Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 
體育版>YAHOO NBA FANTASY討論區
Greenhead 10:56 PM 10-10-10
作者: POISON:
我記得上季季尾你好似連Granger都送左出去tim

不過次次睇人team都家覺得人地既人勁過自已架喇
起碼我上年定今年望住自已隊爛隊........覺得唔包尾係目標了
Granger 真係激死我,第一輪揀既人打出第四輪既身價。放佢係一半憤怒一半失望,結果佢之後竟然同我鹹魚返生。

今年季前唔覺得會有好多潛力股走出黎,啲新仔打季前無乜驚喜,打得好既都已經揀走晒。但係感覺季中會有好多交易,特別呢一兩年有幾隊攪軍備競賽都幾成功既情況下,可能 NYK 有機會換勁人入黎爭冠軍,加埋 Melo/ CP3 唔知季中會唔會情緒爆發話想走.....
Greenhead 11:00 PM 10-10-10
作者: Beanhoho:
Penny大有個舊太陽陣, Nash+A米+馬利安, S.Jackson+Rip Ham
睇落好勁
Penny 係高手,印象中呢幾年佢除左上年之外......都係頭三。

Checked.....係上年同前年之外,都係頭三......
Penny仔 11:20 PM 10-11-10
作者: rienno_ccw:
Penny 係高手,印象中呢幾年佢除左上年之外......都係頭三。

Checked.....係上年同前年之外,都係頭三......
我唔係高手
我覺得自己玩的太過保守.....雖然可保前列位置,但就好少贏

呢2-3年因為要返工,仲要搞到執唔切FA,
有時諗住lunch hr login in執下FA,點知潛力股已經比人執晒
Easyman 11:36 PM 10-12-10
作者: Penny仔:
我唔係高手
我覺得自己玩的太過保守.....雖然可保前列位置,但就好少贏

呢2-3年因為要返工,仲要搞到執唔切FA,
有時諗住lunch hr login in執下FA,點知潛力股已經比人執晒
其實以你隊波既實力, 選人選得好好, 只係得分能力不足夠, 但今年應該又在3甲之內!
才子 07:40 PM 10-13-10
作者: Easyman:
其實以你隊波既實力, 選人選得好好, 只係得分能力不足夠, 但今年應該又在3甲之內!
A米, Duncan, S Jackson, Rip Ham 都叫得分能力不足
Penny仔 07:54 PM 10-13-10
A米, Duncan, S Jackson, Rip Ham 都叫得分能力不足
Rip 同 S Jack 唔算穩陣
duncan 今年得分應該唔高

top 25 得分球員 我得2個,算少了
Easyman 08:18 PM 10-13-10
Rip 同 S Jack 唔算穩陣
duncan 今年得分應該唔高

top 25 得分球員 我得2個,算少了
要搵到D黑馬補強
Easyman 11:08 PM 10-13-10
GAF ARMS想同我TRADE :

Darren Collison + Danny Granger = Deron Williams + Mike Conley

我覺得你地一定會反對....
才子 11:20 PM 10-13-10
死囉, 我得個kobe食糊, 如果佢有咩差池我就食蕉了
POISON 11:24 PM 10-13-10
作者: Easyman:
GAF ARMS想同我TRADE :

Darren Collison + Danny Granger = Deron Williams + Mike Conley

我覺得你地一定會反對....
差不多啦,我無意見..........
Collison又唔係保証有數據出
Easyman 11:41 PM 10-13-10
差不多啦,我無意見..........
Collison又唔係保証有數據出
Collison << 我認同, 好大既未知數, 助攻要有8個以上先放得走我個DW
才子 11:43 PM 10-13-10
Darren Collison + Danny Granger ...
我覺得有隱憂
才子 11:27 PM 10-15-10
我前日明明drop Grant Hill, add Jose Calderon, 點解成個transection消失左
Penny仔 06:55 PM 10-24-10
我前日明明drop Grant Hill, add Jose Calderon, 點解成個transection消失左
因為你爭輸左
draft 完之後/manager放走球員,頭2日FA會當Waivers計
add Waivers 係用Waiver piority 決定的,而非鬥快

而一開始Waiver piority就是draft order 的倒序,
manager add完Waiver 後, 果位manager Waiver piority就會排到最後,如此類推

而Waiver piority 首頁standing 有顯示的
才子 10:53 PM 10-27-10
我想問下如果冇比賽的球員是否拉到BN, 推有比賽的球員上去?
Penny仔 11:00 PM 10-27-10
我想問下如果冇比賽的球員是否拉到BN, 推有比賽的球員上去?
原則上是的

但由於每一個位置只有82場quota(除左BN啦),所以請小心使用
Penny仔 10:04 AM 10-28-10
woo, nash+amare 夾埋合共送給我18次turnover
才子 02:05 PM 10-28-10
我已經確定左我入左最少3條廢柴
POISON 06:26 PM 10-28-10
後悔了..........
第二pick左Al係錯的
中鋒唔怪得無人要yao啦
Penny仔 06:34 PM 10-28-10
後悔了..........
第二pick左Al係錯的
中鋒唔怪得無人要yao啦
聽日對suns,肯定賺得返
才子 06:40 PM 10-28-10
第三pick左Hedo已經準備打入冷宮

太陽冇內線, 搏Robin Lopez搶多d籃板, 點知太陽放棄左籃板
B. Haywood打bench, 仲以為執到寶

雖然打左2日, 但已經睇得出以上三條廢柴的前景
好彩臨尾執返Delfino希望幫到下手
POISON 07:11 PM 10-29-10
聽日對suns,肯定賺得返
事實上....jazz擺邊個大前落去都得,中鋒只是輔助
Easyman 12:17 AM 10-30-10
我對隊波好失望!
才子 07:18 PM 10-30-10
其實d分點計出黎?係唔係爭搶分就得??
Penny仔 07:38 PM 10-30-10
其實d分點計出黎?係唔係爭搶分就得??
http://basketball.fantasysports.yaho...7093/standings
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 

返回主題版面