Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 11-27-13, 01:58 AM   #526
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: Sito 查看文章
Person Of Interest S3E9

kiss一幕好奇怪,一直唔覺佢兩個有愛情,果然最後派便當,開始要殺元老角色唔係諗住完掛?

機器係咁搵simmons都搵唔到,事發一刻先打出電話又係好奇怪,之前明明講到機器幾乎無盲點,一個普通警察點識得避得咁徹底?

我覺得今集個笑位好明顯係奪命較剪腳囉 lol
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-13, 08:57 AM   #527
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
PoI你哋講到咁,在下仲以為睇緊Psycho-PASS添~ 做個系統出嚟以為係完美嘅, 點知有特異嘅存在, 攪到好麻煩~~~ 仲睇緊第一季, 因為係單元兼且大橋仲係丁尐咁每集少少,唔似HoC咁要你好想一口氣追哂全部。

舊 12-02-13, 09:21 PM   #528
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
HOMELAND 呢季剩低2集

會點帶落S4呢?
不擼帝就算刺殺成功,點都冇辦法在美國回歸正常生活
會否神展開,反殺伊朗個內奸,然後身居高位無間道
不過美國人好難在伊朗發圍吧
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-13, 09:51 PM   #529
BRA武藏
Game Master

Mentalist S609
呢季原來有22集...
RJ之後仲想點啊
有S7?
舊 12-03-13, 05:05 PM   #530
BRA武藏
Game Master

The.Good.Wife.S05E10
某印度女人的費洛蒙繼續橫行無敵
仲有ELI最後下噴酒太正了

此篇文章於 12-03-13 05:14 PM 被 BRA武藏 編輯。
舊 12-04-13, 09:06 PM   #531
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

引用:
作者: BRA武藏 查看文章
The.Good.Wife.S05E10
某印度女人的費洛蒙繼續橫行無敵
仲有ELI最後下噴酒太正了
o個個笑位勁正XD

今集從一場官司中寫出阿Will對Alicia既情,
劇本寫得好好。

舊 12-05-13, 06:56 PM   #532
Eking

註冊日期: Feb 2006
ARROW
Barry Allen 登場~

舊 12-05-13, 08:45 PM   #533
肉羊哩咖
griffin611

應該呢度未講: Sherlock S3E1 The Empty Hearse 2014年1月1日上; 各位要保住條命仔喇! 預告片見阿華生留咗鬚, 仲有佢老婆(演嗰位係Freeman個同居女友!)亦會(未知點集)出場!

舊 12-05-13, 09:15 PM   #534
BRA武藏
Game Master

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
應該呢度未講: Sherlock S3E1 The Empty Hearse 2014年1月1日上; 各位要保住條命仔喇! 預告片見阿華生留咗鬚, 仲有佢老婆(演嗰位係Freeman個同居女友!)亦會(未知點集)出場!
好似聖誕有集特別篇先
舊 12-05-13, 10:05 PM   #535
肉羊哩咖
griffin611

引用:
好似聖誕有集特別篇先
摷一摷,係噃:

http://blog.zap2it.com/frominsidethe...christmas.html

舊 12-06-13, 12:59 PM   #536
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: Eking 查看文章
ARROW
Barry Allen 登場~
乜水來?

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-13, 01:29 PM   #537
Eking

引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
乜水來?
....
第二代閃電俠.....入面劇情有講凶手殺人時佢有目擊, 但因為事發時佢身處現場2km.....即係佢已經係閃電俠~

舊 12-06-13, 03:35 PM   #538
肉羊哩咖
griffin611

引用:
....
第二代閃電俠.....入面劇情有講凶手殺人時佢有目擊, 但因為事發時佢身處現場2km.....即係佢已經係閃電俠~
啫係唔再玩『真實系』嗱?

舊 12-06-13, 03:50 PM   #539
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
啫係唔再玩『真實系』嗱?
某奸角咁都可以無死出返來仲有何真實可言?XD
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-13, 05:29 PM   #540
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
....
呢一刻既佢應該只不過係常人一個

舊 12-06-13, 05:32 PM   #541
Eking

應該唔係吧,2km 到現場.....

舊 12-07-13, 03:20 AM   #542
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
應該唔係吧,2km 到現場.....
應係未完全醒覺,之後會被綠箭啟發成為英雄
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-13, 05:49 PM   #543
BRA武藏
Game Master

SOUTH PARK S17E07-09
非常經典的3集
A Song of Ass and Fire XD
舊 12-10-13, 08:52 PM   #544
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

Mentalist S6-10~

今集個TONE變左~以前係睇Jane點樣令兇手露出馬腳~今集變左一般查案劇~希望剩係今集係咁啦~
照劇情睇~Rigsby & Van Pelt應該退出劇組啦~
下集1月5先做~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 10:43 PM   #545
BRA武藏
Game Master

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
Mentalist S6-10~

今集個TONE變左~以前係睇Jane點樣令兇手露出馬腳~今集變左一般查案劇~希望剩係今集係咁啦~
照劇情睇~Rigsby & Van Pelt應該退出劇組啦~
下集1月5先做~
應該黑人+KIM+IT男係新班底了
舊 12-12-13, 11:41 PM   #546
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
今集arrow終於出現最期待的畫面.......

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-13, 08:23 PM   #547
BRA武藏
Game Master

HOMELAND S3 季終
別了,不擼帝
舊 12-16-13, 09:44 PM   #548
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
HOMELAND S3 季終
別了,不擼帝
落雨收柴

今季最好睇都係ALMOST HUMAN

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-13, 08:20 PM   #549
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

HOMELAND呢季前段鋪排得太耐,攪到後面匆匆完場咁。

舊 12-18-13, 09:44 PM   #550
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
剛睇完Breaking Bad Season 5, 難得好頭好尾的神劇, 但中間都有糟過..

呢D 題材香港唔洗諗會有得播..
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:48 AM

手機版 | APP版