Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-20-07, 09:17 PM   #126
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

註冊日期: Jul 2004
3個成員其中一個係咪 魏?
Amber 咪唔洗死?XD
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-07, 11:53 PM   #127
goodguy
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
amber果然同時間有關....
不過今次連時間都玩埋,可見其確實有一定地位
goodguy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-07, 04:02 PM   #128
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: goodguy 查看文章
amber果然同時間有關....
不過今次連時間都玩埋,可見其確實有一定地位
個能力直頭屈機tim啦.....基本上冇人贏到
但係睇黎佢地代價係縮水.....
越用越蘿
好可怕

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-07, 07:58 PM   #129
mazecity
Junior Member

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
越用越蘿
我最唔想見到既事發生了
但係雨霧話amber o既代價係有限的, 佢咁講好令我懷疑amber係唔係唔會老的

引用:
作者: LIGHTTHELIGHT 查看文章
3個成員其中一個係咪 魏?
以CV黎睇係可以咁講, 而且可能性都幾大(?)

此篇文章於 07-21-07 08:01 PM 被 mazecity 編輯。
mazecity 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-07, 08:01 PM   #130
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: mazecity 查看文章
我最唔想見到既事發生了
但係雨霧話amber o既代價係有限的, 佢咁講好令我懷疑amber係唔係唔會老的
其實都唔知係唔係
不過如果真係返老還童的話
假設佢依家17歲 用一次減一歲
咁佢最多可以係一年內用17次a

舊 07-21-07, 09:04 PM   #131
mmssm
Game Master

註冊日期: Jun 2004
同mar heaven 果個一樣
mmssm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-07, 02:46 PM   #132
goodguy
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
17話開頭以為今次既主題係溝仔(BL?)
頗期待下集

ps.今集作畫有少少崩壞....
goodguy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-07, 09:07 PM   #133
火狐控

doll 其實點整?
可以人工定意外?
入箱loli....個黑幫老大死硬...
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-07, 05:38 PM   #134
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
睇左今耐始終對doll好多地方都唔明.
今集個Doll好正呀.如果銀都係今就好囉.
第2個我喜歡的Doll
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-07, 07:44 PM   #135
GUSTAV
The One
poor

今集真係幾悲
個大佬話就話自己冇用命保護既野
其實自己已經用條命黎幫左個細既

舊 08-03-07, 07:55 PM   #136
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
引用:
今集真係幾悲
個大佬話就話自己冇用命保護既野
其實自己已經用條命黎幫左個細既
同意~!
DARKER呢套野真係好有深度的作品~
集集睇完都會有種憂愁感...
整套朔造出的氣氛真係好正!
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-07, 07:58 PM   #137
GUSTAV
The One
poor

某程度上個大佬係比條粉腸為左條女害死左

舊 08-03-07, 09:06 PM   #138
火狐控

大佬同黑個組織有冇關係?
銀愈來愈有番人性...
舊 08-03-07, 10:11 PM   #139
Lelouch

註冊日期: Jun 2007
唔知點解見到個doll笑既時候覺得好感動...

同埋超後知道大佬原來咁保護個細既時候都覺得好感動
darker than black 呢套野真係好好睇
但係萌當道,人氣似乎唔夠其他動畫黎
Lelouch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-07, 10:37 PM   #140
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Lelouch 查看文章
唔知點解見到個doll笑既時候覺得好感動...

同埋超後知道大佬原來咁保護個細既時候都覺得好感動
darker than black 呢套野真係好好睇
同感, 直頭有d氾濫....
Darker 呢類片真係唔錯~

舊 08-03-07, 10:40 PM   #141
秘銀
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
某程度上個大佬係比條粉腸為左條女害死左
睇到最後我心諗,
個大佬救完個細既,自己咪好頭痕?
點知轉頭就死左

everything that matters to me matters in this world
秘銀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-07, 10:44 PM   #142
大山椒魚
God of Gamer
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
darker都好萌ga

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-07, 10:45 PM   #143
秘銀
Crazy Gamer

呢套定左係26集?
咁短?

everything that matters to me matters in this world

此篇文章於 08-03-07 10:47 PM 被 秘銀 編輯。
舊 08-03-07, 11:04 PM   #144
Lelouch

引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
darker都好萌ga
下..?你指doll 同埋果個女偵探?
定係御姐課長?

引用:
作者: 秘銀 查看文章
呢套定左係26集?
咁短?
我仲以為個故事會好長去到50集tim
因為睇上去好複雜咁既個故事
舊 08-03-07, 11:26 PM   #145
秘銀
Crazy Gamer

引用:

我仲以為個故事會好長去到50集tim
因為睇上去好複雜咁既個故事
我睇到而家都仲係一舊舊
竟然同我講就黎完?

舊 08-03-07, 11:43 PM   #146
阿棠
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
XBox Live GamertagTOM AIKAWA
應該出唔晒喇套野呀?

UE Triple.fi 10 Pro 黎左啦黎左啦黎左啦!!!!!
http://www.ultimateears.com/superfi/...ueMetallic.htm
阿棠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-07, 12:20 AM   #147
靈格斯
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 秘銀 查看文章
睇到最後我心諗,
個大佬救完個細既,自己咪好頭痕?
點知轉頭就死左
以為大佬會好勇咁飛身擋子彈
點知咁樣死法..不過咁編排都好既

個Doll晌火車對住條友笑,即係同銀唔同,一開始就有自我意識?
上集比大佬係咁抽水都冇反應喎

p.s下集終於講黃 睇預告幅牆好似仲係開工階段
不過做左十幾集先講哂成個小隊,加埋成堆伏筆,應該唔會得26集咁少下?
靈格斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-07, 02:00 AM   #148
Lelouch

26集係咪肯定左真係26集先..?
真係太少喇...而家都18集啦...
8集入面講晒咁多野...得唔得呀
佢仲要成日上集下集..
係4個story 入面講晒
唔好爛尾呀..唔好分兩季呀
舊 08-04-07, 03:39 AM   #149
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
今輯個副題...
原來教佢知呢個道理既就係老大自己
老大回憶之中 好似都經歷過相似既事?
不過最後卻被背判?

依家都18 26集我諗都交代唔到d謎

第二季吧
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-07, 03:40 AM   #150
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
darker都好萌ga
你個頭...有無再多d
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《 2008 年 度 十 大 勁 歌 金 曲 頒 獎 典 禮 》 IamO Neo Music UNIVERSE 719 01-13-09 01:51 AM
[飲食新聞] 六 款 健 康 糉 三 款 高 脂 IamO 飲食版 0 06-06-08 09:31 AM
2007年度叱吒樂壇流行榜頒獎典禮討論區[結果出爐,2/1起Moov足本重溫] URA Neo Music UNIVERSE 653 01-06-08 10:52 AM
G.O.D.會唔會又惹官非? MO ~清談館~ 45 12-30-07 02:06 AM
[TVB] 天怒人怨 - 詹 瑞 文 遭 封 殺 轟 無 線 霸 道 IamO Neo Entertainment TREND 50 10-30-07 02:04 PM

現在的時間是 02:00 PM

手機版 | APP版