Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-29-04, 08:36 PM   #126
湯米
Game Master
灌水中,請不要欺負我

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDtmytmy722
XBox Live Gamertagtmytmy722
引用:
作者: 蒲公英
應該都係290左右
邊樹有得買?
湯米 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-04, 07:57 PM   #127
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
Thumbs up

http://www.takaratoys.co.jp/TF/index.html

正啊

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-04, 10:13 AM   #128
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
尋日船船(銅鑼灣)
返了galaxy force
c01$398
d01$398<~可能有,旺角就實有
星星叫$218

官網都未update就返貨

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 12-27-04, 02:15 PM   #129
雪舟等楊
●  ω  ●

$700=gf 麥加登+柯柏文

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 12-27-04, 02:53 PM   #130
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
gf 麥加登隻手d色唔多掂wor
無上色ga,同副相完全唔同色...但其他part又無野wor
係le批貨係咁定係咁...

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-04, 09:07 PM   #131
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
我都係雞旺入左星星叫~$200
其實呢隻yen價係幾錢?

舊 12-27-04, 10:04 PM   #132
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
我都係雞旺入左星星叫~$200
其實呢隻yen價係幾錢?
3000日元

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-04, 03:37 AM   #133
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
隻G文哥非常唔錯,外型不俗又可以擺POSE
不過塊FORCE CHIP得2個位插少野玩左D...

舊 12-28-04, 07:39 PM   #134
熱血最強01
Senior Gamer

已經見街,係港島暫時見最平$730,旺角咩價位?
熱血最強01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-04, 08:46 PM   #135
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
我都想知丫,我一定要將尼個童年冇入手Ge野入手

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-04, 09:04 PM   #136
鳳熾魂
紅蓮の焔神

大埔750蚊

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 12-29-04, 12:40 AM   #137
雪舟等楊
●  ω  ●

http://www.takaratoys.co.jp/galaxyforce/
官網update了~~
wallpapers
狂派個張無咁型
麥加登最大突破,變跑車<~仲要cyber formula feel
好似手槍,坦克,飛機都變過

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧

此篇文章於 12-29-04 01:06 AM 被 雪舟等楊 編輯。
舊 12-29-04, 02:21 PM   #138
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

註冊日期: Mar 2003
http://www.tfw2005.com/boards/showthread.php?t=64350
轉貼tf谷
TV Magazine 附錄Galaxy Force/Robotmaster 影片

GF文好型!!不過睇翻玩具D圖左右兩支砲短好多 ..............

令我身痕想買GF文.........

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-04, 02:35 PM   #139
鳳熾魂
紅蓮の焔神

霹靂星已入手

舊 12-30-04, 12:08 AM   #140
雪舟等楊
●  ω  ●

好熱血啊
call in~~
到時邊度會有中幕版釣呢
$378...文哥,諗緊

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 12-30-04, 12:19 AM   #141
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
買文哥都要諗?
遲下應該有野同文哥合體,就算冇得合淨係隻文哥已經好好玩

舊 12-30-04, 01:10 PM   #142
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

註冊日期: Mar 2003
忍唔住買左gf文 ,黃埔奇趣380

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-04, 01:28 PM   #143
蒲公英
~Freedom~

越睇隻文哥好似越多野玩咁喎
買唔買好呢><

舊 12-31-04, 11:27 PM   #144
i611i
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
越睇隻文哥好似越多野玩咁喎
買唔買好呢><
日版行貨係唔係返左?我聽講好似便d
i611i 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-05, 12:08 PM   #145
蒲公英
~Freedom~

引用:
作者: i611i
日版行貨係唔係返左?我聽講好似便d
未得閒行街~唔清楚
不過隻文文5460yen~之前以我所知都係$370左右
都算合理啦

舊 01-01-05, 05:40 PM   #146
i611i
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
未得閒行街~唔清楚
不過隻文文5460yen~之前以我所知都係$370左右
都算合理啦
見到街價349,諗緊唔知點好
i611i 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-05, 08:17 PM   #147
蒲公英
~Freedom~

引用:
作者: i611i
見到街價349,諗緊唔知點好
仲要諗~去俾錢啦

舊 01-02-05, 02:00 AM   #148
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
gc文 $350入手了~但未拆黎玩~

舊 01-02-05, 05:21 PM   #149
雪舟等楊
●  ω  ●

邊度有350 a

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 01-14-05, 09:54 PM   #150
熱血最強01
Senior Gamer

已經見街啦.
熱血最強01 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:25 PM

手機版 | APP版