Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
電視遊戲討論版>遊戲報價區 11 (歡迎網友報價!)
ahleung 12:08 PM 10-05-11
作者: tong21093126:
如果係賽博坦之戰就好~.~
我都想要war for cybertron.

如果有相關人仕見字希望考慮下
W!LL 11:09 AM 10-05-11
求一張pa us$5 coupon, thanks~~
新人 06:00 PM 10-05-11
我到想求一張PLAYASIA us$5 coupon或其他 coupon THX....

如有可PM....多謝大家幫忙
tong21093126 08:05 PM 10-05-11
刪除刪除刪除
c9234 04:16 PM 10-11-11
Fallout: New Vegas $109
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-3x3o.html
SHCEHUK 10:14 AM 10-12-11
delete
Squaresoft 12:50 PM 10-12-11
TOX PS3 console (without game) - $29xx at MK sino centre
SHCEHUK 05:20 PM 10-16-11
playasia FB又有一個CODE送

P.S.好像已經給人用左
c9234 04:34 PM 10-18-11
Forza Motorsport 3 Ultimate Collection (Platinum Hits) $77
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-4f7n.html

忍者外傳2 $77
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-2hcx.html
IDGAF 06:05 PM 10-18-11
買咗隻忍者外傳2,加埋運費要HKD$92.68。
taichu2 06:42 PM 10-18-11
作者: 機場美少年:
買咗隻忍者外傳2,加埋運費要HKD$92.68。
售完了
2009 07:09 PM 10-18-11
宜家啲玩亞卷要買滿六十蚊先減五蚊,

變相加價鳥!
由手機版發出
c9234 08:32 PM 10-18-11
Crackdown 2 $77
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-3f2y.html

Forza Motorsport 3 Ultimate Collection (Platinum Hits) $77
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-4f7n.html

忍者外傳2 賣完,轉了Crackdown 2
bear bb 11:40 AM 10-19-11
求playasia us$5 coupon

THX...
SHCEHUK 12:10 PM 10-19-11
作者: bear bb:
求playasia us$5 coupon

THX...
或者你可以到playasia FB看看,近期好多coupon送給別人
P.S.如果等得的話,過兩三天我隻batman到手後可以給你coupon
bear bb 12:22 PM 10-19-11
作者: SHCEHUK:
或者你可以到playasia FB看看,近期好多coupon送給別人
P.S.如果等得的話,過兩三天我隻batman到手後可以給你coupon
playasia FB的已經俾人用了

等你的coupon,THX
SHCEHUK 12:30 PM 10-19-11
作者: bear bb:
playasia FB的已經俾人用了

等你的coupon,THX
ok,收到後再PM你
新人 01:08 AM 10-20-11
ok,收到後再PM你
你好!如有多一張可否PM 給我THX THX
ttchan111 08:39 PM 10-20-11
請問邊度有美版persona 2(PSP)買, 除了PLAYASIA
whassupbun 05:34 PM 10-21-11
一陣打算一係去灣仔188一係去信和睇下有冇得買全新PS3第一集Batman GOTY版同全新PS3&360 Red Dead Redemption GOTY版,想問有冇人近排去過可以確認一下以上邊個場有貨? 我記得以前去188見過有蝙蝠俠,但唔知隔左咁耐仲有冇。大家如果有咩其他game想我幫眼留意下可以留個言
wing 05:52 PM 10-21-11
作者: whassupbun:
一陣打算一係去灣仔188一係去信和睇下有冇得買全新PS3第一集Batman GOTY版同全新PS3&360 Red Dead Redemption GOTY版,想問有冇人近排去過可以確認一下以上邊個場有貨? 我記得以前去188見過有蝙蝠俠,但唔知隔左咁耐仲有冇。大家如果有咩其他game想我幫眼留意下可以留個言
琴晚行過188, 全部唔覺有.

batman goty只有一隻行版機玩唔到的360美版碟.
IDGAF 06:19 PM 10-21-11
收到係PA訂果隻忍者外傳2先發現原來係"第一版"封面唔係白金版(Platinum Collection)嚟,
訂的時候都無留意添。
whassupbun 06:40 PM 10-21-11
作者: wing:
琴晚行過188, 全部唔覺有.

batman goty只有一隻行版機玩唔到的360美版碟.
連RDR GOTY都冇? 我朋友前幾日去信和買Arkham City見到有RDR GOTY,不過其實我好唔鍾意行MK,如果188有就方便得多 唉逐步接近放工時間,衡量緊出唔出發

作者: 機場美少年:
收到係PA訂果隻忍者外傳2先發現原來係"第一版"封面唔係白金版(Platinum Collection)嚟,
訂的時候都無留意添。
其實360白金版封面設計我接受到,實際上冇乜大差異,但PS3 The Best版我真係頂唔順,大大條白邊真係好樣衰 Cover Art又縮細晒 Best版我會寧願唔買

PA有the best 版,但個價就比較貴275港元
http://www.play-asia.com/paOScore/19...man-43-bm.html
岩岩覆左先睇到你個post 麻煩晒你幫我search,但Best版唔要啦,原因上面講左 Best版同韓版我都見過,仲好平添,不過我係想買返黎儲,所以梗係買自己鍾意既封面啦

EDIT: 從188回來, 真係冇其實Wing兄確認左之後我都預左冇, 不過其實上次去我見到有隻侍道3美版我都想買, 所以決定順便去睇睇, 去到仲見到但又唔想買, 因為黎緊實在太多game了, 加上積埋都好多隻未清, 唉算吧啦
p.s 咁信和好景SSP哩D有冇人可以確認下?
SHCEHUK 06:38 PM 10-21-11
作者: whassupbun:
PA有the best 版,但個價就比較貴275港元
http://www.play-asia.com/paOScore/19...man-43-bm.html
SHCEHUK 06:42 PM 10-21-11
剛剛發現PA啲COUPON加左價,要$60US dollar才可以用到$5,
即是叫人不要喺佢到用COUPON,平時買一隻GAME有幾多會超過$60,
看來遲點要到別處買GAME了
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面