Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-25-09, 05:20 PM   #626
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
隻GAME淨係見過一次有賣$4XX的中文版,
都搵唔到正價行版賣…

舊 03-25-09, 06:01 PM   #627
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
我直接等佢下星期番貨算...手頭上仲有龍如3同FLOWER可以玩...不過真係好想快d買到
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 06:03 PM   #628
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
我直接等佢下星期番貨算...手頭上仲有龍如3同FLOWER可以玩...不過真係好想快d買到
咁我洗唔洗喺ニ週度等埋你先
我哋R2白騎之後都無一齊玩過啦

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 06:13 PM   #629
kasumitodo
Junior Member
辛首

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDSetsuna425
衝動過後....
先覺得呢隻野真係好貴.....其實二手要呢個價....我都有D心大心細....
不過依家一隻GAME都未買過.......都想手入......可能,冇我哩類 KAI 子,香港 GAME界未必會炒到咁
(好在有FD借 BIO5比我頂住 )

舊 03-25-09, 06:26 PM   #630
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: kasumitodo 查看文章
衝動過後....
先覺得呢隻野真係好貴.....其實二手要呢個價....我都有D心大心細....
不過依家一隻GAME都未買過.......都想手入......可能,冇我哩類 KAI 子,香港 GAME界未必會炒到咁
(好在有FD借 BIO5比我頂住 )
其實唔關事,正如有人鐘意唔理價入限定版,都係睇自己喜好姐

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 07:04 PM   #631
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: daihamlop 查看文章
咁我洗唔洗喺ニ週度等埋你先
我哋R2白騎之後都無一齊玩過啦
下?
其實join人個制度係點?
就算你去到3周都可以join的吧?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 07:07 PM   #632
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
今晚收工特登行過kt gamehit
原來已經無哂貨
看來之前唔忍收手係正確的
xima 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 11:50 PM   #633
kasumitodo
辛首

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDSetsuna425
終於有版友肯割愛,不過好貴

如果聽日唔洗OT就有得去交收~~~終於買第一隻覺得值o既PS3 Game!
(對上一次覺得無價的只有DC時代 Phantasy Star Oline,打左兩年幾三年先放到手)
先謝謝daihamlop大大的大力幫助,Thanks a lot!

此篇文章於 03-25-09 11:52 PM 被 kasumitodo 編輯。
kasumitodo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-09, 11:53 PM   #634
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
呢個我知,但現在只可以去王城,放棄所有魂返歸其實有乜用?冇得買野個喎.
當你仲係魂時就冇乜用,如果係肉身就.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 01:44 AM   #635
emoil

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
作者: vins 查看文章
異常認真....
畀 AI 追九條街要搵位走個下抵死...
暫時可以彈既係點解個 character 冇影..... XDDD

玩左3 個幾鐘不斷死都停唔到手... XDDD
追到你走到氣咳....哈哈~
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 01:46 AM   #636
emoil

引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
呢個我知,但現在只可以去王城,放棄所有魂返歸其實有乜用?冇得買野個喎.
保存你專貴既肉體~~
舊 03-26-09, 01:47 AM   #637
emoil

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
下?
其實join人個制度係點?
就算你去到3周都可以join的吧?
唔得架...3周只可同3周玩(重要夾+-10個lv)
舊 03-26-09, 02:15 AM   #638
kkweb2003

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDkkweb
依家更新左1.02
係變左 1周目同1周目玩 2周同2周
100LV以下就相差30LV 以內
100LV以上就相差70LV 以內都組得
kkweb2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 09:38 AM   #639
vins
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2007
只係一隻回 mp 介指...
呢個遊戲好似變左咁...

尋晚終於忍唔住... 轉左貴族... orz...
簡直一個新天地...
連係 1-1 果隻紅眼都打到佢冇得還手...

雖然...
笨死左又冇左個肉身 =3=...
仲要跌左成皮幾野... >.<

vins 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 12:21 PM   #640
pet3
The One

引用:
作者: vins 查看文章
只係一隻回 mp 介指...
呢個遊戲好似變左咁...

尋晚終於忍唔住... 轉左貴族... orz...
簡直一個新天地...
連係 1-1 果隻紅眼都打到佢冇得還手...

雖然...
笨死左又冇左個肉身 =3=...
仲要跌左成皮幾野... >.<
1-1紅眼真係好勁
中一下一連幾下=死~

有一關要係咁開鎖的
果關唔識玩......

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 07:20 PM   #641
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
今日新鮮寄到
可以去死啦 \/

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 09:18 PM   #642
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDJapbee
XBox Live GamertagSleepyEyes23
引用:
作者: ☆星野琉璃☆ 查看文章
今日新鮮寄到
可以去死啦 \/

想問問你晌邊度訂的??
運費貴嗎~~~
tao 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 09:48 PM   #643
wongja0708

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: pet3 查看文章
1-1紅眼真係好勁
中一下一連幾下=死~

有一關要係咁開鎖的
果關唔識玩......
果關真係最

wongja0708 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 11:02 PM   #644
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: wongja0708 查看文章
果關真係最
我初初玩果陣唔睇攻略都唔知有條路可以行落去,
試過幾次o係路中間D坑跳落去
結果當然係跳樓死
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-09, 12:01 AM   #645
wongja0708

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 【麥斯】 查看文章
我初初玩果陣唔睇攻略都唔知有條路可以行落去,
試過幾次o係路中間D坑跳落去
結果當然係跳樓死
解謎 + 氣氛一流
呢關都玩我左好耐 ,我諗係你講果個位

wongja0708 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-09, 12:29 AM   #646
pulga
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDLTL_pulga
救左魔女返神殿唔見佢既

舊 03-27-09, 12:31 AM   #647
ianbbhoho
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDiancat
引用:
作者: pulga 查看文章
救左魔女返神殿唔見佢既
學魔法個邊,另一邊角位
ianbbhoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-09, 08:01 AM   #648
pet3
The One

http://www.gaforum.org/showthread.ph...98#post7642598

有人放啦~

價錢過到心理關口就出手啦

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-09, 08:41 AM   #649
狙擊手sohan
Game Master

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
開個新人磨左兩粒鐘終於過到1-1

正式上路

舊 03-27-09, 09:05 AM   #650
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 狙擊手sohan 查看文章
開個新人磨左兩粒鐘終於過到1-1

正式上路
溫馨提示:去4-1磨下先啦,其他版一係難一係冇肉食.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] PlayStation®Network ID 收集區(新格式使用中,請重新填寫<P.1>) LKC 攻略及心得交流區 344 01-27-14 05:09 PM
Folks Souls 失われた伝承 [日版已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 248 05-22-08 10:04 AM

現在的時間是 06:02 PM

手機版 | APP版