Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47  ... 最後
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
syncmaster 04:53 PM 05-01-10
作者: メソウサ:
正!

一定試!
Hunter 08:45 PM 05-01-10
咁個芝士醬格格薯塊得唔得?

龍寶寶 08:54 PM 05-01-10
作者: Hunter:
咁個芝士醬格格薯塊得唔得?
麻麻地,係芝士醬+沙律醬+紫菜先啱
mikemike 12:10 AM 05-02-10

慈雲山中心間KFC
10:10就落了半閘
Hunter 12:36 PM 05-03-10
作者: 龍寶寶:
麻麻地,係芝士醬+沙律醬+紫菜先啱
THX
只要唔係難食我都會試

紅蓮 11:30 PM 05-04-10
今日試食完個pizza寶盒同芝士醬薯格
芝士醬薯地都OK,不過我慣左薯格唔加調味料就咁食
pizza寶盒好掂,舊雞大大件又炸得外脆內滑,而且D醬比上次惡魔寶盒合我胃口,好想聽日再食
紅蓮 11:36 PM 05-04-10
今日試食完個pizza寶盒同芝士醬薯格
芝士醬薯地都OK,不過我慣左薯格唔加調味料就咁食
pizza寶盒好掂,舊雞大大件又炸得外脆內滑,而且D醬比上次惡魔寶盒合我胃口,好想聽日再食
Hunter 05:18 PM 05-08-10
apm食左pizza寶盒 + 芝士醬薯格

2樣都麻麻
PIZZA可能係分店問題
個芝士醬薯格應該間間都係果D 醬, 應該相差不遠

有機會去第2間分店再食過pizza寶盒
芝士醬薯格就唔會食啦
CSY 08:44 AM 05-12-10
倫敦 KFC買薯條送小強
http://hk.apple.nextmedia.com/templa...av_id=14021322
該間 KFC店位於倫敦萊斯特廣場,衞生督察前年 8月巡查時,竟發現食物分配架上有蟑螂,
而蟑螂正在吃一條炸薯條,地板有乾了的雞血,蒼蠅四處飛,老鼠四處亂走,廚房竟沒有潔手液供員工洗手。

其實衞生督察早在四個月前巡視該間 KFC,已向 KFC發警告,但 KFC未作改善。
KFC上月就有關指控,承認違反了五項衞生條例,前天被罰款 19,000鎊。
KFC已中止滅蟲承辦商的合約,並花 60萬鎊( 700萬港元)裝修,稱該間分店的衞生已改善,再沒蟲鼠滋生。
neo 03:36 AM 05-26-10
睇落好似幾好食

作者: :

小草 01:38 PM 05-26-10
新出餐ok 架
隻咖哩汁出奇地好食, 如果個咖哩配飯會好好多
david 05:36 PM 05-26-10
哎吔,好想試添,點解鬼頭地區無o架.../\
Jonney 06:10 PM 05-26-10
LUNCH食完個雞翼盃
無咩驚喜
泡菜 07:02 PM 05-26-10
今日先睇到廣告,不過d雞翼咩size@@?

睇落好似幾大隻咁
Gnosis 07:11 PM 05-26-10
作者: 泡菜:
今日先睇到廣告,不過d雞翼咩size@@?

睇落好似幾大隻咁
除燒雞翼同辣雞搥外, 全部超迷你縮水size(連飯都係)
$34.8絕對食唔飽
龍寶寶 07:27 PM 05-26-10
其實KFC都算加左價

至爆套餐>滋味套餐
$29.8>$31.8
$32.8>$34.8
Hunter 10:10 PM 05-26-10
食左31.8個餐
咖喱味做得好, 青芥末普通
青芥末係雞搥, 唔係雞中翼

可能因為係大飯, 又有個葡撻
其實都幾夠飽
泡菜 12:52 AM 05-27-10
作者: 龍寶寶:
其實KFC都算加左價

至爆套餐>滋味套餐
$29.8>$31.8
$32.8>$34.8
可能係少食KFC問題,覺得佢加都冇咩問題

反而M記依D都係唔多點食,不過見佢陰陰濕濕咁加價好反感

希望遲d赤柱會開間KFC
聽聞the link收番哂赤柱廣場d鋪位重整,連M記都會執一排(o係9月執
neo 01:35 AM 05-27-10
今日試o左, 咖喱味幾好
不過如果冇o左D咖喱汁會更好
因為冇o左D咖喱汁 = Buffalo wing (hot wing)
kcf1201 12:51 PM 05-28-10
作者: Hallucino:
除燒雞翼同辣雞搥外, 全部超迷你縮水size(連飯都係)
$34.8絕對食唔飽
咁就食$31.8個個啦
大飯黎
最緊要唔駛配雞皇汁
usayarE 03:10 PM 05-30-10
頭先食31.8餐
佢畀左一隻好似巴辣雞粒咁細隻嘅雞翼我
最恐怖係隻雞翼入面都係一隻普通雞翼嘅骨,但係得一半size
HAKAIDER 04:11 PM 05-30-10
作者: usayarE:
頭先食31.8餐
春雞既雞翼.....................

好厄水喎
神秘過客 05:21 PM 05-30-10
食完新餐覺得冇咩特別
usayarE 11:30 PM 05-31-10
作者: usayarE:
頭先食31.8餐
有相為正,手拎住個隻係一隻雞翼

Frozen Ray 11:55 PM 05-31-10
基因改造邁進新里程碑... a
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47  ... 最後

返回主題版面