題是後格,共兩下,踏前一步第一下,轉身再第二下,距離遠時間長,
踏前起手慢,試了幾次比人反格了(其他勇士冇e個問題),
又如果太近出,第二下會打空
aquarius 08:47 PM 10-24-19
十抽中咗3號機, 卡碧娜(音驛)
跟手中埋1號機

0083全員集合
Ginji 03:25 AM 10-25-19
作者: wing:
係咪肯定關事? 有warning俾你?

我用6號機,4粒細飛彈成日會射中隊友,都冇試過出事。
應該係睇會唔會出硬直

我試過比隊友打我

2次下格打我+1次下格打我&另一位隊友

即斷

系統都應該會分誤射係唔係"故意"

隊友同對面一齊中應該唔COUNT誤射

但係淨係中隊友就小心D

比人唔小心打中都唔好亂還手打返人

我用呢個方法整斷過幾個隊友
wing 09:38 AM 10-25-19
作者: Ginji:
應該係睇會唔會出硬直
好有可能.... 同埋下格劈到隊友其實好普遍, 尤其是打down對手補刀果時...一局4次其實好常見. 我估系統仲會計下係咪一段毋定時間內4次打到隊友硬直.
KENSNAKE 10:55 AM 10-25-19
作者: kog:

問題是後格,共兩下,踏前一步第一下,轉身再第二下,距離遠時間長,

古古UL N下3hits同 下格2hits 攻擊力係一樣。搵笨。
wing 11:01 AM 10-25-19

即係down attack補刀Only?

500 cost要打無限場.... 對住gp02 gp03呢D會唔會......
kog 05:10 PM 10-25-19
即係down attack補刀Only?

500 cost要打無限場.... 對住gp02 gp03呢D會唔會......
可以用副武器3連飛彈

我用彈筒,12人場出格易比敵方偷襲,10人場會好d,
但用e隻唔用格不如用返其他勇士,不過格都難全中....
總結來講唔太好用,過下引就算。

P.S. 副武器都少其他勇士一把武器
wing 06:47 PM 10-25-19
可以用副武器3連飛彈

我用彈筒,12人場出格易比敵方偷襲,10人場會好d,
但用e隻唔用格不如用返其他勇士,不過格都難全中....
總結來講唔太好用,過下引就算。

P.S. 副武器都少其他勇士一把武器
如果實用, 3款都好夠喇, 我開6號機都係肩炮+飛彈+BR 三武裝
kog 11:10 PM 10-25-19
如果實用, 3款都好夠喇, 我開6號機都係肩炮+飛彈+BR 三武裝
彈筒,火箭炮和3連飛彈都是近距離射停人再追打,用法一樣,
而其他勇士的如手榴彈和機槍用法就不同,
以攻擊手段,方式,UL勇士就好單調,對方知你想點。
wing 10:17 AM 10-26-19
彈筒,火箭炮和3連飛彈都是近距離射停人再追打,用法一樣,
而其他勇士的如手榴彈和機槍用法就不同,
以攻擊手段,方式,UL勇士就好單調,對方知你想點。
I see......... 原來如此~
wing 09:52 AM 10-30-19
大更新.... 廢墟都市新map, 佔據點同炸基地計分有改動, 有event送愛爾蘭魔蟹

最重要係出飛行型機體(老虎), 可能係為Z時代可變MS做好準備~

https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=22693

https://bo2.ggame.jp/images/info/201..._flF2yuRa1.mp4 <--- 飛行型老虎
wing 01:31 PM 10-31-19
今日新機: GP04試作型, 550宇宙支援
風間鈴木仁 01:42 PM 10-31-19
今天 更新檔 1.19,

萬勝節 場景。
KENSNAKE 04:51 PM 10-31-19
愛爾蘭魔蟹 連陸高WR180大炮都唔可以一發失衡。只有散彈可以打停。
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54 94  ... 最後

返回主題版面