Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 Vol.3
泰利 01:29 AM 09-28-12
Bandai好野,今日更新完後完全唔識打,連邦5連敗。
VICT 02:17 AM 09-28-12
作者: 泰利:
Bandai好野,今日更新完後完全唔識打,連邦5連敗。
其實而家連幫自護我覺得係5050
什至格魯古古我覺得仲勁D
泰利 10:12 AM 09-28-12
5連敗後出到格努古古,同高達一樣,連輸幾鋪勁就有。
Kain 10:15 AM 09-28-12
用得太多炮機換番汎用,火箭炮完全打唔中,又瞄好耐先出手
宜家開始都係關左自動瞄準算數,不過用豆槍會唔會都自動降低集彈率?
泰利 10:29 AM 09-28-12
作者: Kain:
用得太多炮機換番汎用,火箭炮完全打唔中,又瞄好耐先出手
宜家開始都係關左自動瞄準算數,不過用豆槍會唔會都自動降低集彈率?
用火箭炮,閂左自動瞄準好好多。
scania 08:12 AM 09-29-12
作者: 泰利:
用火箭炮,閂左自動瞄準好好多。
火箭炮係企定射個支定行住射個支?
泰利 02:16 PM 09-29-12
作者: scania:
火箭炮係企定射個支定行住射個支?
行住射個支.
HI_Ricky 03:04 PM 09-28-12
等10月4~
GN00508771 11:04 PM 09-28-12
收唔到BD1個CODE--係咪DL版要等下-.-
高級嘍囉 12:03 AM 09-29-12
作者: GN00508771:
收唔到BD1個CODE--係咪DL版要等下-.-
收唔到email?
GN00508771 10:13 PM 09-29-12
作者: 高級嘍囉:
收唔到email?

泰利 07:40 PM 09-29-12
今期 ファミ通 送 階級expブースター

chow263 09:25 PM 09-29-12
上帝能否賜我一場唔會輸到3~4千分先識得堆埋一齊既partner?
Kain 10:09 PM 09-29-12
作者: chow263:
上帝能否賜我一場唔會輸到3~4千分先識得堆埋一齊既partner?
我反而覺得班友太痴身
應上唔上,又阻住其他人開槍
chow263 10:14 PM 09-29-12
我反而覺得班友太痴身
應上唔上,又阻住其他人開槍
痴黎痴去tk一餐總比第1波攻勢就俾人各個擊破跟手當刷重生點刷怪咁刷到淨返基地先識team work好

跨日8連敗達成,1場5分1場80

今日打山岳5vs5,3部高達遇著2部舊渣,擊破數字高,但殺機分數同殺人分數差唔多,結果當然係輸。
舊渣招dash堅反人類....
高級嘍囉 10:11 PM 09-29-12
今日打山岳5vs5,3部高達遇著2部舊渣,擊破數字高,但殺機分數同殺人分數差唔多,結果當然係輸。
高級嘍囉 10:20 PM 09-29-12
打沙漠LV4陸吉遇著老虎改,佢唔埋身監生俾佢射死兩次,佢點改部機架?
Kain 10:35 PM 09-29-12
打沙漠LV4陸吉遇著老虎改,佢唔埋身監生俾佢射死兩次,佢點改部機架?
B3支豆槍係豆中之霸,足以彌補低修正
渣古mg(lv1)1秒720,B3支野1100
而攻擊修正28同40既分別係10%
高級嘍囉 10:47 PM 09-29-12
B3支豆槍係豆中之霸,足以彌補低修正
渣古mg(lv1)1秒720,B3支野1100
而攻擊修正28同40既分別係10%
近乎無限子彈先最麻煩。
Kain 10:55 PM 09-29-12
近乎無限子彈先最麻煩。
格機速度仲麻煩
Kain 10:18 AM 09-30-12
用老虎,當我死左兩次之後知道自己貢獻有限,轉左去搶據點炸基地,最後一秒絕殺成功
搶最後果個時其實俾人射緊,好彩唔中
chow263 01:40 PM 09-30-12
連敗記錄8>>12>>14持續更新中,一舖按慣例未夠一半時間炒緊人N分時被拔線

小路C據點和D據點之間叫捉成min都冇人黎救
我都唔知俾人炸左基地成min仲響基地復活做乜
除左呢舖輸600外基本上都係2000up
高級嘍囉 08:43 PM 09-30-12
作者: chow263:
連敗記錄8>>12>>14持續更新中,一舖按慣例未夠一半時間炒緊人N分時被拔線

小路C據點和D據點之間叫捉成min都冇人黎救
我都唔知俾人炸左基地成min仲響基地復活做乜
除左呢舖輸600外基本上都係2000up
有能力捉成分鐘都唔走出去集合,連輸14係有理由。
chow263 09:01 PM 09-30-12
有能力捉成分鐘都唔走出去集合,連輸14係有理由。
冇人係隔離何來集合
我部機快得過對面既我唔想走@@? 何況已經輸緊添
我較想有得堆就堆埋一齊la?
家下係冇一個人堆我想整人堆都冇人理呀嘛
VICT 09:12 PM 09-30-12
見證到神奇bug
比對面無限搶點
對面條友搶點都搶左5600分
係同一點係咁搶
個點變左紅色
但係跟住又變番白色又變紅色
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面