Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-26-05, 03:30 PM   #1
seraph
Game Master

註冊日期: Jan 2003
street fighter~

http://pya.cc/pyaimg/img3/2004080909.wmv

拍爛手掌~

舊 01-26-05, 03:36 PM   #2
大情大性武大帝
God of Gamer
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
係咪DC版?
好勁喎!!!狂檔!!!仲一發逆轉tim!!!

舊 01-26-05, 04:01 PM   #3
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
crazy!!

GP03D 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-05, 04:35 PM   #4
patnako
Insane Gamer
歲月不待人

註冊日期: Nov 2004
幾個月前睇過,個陣仲特登攞番隻game出黎係咁玩
patnako 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-05, 06:38 PM   #5
STi
Game Master

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagWeSTi67
痴根....
諗住用超必你block唔晒擋中幾腳都死
用春麗果個真係輸得心服口服

舊 01-26-05, 06:54 PM   #6
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
以前已經睇過, 舊片重溫仍然咁震憾.
擋o西招super已經驚人, 仲可以跳高set up個combo, 真係冇野講
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-05, 07:02 PM   #7
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
梅原大吾.......
我真係服啦.....
服晒啦........

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-05, 07:16 PM   #8
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
條友擺明想屈擋死好易block.....出個combo都懶,抵輸...

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-05, 07:28 PM   #9
wing
格鬥低手

引用:
作者: 祖羅.祖班納
條友擺明想屈擋死好易block.....出個combo都懶,抵輸...
我覺得佢唔係懶, 而係穩陣.

自己手動出combo有好大機會俾人block 同反擊, 點及得上出呢招咁多hit的combo咁穩陣? 點知對方突然爆seed發惡woo
舊 01-26-05, 07:34 PM   #10
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: wing
我覺得佢唔係懶, 而係穩陣.

自己手動出combo有好大機會俾人block 同反擊, 點及得上出呢招咁多hit的combo咁穩陣? 點知對方突然爆seed發惡woo
因為佢真係R晒底
你要知道,佢面對既係梅原
係一個日本格Game界既超名人..

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-05, 07:49 PM   #11
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
超勁 拜服

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-05, 08:15 PM   #12
RHC001
Junior Member

註冊日期: Oct 2004
日本街霸神人梅圆大吾, 第一届斗剧 SUPER STREET FIGHTER 2 X 冠军 AUTOCHAIN军团大将, 这段片是美日EVO大赛2004其中一场, 他还参加了SUPER STREET FIGHER 2 X 比赛, 有场梅圆用拳王对泰王, 只拳王用到劲过电脑.
RHC001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-05, 08:31 PM   #13
張五飛
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2005
神ar~~~~~~~~~~我見神la~~@@
張五飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-05, 09:00 PM   #14
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Thumbs up

神之手

舊 01-26-05, 09:05 PM   #15
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
好有型~~~~~

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-05, 09:13 PM   #16
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
太勁啦~練多100年都贏唔到佢

舊 01-26-05, 09:27 PM   #17
wing
格鬥低手

雖然係高手, 但佢都會失手ar, 起碼在片中他輸在一round, 而且呢一round又俾人扣左大半條命
舊 01-26-05, 09:49 PM   #18
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
雖然係高手, 但佢都會失手ar, 起碼在片中他輸在一round, 而且呢一round又俾人扣左大半條命
你唔知有讓round既咩?

舊 01-26-05, 09:55 PM   #19
wing
格鬥低手

引用:
作者: A HoManTin Work
你唔知有讓round既咩?
咁俾人打左半條命都係讓半round? 因為係超名人?
(我真係唔知)
舊 01-26-05, 11:15 PM   #20
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
咁俾人打左半條命都係讓半round? 因為係超名人?
(我真係唔知)
比賽竟然有讓round咁串咀既?
我都係第一次聽
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-05, 11:47 PM   #21
[KIT]

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: RHC001
日本街霸神人梅圆大吾, 第一届斗剧 SUPER STREET FIGHTER 2 X 冠军 AUTOCHAIN军团大将, 这段片是美日EVO大赛2004其中一场, 他还参加了SUPER STREET FIGHER 2 X 比赛, 有场梅圆用拳王对泰王, 只拳王用到劲过电脑.
zero 3冠軍都好似係佢

遠一遠單發超必 唔算難block (至少唔駛超反應 )

段片最吸引既係果種 全場歡呼既感覺
格鬥熱!

[KIT] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-05, 11:50 PM   #22
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
未睇過, 勁
其實單單要 block 晒唔係好難 ja wor, 去太子成日見到, 我以前玩 MOW 都可以 jd 晒大佬個金波
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-05, 12:08 AM   #23
RHC001
Junior Member

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: [KIT]
zero 3冠軍都好似係佢

遠一遠單發超必 唔算難block (至少唔駛超反應 )

段片最吸引既係果種 全場歡呼既感覺
格鬥熱!
留意小屏幕, 用春丽个选手见到梅圆BLOCK到6-7下时已经呆晒坐系到, 梅圆气定神闲BLOCK个款真系好正.可惜梅圆在第二届斗剧STREET FIGHTER 3.3 16强出局.A-CHO 的CAPCOM FIGHTING JAM 又惜败得亚军.
顺带一提,2004 TOKYO GAME SHOW CAPCOM的展台,派抽奖卷, 抽到的人可以同梅圆抽一铺CAPCOM FIGHTING JAM.无人赢到他.

此篇文章於 01-27-05 12:17 AM 被 RHC001 編輯。
RHC001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-05, 12:52 AM   #24
endymion
Ultimate Gamer
ハン・イェスル

註冊日期: Dec 2001
引用:
以前已經睇過, 舊片重溫仍然咁震憾.
擋o西招super已經驚人, 仲可以跳高set up個combo, 真係冇野講
可以話佢對ken好了解,呢一樣係我最佩服.
其實呢個距離要BLOCK唔難,再近就要先讀.
梅原d比賽有一睇0既價值,之前ps2 sf3.3個topic好似仲有d.依家呢條片之前個topic都有
引用:
作者: 祖羅.祖班納
對手問題,明知對住一個用ken老手(ken本身性能仲唔錯)仲點敢埋身,就算真係手動combo對手紅BLOCK一樣死.但係佢單出super art想屈擋就真係抵輸.

舊 01-27-05, 01:47 AM   #25
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: 歌絲˙暮斯
未睇過, 勁
其實單單要 block 晒唔係好難 ja wor, 去太子成日見到, 我以前玩 MOW 都可以 jd 晒大佬個金波
你講得無錯,我見過太子聯合有個西裝神人同依個梅原差唔多 所以香港都有好多神人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
FW: 可靠消息. X-Box Street Fighter 話明天出喇~!~! 正! elac 電視遊戲討論版 17 07-17-05 03:46 AM
[Question] DC joystick and Street Fighter 3: 3rd Strike~ GimGim 電視遊戲討論版 5 07-28-04 12:54 AM
Street Fighter Zero 4 Rivky2003 電視遊戲討論版 24 03-22-04 12:34 AM
STREET FIGTHER initial 收藏品討論版 25 11-18-03 10:56 PM

現在的時間是 12:52 PM

手機版 | APP版