Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
nestlch 02:44 PM 09-16-15
作者: JMi:
我呢d無課玩家一開始就只能特訓N卡.......
+1
同埋拎石
~小鬼~ 02:46 PM 09-16-15
要解50張先有一個十連
hyakki 02:55 PM 09-16-15
作者: ~小鬼~:
要解50張先有一個十連
400萬DL派既石重唔夠你抽一張卡
JMi 02:56 PM 09-16-15
要解50張先有一個十連
作者: hyakki:
400萬DL派既石重唔夠你抽一張卡
CLEAR 100次MASTER就夠抽一次 XD
~小鬼~ 03:07 PM 09-16-15
400萬岩岩夠抽一次50石x5
J+1 03:21 PM 09-16-15
我已經開始特訓N卡開故事,佢幾時先有活動,出下預告都好ar
系統都未run順想爆死??

試多半個月冇大問題先啦...
由手機版發出
廢人 03:26 PM 09-16-15
聽日11點開ev掛
由手機版發出
hyakki 03:51 PM 09-16-15
400萬岩岩夠抽一次50石x5
唔係200咋咩
tsddr 03:58 PM 09-16-15
每日有料60石抽左幾日都係R,今日抽友情反而出SR.....
~小鬼~ 04:09 PM 09-16-15
作者: tsddr:
每日有料60石抽左幾日都係R,今日抽友情反而出SR.....
每日60c 如果中sr 我已經當自己賺左
anyone 04:20 PM 09-16-15
master23隻clear
J+1 05:42 PM 09-16-15
作者: anyone:
master23隻clear

22星以上仲係全滅中,攪到都唔敢再打....

D歌開到幾多lvl先停???

由手機版發出
nestlch 05:56 PM 09-16-15
我冇ipad,用手機,用兩隻手指公打,
暫時最高過到25 lvl,full咗兩首master
以前有玩音game,個心態會有啲自虐,
master 個難度其實幾令人興奮的(?)
anyone 06:00 PM 09-16-15
杏歌睇過片都唔知乜黎

作者: J+1:

22星以上仲係全滅中,攪到都唔敢再打....

D歌開到幾多lvl先停???

由手機版發出

by頭post
去到42lv

master最大穫係部機lag一lag就無晒心打

想清pro然後大量1miss出現
happycolman 06:02 PM 09-16-15
作者: kimtch:
蘭子果首INGNE PRO D CHAIN 點拉:O?
1212121 咁..
你是否指最後那一段chain?
如果最左系1最右系5的話
應該系5453 5453 5453 的拉法?
DigIKo 06:24 PM 09-16-15
杏MASTER初見中段已GG 未試第2次, 全隻GAME我覺得依首先算得上有難度 為左對付佢睇黎要放部機係台玩
anyone 06:27 PM 09-16-15
凸首happy好難
lunn 08:21 PM 09-16-15
幾亂都好,我都有信心可以練到,但拉來拉去果D,我有D想投降喇…
JMi 08:22 PM 09-16-15
作者: rinxlun:
幾亂都好,我都有信心可以練到,但拉來拉去果D,我有D想投降喇…
拉唔緊要 唔好下下屈左手得唔得...

同埋都係果句 個箭咀方向好難分 左右唔同顔色得唔得...
Cowlex 09:52 PM 09-16-15
玩一玩個my room就燒左30萬好好玩
sd03021 10:11 PM 09-16-15
作者: rinxlun:
果D我都仲可以

反而係HOLD完之後有箭咀果D成日明明掃左都判我MISS

我真係嘔哂血

PS.
我睇到抽卡果度
有一個用60 一個用250
其實兩者有D咩分別?
Cowlex 10:13 PM 09-16-15
60係課金石 而且一日一次
250係無料石
~小鬼~ 10:13 PM 09-16-15
作者: sd03021:
果D我都仲可以

反而係HOLD完之後有箭咀果D成日明明掃左都判我MISS

我真係嘔哂血

PS.
我睇到抽卡果度
有一個用60 一個用250
其實兩者有D咩分別?
60果個係課金每日可以一次60c去抽
空調 10:51 PM 09-16-15
仲未過到 star master
有時都唔知係lag定自已手殘
J+1 11:37 PM 09-16-15
作者: ~Alex~:
玩一玩個my room就燒左30萬好好玩
整左神台比常務

由手機版發出
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122  ... 最後

返回主題版面