Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 11-04-18, 03:07 PM   #1
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
[花生醬香腸熱狗] 男子遭愛犬「去勢」

https://hk.news.yahoo.com/%E7%94%9F%...034449560.html
引用:
生殖器塗花生醬 男子遭愛犬「去勢」變太監

英國蘇格蘭東洛錫安日前發生恐怖血案,一名男子於生殖器附近塗上花生醬,結果遭自己的鬥牛犬瘋狂攻擊,幾乎喪命。男子經搶救後雖然保住性命,但由於生殖器已被愛犬「吃掉」,無法玉莖重生;鬥牛犬也被人道毀滅。

警察表示,22歲男子所養的鬥牛犬名為「大個子小子」(Biggie Smalls)。男子當日在家中和愛犬獨處期間,突然在生殖器附近範圍塗上花生醬,釀成慘劇。警員到場時他已躺在血泊中,送院救治後恢復意識。

不過,由於男子的陰莖和睾丸已被犬隻吞下,令生殖器無法駁回。警方坦言,初時以為男子是遭人毆打才倒在血泊中,但調查後發現原來他是遭愛犬攻擊。男子事後簽署文件,將「大個子小子」人道毀滅。
玩咩?
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 04:14 PM   #2
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
狗狗RIP
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 04:33 PM   #3
david
The One

註冊日期: Mar 2002
無錢做性轉手術所以搵隻狗操刀?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 04:44 PM   #4
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
諗咗好耐都唔明點解要塗花生醬
諗咗好耐都唔明塗完點解會比狗咬

我相信係一個意外,對隻狗黎講
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-18, 05:03 PM   #5
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
生殖器附近塗上花生醬 重唔係想比狗食?
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-18, 12:41 AM   #6
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
咁似以前臼井儀人嘅牛油狗嘅, 定係佢睇過佢啲漫畫...?

不過果條友又係戇居嘅, 好玩唔玩竟然玩啲咁嘅野,
仲要自己養果隻係鬥牛狗, 玩具狗應該反而冇咁危險,
始終狗對呢啲有香味嘅野特別敏感,
要怪就怪個男人點解好玩唔玩要咁樣玩,
係佢自己攞嚟衰冇得怪人,
慘在隻狗就真係要 R.I.P. 啦...

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-18, 10:46 AM   #7
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
花生醬當 KY ...

http://orientaldaily.on.cc/cnt/china...00180_018.html

英漢人獸交 愛犬噬吞陽具

【本報綜合報道】英國蘇格蘭東洛錫安日前發生恐怖血案,一名男子疑為了與飼養的鬥牛犬發生性行為,在陽具附近塗上花生醬,結果遭鬥牛犬瘋狂攻擊,幾乎喪命。男子經搶救後雖然保住性命,但生殖器已被愛犬「吃掉」,鬥牛犬事後被人道毀滅。

舊 11-05-18, 10:47 AM   #8
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
諗咗好耐都唔明點解要塗花生醬
諗咗好耐都唔明塗完點解會比狗咬

我相信係一個意外,對隻狗黎講
狗狗是無辜的

主題工具