Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-30-17, 11:31 PM   #8151
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
想你快D凸爆唔打 XD

今次又冇大器換,果2張SSR確定飛冇乜吸引力
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-17, 11:31 PM   #8152
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
引用:
作者: ShinDou 查看文章
今次新自護係白,用紫打白係咪相克會加攻﹖加幾多度﹖
應該都係1.25倍
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-17, 11:34 PM   #8153
ShinDou

1.25咁少,都係出IJ搭堆拳指再痴UC FD算 XD
舊 04-30-17, 11:38 PM   #8154
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
有大器都係出大器啦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-17, 11:38 PM   #8155
ShinDou

出雜色大器會卡珠卡到傻喎 @@
舊 04-30-17, 11:50 PM   #8156
qqabc

計咗數, 打到125佢送23隻SR, 但係21隻已可突爆SSR, 所以根本唔駛理跌D乜
舊 04-30-17, 11:54 PM   #8157
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
想要銀河美人妻, 結果炒咗, 0SSR

但終於打到入100內~~~~
真係冇突錯到大大神~~~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-17, 11:55 PM   #8158
ShinDou

111石0SSR﹖
舊 04-30-17, 11:57 PM   #8159
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
111石0SSR﹖
係, 以為紫卷叫中到無事做可以搏下.....
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-17, 11:58 PM   #8160
ShinDou

我都驚爬山又跌死,我仲係超過1半機會跌死,不過今次30石真係唔想射 @@ 又想中隻UC拆人甲
舊 05-01-17, 12:13 AM   #8161
clie

灰EX劵都中到SSR,紫魔神皇帝~~~
勉強湊到隊紫打強敵,但少凸又行得慢,應該都係用返拳
FD LIST極少人有特效,我都係抽30石儲隻12算
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 02:55 PM   #8162
qqabc

其實隻號既數值都唔錯, 做血牛都ok

不過今次真係好少人抽第一次個friend list近乎無特效friend, 街客都無乜
舊 05-01-17, 03:04 PM   #8163
ShinDou

反而我好多UC FD,血牛係指平時打定鬥雞﹖

不過諗諗下水晶UC拆特殊甲好似冇乜用,基本上呢招淨係對付到GGGG,應該打唔中積塵,其他罩機直接用番貫通直擊咪得

但GGGG1定擺最尾,唔會傻到1開波放出黎俾你打,除左激勵砲陣會拍肥安娜同愁哥3個企中線

拆甲打得1格真係冇乜用,都係繼續用IJ打GGGG算 XD

1石射算 XD

此篇文章於 05-01-17 03:26 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-01-17, 04:22 PM   #8164
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
你要諗埋可能係精霸通行證的可以性
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-17, 07:20 PM   #8165
ShinDou

用黎打精霸﹖因為有甲無視同罩貫﹖
舊 05-03-17, 07:14 PM   #8166
ShinDou

110先凸爆,跌野全垃圾,可以HEA打了,咁都1879位,其他人仲HEA XD
舊 05-03-17, 07:18 PM   #8167
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

200斬排百內中
今次唔知點解著左火想衝

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-03-17, 11:28 PM   #8168
qqabc

原本1石都無抽到, 但隻12妹banshee好似話征霸47有用(我卡起47中...), 有無人試過係咪真係有用值得買返隻?
舊 05-04-17, 06:38 PM   #8169
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
第七輪9萬
突3

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-17, 07:14 PM   #8170
ShinDou

我次次中親都係垃圾 @@

隻盾奶黃真係堅神,我招必得LV2打落D胸鳥隊都好痛,仲要中完會降回,真係切菜咁切,其實會唔會守陣放佢1隻落中線就已經夠嚇到D胸鳥隊唔敢打﹖XD

此篇文章於 05-04-17 07:31 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-04-17, 08:00 PM   #8171
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

守陣唔好咁自殺

任何map炮都攪得掂佢的

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-04-17, 08:08 PM   #8172
ShinDou

胸鳥唔夠快1開砲秒佢喎,1開波唔夠珠,你砌夠珠既話又會慢左,實慢過佢,其實是但1隻射陣機俾佢打中都唔掂架喎

不過其實我個守陣暫時任何MAP砲機都秒到我咁濟 XD
舊 05-04-17, 08:17 PM   #8173
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

如果單講佢我放一隻第一行頂佢都夠,而且電腦控你連佢出唔到招都成問號...如果玩迴旋斬用巴武藏都差唔多.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-04-17, 09:06 PM   #8174
ShinDou

放中線上下迫人擺唔到十字陣,要擺203,少左隻行動UP

不過我都係唔會試,因為岩岩覺左隻拳F91試緊 XD

此篇文章於 05-04-17 09:10 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-05-17, 11:35 PM   #8175
ShinDou

終於上得番1492排354,不過應該會俾人打番落去 XD

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:19 PM

手機版 | APP版