Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
電視遊戲討論版>スーパーロボット大戦 X | PS4,PSV | 發售中
Gundam MK-2 12:42 AM 12-12-17
作者: Lamsze:
pv裡面既戰艦係咩來頭?
冒險少女娜汀亞
Gundam MK-2 12:49 AM 12-12-17
作者: Darby:
有魔神英雄傳好驚喜!
但冇SWITCH版好失望
失望到無晒朋友
仲諗住可以一版本由屋企玩到出街
怪盜小G 01:00 AM 12-12-17
我覺得G巾好可悲
風間鈴木仁 02:13 AM 12-12-17
HK PSN FB

https://m.facebook.com/story.php?sto...57911314231532

[機會嚟喇! 飛雲! ]

現正在日本舉行的「鋼之年末Super Robot感謝祭&忘年會」上,PS4/PS Vita版本的《Super Robot Wars X》正式發表,深受港人喜愛的經典作品《魔神英雄傳》將會正式參戰!

出嚟啦! 龍神號!!!

* 9:50pm追加情報:
遊戲將設有香港繁體中文版,更會於2018年3月29日與日本同步推出!

介紹影片 >> https://youtu.be/FKVMic5B5zA

太美好及感動中 終於等到期待已久的經典作品《魔神英雄傳》
一定買硬的 , 請支持支持。
昏迷童子Sleepy 02:36 AM 12-12-17
睇見個list......
本童子開始覺得早排個機戰問卷真係笨大搞出黎......

今次d機好似偏左向真實型果邊多......
超級型冇左三一換來n代罵煎加......
之後原本用三一黎打血牛個位置俾邊個好?...淨得天元同泰坦好似唔多夠......
都唔知係咪因為咁所以先塞番路痴入黎......
娜汀亞就擺到明係直接置換大和號啦......
同埋唔知點解...硬係覺得龍神號未必會係正常0既超級系黎......
再同埋...基於而家又有回避疲勞修正又有圍毆修正之下聖戰士系應該會冇以前咁好用......
再再同埋...出G復國而唔係鐵孤個人而言覺得係爆冷......

p.s.
龍神號乜唔係到2果陣先有宇宙戰能力咩......
真係睇下今次又用乜野黑科技黎解畫......

作者: 怪盜小G:
我覺得G巾好可悲
點止佢丫...
根本一出魔神英雄傳其他新規全部即時做哂路人......
jeffyen83 03:23 AM 12-12-17
有魔神英雄傳,但冇左最愛既三一
都唔知買唔買好==
Carmine 03:31 AM 12-12-17
作者: 昏迷童子Sleepy:
再再同埋...出G復國而唔係鐵孤個人而言覺得係爆冷......
就單純是跟播出順序吧
再說鐵血今年4月才完結
根本就趕不上
issac92354 07:58 AM 12-12-17
作者: 昏迷童子Sleepy:
出G復國而唔係鐵孤個人而言覺得係爆冷......
鐵血要改ending G復國唔洗
遊雲gspirit 08:10 AM 12-12-17
作者: Carmine:
就單純是跟播出順序吧
再說鐵血今年4月才完結
根本就趕不上
有鐵血有牙簽弩....
到時一架二架高達等勁機被秒爆果陣,實炎上多次都似....XD [唔改設定/ending的話]
qhxu 08:20 AM 12-12-17
睇到buddy參戰,我就想笨大定日昇係咪好討厭革命機
時間上革命機係早buddy一檔
issac92354 08:23 AM 12-12-17
作者: qhxu:
睇到buddy參戰,我就想笨大定日昇係咪好討厭革命機
時間上革命機係早buddy一檔
革命機跟原作要變cero D
JoJo 08:25 AM 12-12-17
作者: Lamsze:

pv裡面既戰艦係咩來頭?
第四世代型超光速恒星間航行用超弩級万能宇宙戦艦新羅茲拿號
亍 ◣ 08:29 AM 12-12-17
作者: issac92354:
鐵血要改ending G復國唔洗
唔駛改啦///
諗到最後一關廿部破滅魔劍一字排開每會回合一支無限遠直線map...再加必中直擊,諗起都硬晒
JoJo 08:29 AM 12-12-17
作者: lineage19:
又黎個假香港中文...今次唔會比佢呃到

Sent from my iPhone using Gaforum
絕對唔再幫襯中文版 又話港/台翻譯 根本得高達幾隻人名有分 連鐵甲萬能俠都冇
強化人間ですの~★ 08:36 AM 12-12-17
作者: 遊雲gspirit:
有鐵血有牙簽弩....
到時一架二架高達等勁機被秒爆果陣,實炎上多次都似....XD [唔改設定/ending的話]
就算唔使牙簽,以前都已經有50部ストライクダガー嚇走我方部隊
Tano 09:03 AM 12-12-17
作者: Gundam MK-2:
冒險少女娜汀亞
但隻潛水艇識飛出大氣層外又好似冇乜威能

魔法騎士重要繼續等
Reishin 09:18 AM 12-12-17
3月尾就出得咁快手,都收得幾密喎
Tano 09:24 AM 12-12-17
作者: 亍 ◣:
戰部渡....即係飛雲
飛雲其實出自邊個師傅?
無記班配音
yorkyork 09:27 AM 12-12-17
作者: JoJo:
絕對唔再幫襯中文版 又話港/台翻譯 根本得高達幾隻人名有分 連鐵甲萬能俠都冇
咪同寶丁夢一樣,
講一堆野黎安慰大家,
話已經翻譯左好多港式,
其實主要目標又咪賣比台灣仔
高級嘍囉 09:33 AM 12-12-17
作者: Tano:
但隻潛水艇識飛出大氣層外又好似冇乜威能

魔法騎士重要繼續等

隻潛水艇原本係宇宙船嚟,只係被downgrade成潛水艇。
隻新艦仲勁,因為修理技術不足,在動畫中只係發揮出幾個%戰鬥力。
ゆり 09:37 AM 12-12-17
所以廣井王子幾時死左

佢D骨氣呢
野良猫 09:51 AM 12-12-17
作者: Gundam MK-2:
失望到無晒朋友
仲諗住可以一版本由屋企玩到出街
今次新作中得飛雲

如果佢出NS版的話都會買嚟玩,反老任出年又未知有咩GAME玩,依家可以慳番
12號四分衛 09:55 AM 12-12-17
作者: 高級嘍囉:
隻潛水艇原本係宇宙船嚟,只係被downgrade成潛水艇。
隻新艦仲勁,因為修理技術不足,在動畫中只係發揮出幾個%戰鬥力。
新艦無記錯只係出左2-3集,仲要一出已經boss fight ...
Sar8 10:06 AM 12-12-17
作者: 亍 ◣:
唔駛改啦///
諗到最後一關廿部破滅魔劍一字排開每會回合一支無限遠直線map...再加必中直擊,諗起都硬晒
拿拿拿,人地講過只要係ACE駕駛員都輕輕鬆鬆避過
唔可以咁set
HakiK 10:14 AM 12-12-17
作者: Sar8:
拿拿拿,人地講過只要係ACE駕駛員都輕輕鬆鬆避過
唔可以咁set
咁三明要有幾弱先符合返設定XD
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面