Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 06-08-03, 08:30 PM   #1
AnG|2y+
Senior Gamer
白痴機迷^.^

註冊日期: Apr 2003
[PS2]Final Fantasy X-2 討論區-4 (第一頁有一週目100%之路)

哈哈, 等我呢個問題少年開個新既啦
希望大家繼續多多支持

此篇文章於 08-29-04 01:52 PM 被 neo2046 編輯。
AnG|2y+ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-03, 09:18 PM   #2
AnG|2y+
白痴機迷^.^

嘩, 超級勁網呀
105%
一週目100% 之路多謝wing zero custom網友提供

此篇文章於 06-09-03 05:54 PM 被 AnG|2y+ 編輯。
AnG|2y+ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-03, 09:45 PM   #3
阿寶雷
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by AnG|2y+ :
嘩, 超級勁網呀
105%
一週目100% 之路
比我想像中多好多喎
阿寶雷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-03, 09:56 PM   #4
AnG|2y+
白痴機迷^.^

引用:
Originally posted by 阿寶雷 :
比我想像中多好多喎
其實去任何地方同晒所有人講野就得

舊 06-08-03, 10:01 PM   #5
阿寶雷

引用:
Originally posted by AnG|2y+ :

其實去任何地方同晒所有人講野就得
估唔到同途人講野都會加
舊 06-08-03, 10:07 PM   #6
AnG|2y+
白痴機迷^.^

引用:
估唔到同途人講野都會加
有冇諗住再玩一週目100%呢 ?

舊 06-08-03, 10:13 PM   #7
阿寶雷

引用:

有冇諗住再玩一週目100%呢 ?
無心機+時間
舊 06-09-03, 10:17 AM   #8
AnG|2y+
白痴機迷^.^

點樣可以姘B+100裝備??
我過0左60層, 冇仙人掌lu..

舊 06-09-03, 10:26 AM   #9
noris
Game Master

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2406 5097 6934
引用:
嘩, 超級勁網呀
105%
一週目100% 之路
其實105%係唔係max o架喇???

舊 06-09-03, 10:40 AM   #10
機友一名

註冊日期: May 2003
引用:
點樣可以姘B+100裝備??
我過0左60層, 冇仙人掌lu..
你囉完個10個仙人掌之後有得打果隻大仙人掌,打贏左佢之後就可以係聖ベベル廟50~59F遇到佢

成就更唔係一朝一夕
機友一名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-03, 10:43 AM   #11
機友一名

引用:
Originally posted by noris :

其實105%係唔係max o架喇???
100%就以經ok,105%之後個網話以經max,但係無可能睇倒自己係咪105%又無特別東西,意思唔大:@_@":

成就更唔係一朝一夕
舊 06-09-03, 10:45 AM   #12
AnG|2y+
白痴機迷^.^

引用:
Originally posted by 機友一名 :

你囉完個10個仙人掌之後有得打果隻大仙人掌,打贏左佢之後就可以係聖廟50~59F遇到佢
哦, 同埋機兄, 我唔識玩100層迷宮有一層比你鐺1,R1轉畫面, 又有勁多油燈怪個層...

舊 06-09-03, 02:05 PM   #13
阿寶雷

引用:

哦, 同埋機兄, 我唔識玩100層迷宮有一層比你鐺1,R1轉畫面, 又有勁多油燈怪個層...
個層就算你有布公係但無100層個件裝備同攻擊界限突破都好難打晒咁多隻(差唔多要打晒,個出口先會出現),所以你都係番出去再入過好d.
舊 06-09-03, 02:28 PM   #14
wing zero custom
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDwgzcps
XBox Live GamertagWgzchkg
個網好似我推介先........

個網寫左105%後揀地方,睇通訊sphere同爆機個度變左0%(save個度就仲係100%)
wing zero custom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-03, 02:59 PM   #15
Cobra
Junior Member

3DS Friend Code2277 6591 2217
PSN  IDngkaki
引用:
個層就算你有布公係但無100層個件裝備同攻擊界限突破都好難打晒咁多隻(差唔多要打晒,個出口先會出現),所以你都係番出去再入過好d.
N隻油燈怪o個幾層唔一定要打晒咁多隻至有出口o架。每層都有個角落有舊正方體大石,你跳上去就會開到個出口o架o勒。不過正方體大石每層都有幾舊,要逐舊試。
Cobra 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-03, 05:20 PM   #16
機友一名

駛乜咁煩,可以用公仔士打完一隻去轉移點全回復再打第二隻,打油燈有得囉真夜中叫,不過要OS型態咁解,我全部人物都有個招,不過真係好似無傳聞中咁勁,同公仔士叫仙人掌出黎個招差太遠,果層可以方便少少,黃血裝9999道具全用槍手加全部用郁先個道具一個人1X HIT,一回合送個兩母女返屋企,我正式打贏81-99層既敵人開始就一路用呢個型態打怪,快少少

成就更唔係一朝一夕

此篇文章於 06-09-03 05:24 PM 被 機友一名 編輯。
舊 06-09-03, 05:46 PM   #17
AnG|2y+
白痴機迷^.^

引用:
你指打晒咁多隻大油燈怪!?
唔係呀嘛?!
3刀扣2xxxx血, 1分鐘全滅

舊 06-09-03, 05:48 PM   #18
AnG|2y+
白痴機迷^.^

引用:
Originally posted by wing zero custom :
個網好似我推介先........

個網寫左105%後揀地方,睇通訊sphere同爆機個度變左0%(save個度就仲係100%)
我只係想介紹個正網比大家睇ja...唔好意思
我唔係想立功

舊 06-09-03, 06:17 PM   #19
AnG|2y+
白痴機迷^.^

引用:
駛乜咁煩,可以用公仔士打完一隻去轉移點全回復再打第二隻,打油燈有得囉真夜中叫,不過要OS型態咁解,我全部人物都有個招,不過真係好似無傳聞中咁勁,同公仔士叫仙人掌出黎個招差太遠,果層可以方便少少,黃血裝9999道具全用槍手加全部用郁先個道具一個人1X HIT,一回合送個兩母女返屋企,我正式打贏81-99層既敵人開始就一路用呢個型態打怪,快少少
打油燈有得囉真夜中叫!? <---乜0黎?
一回合送個兩母女返屋企 ???? 兩母女?! 乜水

舊 06-09-03, 06:19 PM   #20
AnG|2y+
白痴機迷^.^

運+100道具係唔係要偷os既大仙人掌怪野先有???
冇其他地方有??

舊 06-09-03, 06:35 PM   #21
機友一名

引用:

打油燈有得囉真夜中叫!? <---乜0黎?
一回合送個兩母女返屋企 ???? 兩母女?! 乜水
真夜中叫簡直係大油燈既生存意義,簡單D黎講即係魔槍士既招,真夜中叫係魔槍士硬食敵人個招後學倒個16招其中一招,緊記隻大油燈係要OS型態先會出真夜中叫,兩母女係睇落佢地似咪咁講,有個統稱講起黎會方便少少

成就更唔係一朝一夕
舊 06-09-03, 06:37 PM   #22
機友一名

引用:
運+100道具係唔係要偷os既大仙人掌怪野先有???
冇其他地方有??
唔係一定要係OS型態,不過最好就以全睹徒型態咁玩,效果會好少少

成就更唔係一朝一夕
舊 06-09-03, 07:12 PM   #23
阿寶雷

引用:

你指打晒咁多隻大油燈怪!?
唔係呀嘛?!
3刀扣2xxxx血, 1分鐘全滅
唔洗打晒,只係打一半以上o者
所以勸你有以上裝備先去打,如果唔係都係走吧啦~
舊 06-09-03, 07:38 PM   #24
AnG|2y+
白痴機迷^.^

引用:

唔係一定要係OS型態,不過最好就以全睹徒型態咁玩,效果會好少少
但我只偷到体力之秘藥x2如果唔os..

舊 06-09-03, 11:24 PM   #25
AnG|2y+
白痴機迷^.^

引用:

但我只偷到体力之秘藥x2如果唔os..
你地點姘B+100裝備????
0的網又話打死大仙人掌怪就有既?
我點解冇
冇得回避喇

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
《 RagnarokOnline討論區》第二十八話 當死城不停暴走時 SherMan PC電腦遊戲討論版 1010 12-16-04 03:48 PM
トルネコの大冒険3 討論區 亞飛 手提遊戲機討論版 43 07-28-04 01:12 PM
XB/GC PSO Episode I&II 討論區 參 magnum 攻略及心得交流區 404 06-05-04 11:47 AM
SOUL CALIBUR2 攻略交流區 neo2046 攻略及心得交流區 577 10-28-03 12:31 AM

現在的時間是 07:34 PM

手機版 | APP版