Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-31-16, 10:22 PM   #2226
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
除左睡横行仲有班熱心賣家,呢幾日fb咁係比放光翼+destiny post洗板

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 10:37 PM   #2227
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
我想問gbuyer信唔信得過
到依加仲開緊訂
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 10:44 PM   #2228
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: benltc0000 查看文章
我想問gbuyer信唔信得過
到依加仲開緊訂
我覺得件事有D鬼....賣極仲有...周圍都CUT晒單憑咩咁賣...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 11:04 PM   #2229
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
引用:
作者: fami~yan 查看文章
我覺得件事有D鬼....賣極仲有...周圍都CUT晒單憑咩咁賣...
我到晚上10點想過數睇一睇,仲有得訂覺得好怪,調頭走考慮考慮先
fb又傳米青連訂都唔開今次好似煩過以往咁多
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 11:23 PM   #2230
LWF
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
其實係訂玩具定參加抽獎?
LWF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 11:25 PM   #2231
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: LWF 查看文章
其實係訂玩具定參加抽獎?
似捐錢多d

舊 10-31-16, 11:30 PM   #2232
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
MB開訂我反而覺得孤仔算好,起馬有fb留言
米青去到次次都無留哂俾熟客

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 11:34 PM   #2233
LWF
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
最攞胆係返緊工佢話開訂,收工去到就話截
LWF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-16, 11:35 PM   #2234
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: LWF 查看文章
最攞胆係返緊工佢話開訂,收工去到就話截
不是習慣了嗎,孤仔有FB所以算好

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 10-31-16, 11:53 PM   #2235
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
其實GBUYER條款講明冇貨係>>>* 本產品有機會出現Cut單或分批出貨,本店會根據訂購先後次序分配或退訂,不便之處敬請諒解 *
你地想幫人集資嗎?

非洲人...
舊 11-01-16, 01:06 AM   #2236
ゆり

上市靠91
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 01:11 AM   #2237
年輕所犯下的錯誤
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
之後都唔再開訂既話唯有等網訂現貨啦/_\........留名食花生睇g巴呢場戲
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 08:16 AM   #2238
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
其實GBUYER條款講明冇貨係>>>* 本產品有機會出現Cut單或分批出貨,本店會根據訂購先後次序分配或退訂,不便之處敬請諒解 *
你地想幫人集資嗎?
我響個度訂左百獸王日版
去佢收貨點188俾訂 事後再去間game鋪唔係成日開
俾完訂 佢同我講無實單既
只係得一封email作實 有問題email wtsapp

開始感覺已經唔係集資咁單純 我有d驚食埋我訂
12月就知點

個度都開過藍迷訂有冇人落疊?

91等反斗城寄賣現貨好過啦 建議價買簽卡咯
總好過益人

此篇文章於 11-01-16 08:19 AM 被 LonelyBlue 編輯。
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 08:49 AM   #2239
鳳熾魂
紅蓮の焔神

MB我睇化左我買到咪買,無就唔買玩少隻唔死人 炒價接受到咪
Exia 1400仲可以 1600就88

舊 11-01-16, 09:18 AM   #2240
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
無買開嘅一問
通常斗斗城會比出面賣貴幾多?

舊 11-01-16, 09:37 AM   #2241
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
好過去同銀行借錢

舊 11-01-16, 09:46 AM   #2242
ゆり

引用:
作者: Sar8 查看文章
好過去同銀行借錢
無利息無風險有事走佬就得

舊 11-01-16, 09:56 AM   #2243
fami~yan
Game Master

引用:
作者: ゆり 查看文章
無利息無風險有事走佬就得
佢D條款咁無敵,邊駛走佬?

非洲人...
舊 11-01-16, 10:05 AM   #2244
ゆり

引用:
佢D條款咁無敵,邊駛走佬?
冇貨比又唔主動退自然有債主聯群拍門啦\

利申,係fb見到有人同佢訂5月貨都未派

舊 11-01-16, 10:17 AM   #2245
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
MB我睇化左我買到咪買,無就唔買玩少隻唔死人 炒價接受到咪
Exia 1400仲可以 1600就88
隻exia第一次出果時無乜人要,出咗之後公報楊過版+R2 GN sword,我出去執咗3隻返來等楊過出,$10XX已經有一隻。

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 10:26 AM   #2246
fami~yan
Game Master

引用:
作者: ゆり 查看文章
冇貨比又唔主動退自然有債主聯群拍門啦\

利申,係fb見到有人同佢訂5月貨都未派
本身G-ZO_E我已經覺得好怪...仲要開間鋪...

非洲人...
舊 11-01-16, 10:35 AM   #2247
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
本身G-ZO_E我已經覺得好怪...仲要開間鋪...
其實是借本書名,順便開多範生意。

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 10:57 AM   #2248
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
香港魂SHOP會唔會開訂

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-16, 10:58 AM   #2249
ゆり

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
通販唔會

舊 11-01-16, 11:13 AM   #2250
fami~yan
Game Master

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
點解定時定候總會有人問通販物會唔會有PB訂?

非洲人...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 10:29 PM

手機版 | APP版