Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-13-16, 02:30 PM   #1001
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: HONDA 查看文章
硬食5隻game係傳聞??
一早比哂錢
你唔比貨我告 佢都得

您好!
多謝您選購了PlayStation®產品。我們現正安排您訂購之產品運送到您所選擇之銷售商。您可於以下指定取貨
期間內,前往提取有關產品。
請注意: 您於提取貨品時無需再次付款!
您只需列印此通知書並於提取產品時向店員出示

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 10-13-16 02:33 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 02:33 PM   #1002
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: terryskw 查看文章
頭先喺MK 攞機, 佢話得5隻跟機game 但無 Batman...
引用:
我估上面個網友係想講得5隻GAME賣... 唔係要硬食5隻game

原來隻demo碟唔係在盒野入面,頭先舖頭唔記得比我,佢地打番比我叫我去拿番 wwww
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 02:35 PM   #1003
kita
Crazy Gamer

引用:
作者: lkw2005 查看文章
有pick up email可以直接上去拎,唔使排拎VR條隊

頭先係CWB拎左
我對MOVE未有pick up email, 咁即係今日應該都無棍玩了
打去sony問係咪打去2345 2966?
舊 10-13-16, 02:39 PM   #1004
janicebb
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
引用:
拎機見store有poster有兩個set,
set 1 : PS VR + 指定2game $3596
set 2 : PS VR + 5game $4630

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 02:58 PM   #1005
Dave

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDdavewong2502
XBox Live Gamertagdavewong2502
基本上冇現貨買,沒訂的就只好等下,或者買網上炒價5K 前後,
孤寒又唔太熱情的我只好等,剛才行過信和地褲,十幾廿人排緊隊唔知爭WALK IN 買定咩,
當時大概12 點間鋪都未開哂,有個長髮女仔廿幾歲身穿ONE PIECE 深色長裙 ( 相貌娟好 )
走去問隊頭果幾位可唔可以+500 讓個籌出來?(我主觀地覺得佢幫條仔買 ),都好客氣咁問爭在無土下座柯呢皆,問左2 次冇人應,
之後排隊頭果位身高唔會超過165 的白T 青年回應:不如我比500 蚊你算啦,態度比較輕浮,嘴角上揚恥笑味濃,那女性聽罷,只是說了:好啦唔該,並無生氣。

此篇文章於 10-13-16 03:02 PM 被 Dave 編輯。
Dave 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 03:01 PM   #1006
manpower893

註冊日期: Aug 2004
求救
hi, 有冇朋友玩Batman?
我在較對既時候,上面有個正方形,下個有個圓形。上面個正方形根本對唔到。要企到好高先得!應該唔關距離事? 個鏡頭放上放下我都試過...

另外,Sony隻恐怖game 係普通話語音.....

舊 10-13-16, 03:03 PM   #1007
pet3
The One

引用:
作者: Dave 查看文章
基本上冇現貨買,沒訂的就只好等下,或者買網上炒價5K 前後,
孤寒又唔太熱情的我只好等,剛才行過信和地褲,十幾廿人排緊隊唔知爭WALK IN 買定咩,
當時大概12 點間鋪都未開哂,有個長髮女仔廿幾歲身穿ONE PIECE 深色長裙 ( 相貌娟好 )
走去問隊頭果幾位可唔可以+500 讓個籌出來?(我主觀地覺得佢幫條仔買 ),都好客氣咁問爭在無土下座柯呢皆,問左2 次冇人應,
之後排隊頭果位身高唔會超過165 的白T 青年回應:不如我比500 蚊你算啦,態度比較輕浮,嘴角上揚恥笑味濃,那女性聽罷,只是說了:好啦唔該,並無生氣。

結論:我覺得個165 MK 哥唔讓就算何必比說話人聽呢?檢討下。
當時個女仔聽完就撇並無糾纏,所以在下亦不需多口教仔。

人地咁難先搶到

500元就想搶走別人的2次元老婆
被串是正常嘛

本身打算轉賣的又不會賣
因為500元太少

引用:
作者: manpower893 查看文章
求救
hi, 有冇朋友玩Batman?
我在較對既時候,上面有個正方形,下個有個圓形。上面個正方形根本對唔到。要企到好高先得!應該唔關距離事? 個鏡頭放上放下我都試過...

另外,Sony隻恐怖game 係普通話語音.....
夏日課堂玩定日版都得了

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 10-13-16, 03:06 PM   #1008
hydefai

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDhydefai
XBox Live Gamertaghydefai
冷靜D.
訂左的都係有的.
食5隻果個係今朝係SONY STORE WALK IN 果D 人.

佢有兩個SET
一個係食兩隻. 一個係食5隻.
(即係上面個USER 咁講)

我係訂左的.
SHOW 單就可以拎機了.

今朝好慢的原因係佢先處理WALKIN 客...
之後先搞我地拎住單的人.
hydefai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 03:08 PM   #1009
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
頭先大埔藍店真係有人厚面皮到一家大細入三部話"幫人買",好_野,依家買都廢事
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 03:08 PM   #1010
hydefai

引用:
作者: kita 查看文章
我估上面個網友係想講得5隻GAME賣... 唔係要硬食5隻game

原來隻demo碟唔係在盒野入面,頭先舖頭唔記得比我,佢地打番比我叫我去拿番 wwww
其實有得係Store Download 喔...
舊 10-13-16, 03:10 PM   #1011
Dave

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDdavewong2502
XBox Live Gamertagdavewong2502
引用:
作者: pet3 查看文章
人地咁難先搶到

500元就想搶走別人的2次元老婆
被串是正常嘛

本身打算轉賣的又不會賣
因為500元太少

夏日課堂玩定日版都得了
睇多2 次似乎認真左,算啦當笑話聽算,請講番VR ,THANKS

此篇文章於 10-13-16 03:17 PM 被 Dave 編輯。
Dave 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 03:30 PM   #1012
kita
Crazy Gamer

引用:
作者: hydefai 查看文章
其實有得係Store Download 喔...
Yes
所以我決定得閒過開去先攞
舊 10-13-16, 03:33 PM   #1013
tidusxt
Junior Member

註冊日期: Apr 2016
無買
去朋友屋企試完
真心覺得又係 No Man's Sky
覺得好彩無訂

開頭幾新鮮,但.....
1.最主要係game 好短唔耐玩,百幾二百蚊,玩完兩三次就唔玩機會好大
2.玩半個鐘就想休息,好傷神,可能年紀大
3.其實好可能同3d電影3d game下場一樣,可能咩game都有vr版,但最後都會選返普通版

但期待會有google map VR 或成人xxx,應該好有發展空間
tidusxt 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 03:41 PM   #1014

註冊日期: Sep 2006
請問batman 同 夏日係咪無實體版?

知唔知邊度有入水貨?
112914 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 03:43 PM   #1015
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
依家D商家真巴閉, 大拿拿三千蚊走嚟買嘢居然唔做你生意
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 03:44 PM   #1016
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
人地咁難先搶到

夏日課堂玩定日版都得了
今日有得買?
係實體碟定要上日版PSN下載?
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 03:45 PM   #1017
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: harakuma 查看文章
因為今日拿貨個批係全部比訂個D黎
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 03:48 PM   #1018
pet3
The One

引用:
作者: sunhikari 查看文章
今日有得買?
係實體碟定要上日版PSN下載?
jcb吉吉卡 日服直接購買ok

FGO 目標預算
舊 10-13-16, 03:49 PM   #1019
harakuma
Game Master

引用:
作者: sunhikari 查看文章
因為今日拿貨個批係全部比訂個D黎
知道你地走唔甩, 唔憂賣
舊 10-13-16, 03:54 PM   #1020
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
知道你地走唔甩, 唔憂賣
唔通要佢俾其他人訂左D貨你?
唔明你不滿既POINT

你肯原價+3000就話要諗諗遮
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 03:57 PM   #1021
lkw2005
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
引用:
作者: kita 查看文章
我對MOVE未有pick up email, 咁即係今日應該都無棍玩了
打去sony問係咪打去2345 2966?
status轉左做已出貨其實可以直接上SONY試下

頭先SONY SALES淨係問我電話就比貨我,email都唔洗拎出黎
lkw2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 04:01 PM   #1022
hydefai

引用:
點解咁講呢?
好老實就算你拎住兩千萬去買新樓都要入飛抽籤先有得揀樓...
拎住舊錢又唔係大哂o既.

咁程序同人地個遊戲玩法係咁丫嘛.

當然你可以再拎多少少同炒家收購.
舊 10-13-16, 04:05 PM   #1023
harakuma
Game Master

引用:
作者: Kain 查看文章
唔通要佢俾其他人訂左D貨你?
唔明你不滿既POINT

你肯原價+3000就話要諗諗遮
你估佢真係無咁多存貨?

公開發售日係今日, 今日無公開貨賣就唔好訂為今日啦.

https://asia.playstation.com/hk/cht/...order/preorder

佢自己都寫叫人去店買

唔好下下要人加多D就以為解決到問題好無.
舊 10-13-16, 04:06 PM   #1024
pet3
The One

引用:
你估佢真係無咁多存貨?

公開發售口係今日, 今日無公開貨賣就唔好訂為今日啦.

https://asia.playstation.com/hk/cht/...order/preorder

佢自己都寫叫人去店買

唔多下下要人加多D就以為解決到問題好無.

佢係得咁多貨

當然要優先比訂左的人
否則訂黎做咩?

iphone表示...............
只是說有貨的話你可以買
但你咁慢先去
就算有貨都一早6點開始排的人買完了

FGO 目標預算
舊 10-13-16, 04:10 PM   #1025
harakuma
Game Master

引用:
作者: hydefai 查看文章
點解咁講呢?
好老實就算你拎住兩千萬去買新樓都要入飛抽籤先有得揀樓...
拎住舊錢又唔係大哂o既.

咁程序同人地個遊戲玩法係咁丫嘛.

當然你可以再拎多少少同炒家收購.
引用:
佢係得咁多貨

當然要優先比訂左的人
否則訂黎做咩?

iphone表示...............
只是說有貨的話你可以買
但你咁慢先去
就算有貨都一早6點開始排的人買完了

你地都講得好有道理

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SONY HMZ T3 3D 頭戴式顯示器 nds 買賣專區 0 09-05-16 12:38 PM
[ETC] PlayStation 4 in 3D 神祕人1號 電視遊戲討論版 33 01-15-09 01:19 AM
[爆笑] PlayStation 9 nakakula 電視遊戲討論版 18 05-27-06 12:41 AM
Want Fix the playstation........ Orage 電視遊戲討論版 0 03-22-05 09:12 PM

現在的時間是 07:47 AM

手機版 | APP版