Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
<<繼續談情>>>點同人講其實佢係第三者?
歌絲˙暮斯 05:42 PM 12-14-15
as topic
kin~kin 10:45 AM 12-15-15
最好直接講, 無謂拖泥帶水
歌絲˙暮斯 02:36 PM 12-15-15
但係大時大節講會唔會好重傷
佢話佢同佢屋企人提過我,佢地都好想知我係點既人 wor
由手機版發出
Ringo 03:55 PM 12-15-15
作者: 歌絲˙暮斯:
但係大時大節講會唔會好重傷
佢話佢同佢屋企人提過我,佢地都好想知我係點既人 wor
由手機版發出
諗咁多做乜,話唔埋條女話你知,你都係第三者呢
埃及使者 05:15 PM 12-15-15
直球就算啦
( ゚ω゚)? 08:28 PM 12-15-15
問佢相同問題as topic,佢答咩就照咩講佢知
kin~kin 09:29 PM 12-15-15
作者: Ringo:
諗咁多做乜,話唔埋條女話你知,你都係第三者呢
物以類聚
歌絲˙暮斯 10:06 PM 12-15-15
佢同我原本果個比, 後生兩歲, 靚就無咁靚, 但都唔差咁.
可能家境出身普通, 細個時已經做暑期工賺零用, 無乜物質要求, 好樸素.

佢近來開始主動 watsapp 我, 無 re 幾個鐘就搵我. 我又唔忍心 re 返 d 肉麻野

我開始唔想再做對唔住原本女友既野.

我怕 e+ 斬纜又好似好傷, 之但係, 之後先斬纜, 一直落去可能終有一日會出事
犬夜叉 11:47 PM 12-15-15
作者: 歌絲˙暮斯:
佢同我原本果個比, 後生兩歲, 靚就無咁靚, 但都唔差咁.
可能家境出身普通, 細個時已經做暑期工賺零用, 無乜物質要求, 好樸素.

佢近來開始主動 watsapp 我, 無 re 幾個鐘就搵我. 我又唔忍心 re 返 d 肉麻野

我開始唔想再做對唔住原本女友既野.

我怕 e+ 斬纜又好似好傷, 之但係, 之後先斬纜, 一直落去可能終有一日會出事
你而家唔願做1次衰人, 你第日就令3方傷得更深
感情既野, 太過曖昧棧害死自己害死人

返回主題版面