Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-04-18, 01:41 PM   #41051
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
【クリエイターズトーク情報】
今年も水着イベント開催決定!男性鯖もワンチャンある模様・・・?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-18, 02:27 PM   #41052
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

カルデアボーイズコレクション2018
プロトアーサーの霊衣解放
新鯖チラ見せ(兜被って刀持ってる。セイバー?)
EX LE内のCMで新鯖8騎を4週に分割して発表
4月から第2部開始

舊 03-04-18, 04:01 PM   #41053
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
有新角PV
我諗係二章啦掛.......

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-18, 04:56 PM   #41054
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
咁究竟個三月點過

舊 03-04-18, 05:11 PM   #41055
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

結果今日又要講

>何度も出てきて恥ずかしくないですか?

舊 03-04-18, 05:20 PM   #41056
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
龍娘大勝利

舊 03-04-18, 05:29 PM   #41057
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
殺職又係龍娘...
刑部姬/大姐/酒吞呢?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-18, 05:45 PM   #41058
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
連續強化親生女x2,所以接下來要實裝學士了嗎?

安排卡蜜拉刷學士好感度到爆表,然後學士發現係龍娘究極體之後大崩潰(愉悅

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-04-18 05:52 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-18, 05:48 PM   #41059
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

>何度も出てきて恥ずかしくないですか?

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 03-04-18, 06:04 PM   #41060
gingq7

男亞瑟靈衣其實幾好睇, 但都係儲石/儲錢等泳裝3期
舊 03-04-18, 06:19 PM   #41061
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
強者恆強
卡蜜拉寶解之餘還強化了女性特攻
算是這幾天最收貨的強化了
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-18, 06:22 PM   #41062
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

而家隻カーミー如果用寶5計直頭係勁過jack寶2~3啦sosad
主要原因都係因為佢係紅色(ry

ペルソナ5

隨時更新
舊 03-04-18, 06:23 PM   #41063
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: gingq7 查看文章
男亞瑟靈衣其實幾好睇, 但都係儲石/儲錢等泳裝3期
我既目的唔係佢 係熱砂三張

ペルソナ5

隨時更新
舊 03-04-18, 08:31 PM   #41064
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
如果今年又送一張的話我就差一張...

不過男人池應該都係唔會抽

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-18, 11:02 PM   #41065
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

冇新鯖的話唔係好想抽 但又有禮裝⋯

舊 03-05-18, 02:35 AM   #41066
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
今日又係估佢唔到竟然係カミーラ,見大家好似幾好反應,但小弟就唔係太滿意(因為己有Jack),想佢強化返其他未強化過o既角色
照咁睇,最後果日會唔會都係寶解算?
>カルデアボーイズコレクション2018
舊劍已有,除非佢出Proto閃,如果唔係應該一個10連算,靈衣好似連綠磚都唔洗咁大方?
第2部下個月終於開波,唔知マシュ恢復返未呢
話時話,點解無人提Fate/Grand Order Duel -collection figure-?
引用:
作者: sagitis 查看文章
Ching 請賜教 阿斯托尔福 的 星星發生率以65%機率, 可以用概念禮救起嗎 ?
好似暫時都未有禮裝可以強化成功率,相反想問下拉二技3得唔得?(雖然就算得都係1T)
引用:
作者: GN00508771 查看文章
【クリエイターズトーク情報】
今年も水着イベント開催決定!男性鯖もワンチャンある模様・・・?
上年佢都咁講la,雖然我已經唔信佢,就算有應該都係靈衣

舊 03-05-18, 02:42 AM   #41067
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
k島有班強者話開膛已過時勒w
加美拉配雙梅都講得出:0)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 03-05-18 02:44 AM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-18, 07:58 AM   #41068
gingq7

出大龍娘就係為左打騎職, 帶兩隻梅林出去俾人打爆嗎?
俾我揀當然係帶1妖后+2女帝, 妖后技3即時出星夠俾2隻女帝開技3
假設敵人係3 wave騎職, 可以寶具x3 3turn完場
舊 03-05-18, 12:13 PM   #41069
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
出大龍娘就係為左打騎職, 帶兩隻梅林出去俾人打爆嗎?
俾我揀當然係帶1妖后+2女帝, 妖后技3即時出星夠俾2隻女帝開技3
假設敵人係3 wave騎職, 可以寶具x3 3turn完場
速戰速決既話帶梅林都可以諗既 主要係佢本身有吸血
同埋每出一次寶具就自動回一次血其實係做到某Djack做唔到既效果
而家有妖后同女帝 即使唔帶梅林其實都會考慮帶超級カーミー
反正呢D最初期4星 好多人都寶5架啦

利申 我jack寶4 我諗我一用超級カーミー就係配黑聖杯

ペルソナ5

隨時更新

此篇文章於 03-05-18 12:15 PM 被 鈴蘭 編輯。
舊 03-05-18, 01:40 PM   #41070
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
打下空境時代難度既ev,就可能3wave全體寶過版既

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-18, 01:41 PM   #41071
gingq7

初期4星, 我無超級瑪莉和阿塔
大龍娘都係得寶1仲要係近期先有

今晚高機率係鐵拳(騎)寶解, 佢本身兩個技能都有獨特性但又好似無乜機會比佢出場, 睇下寶解有無機會令佢飛天
舊 03-05-18, 05:02 PM   #41072
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
果然係瑪爾大...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-18, 05:16 PM   #41073
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

咁而家隻野應該好勁下
本身強化倍率 再多個應該20%左右既buster buff
寶具火力問題等於解決左

由手機版發出
舊 03-05-18, 07:08 PM   #41074
gingq7

火力問題算是解決了,一個寶具有齊 先魔放>寶解後的傷害>再降防三回合,都差唔多係最高級別了,靠寶具吃飯的金閃都只係多個特攻

但有無人計吓佢寶具大力啲定聖誕黑王大力啲?
舊 03-06-18, 02:23 AM   #41075
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
見佢呢幾日都強化返d舊角都有諗過會唔會係マルタ,點知真係佢マルタ強化都好o既,寶1未強化前連QP關D門都清唔到
引用:
火力問題算是解決了,一個寶具有齊 先魔放>寶解後的傷害>再降防三回合,都差唔多係最高級別了,靠寶具吃飯的金閃都只係多個特攻

但有無人計吓佢寶具大力啲定聖誕黑王大力啲?
我今日打強化關用FD LV100(ATK12xxx )寶5(寶解左)技30マルタ,技3降防後每隻打到8萬幾
用マルタLv10技3減防+示巴女王Lv4技1+Lv10技3+カルナ寶具減紅卡耐性後打左12萬

此篇文章於 03-06-18 02:26 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:36 PM

手機版 | APP版