Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-23-17, 01:30 AM   #39901
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
1100萬DL 山翁PU,本來有興趣,但早兩日抽カルナ時課左pack,抽到得返2x石得一隻四星人,用到最後一符先出(雖然今日派返30石)
加埋驚十二月好似上年咁有好多恐怖野出,唯有忍手
引用:
作者: 細路翔 查看文章
我記得武藏最頂夾埋禮裝好似有17000攻左右?

反正都係靠第五勢搵食架啦
我個fd list入面過萬七得凜,黑貞同金時
武藏最高都係166xx,升盡應該有萬七
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
師兄加左你
ID: 蛋撻

得閒ACCEPT個吧
已add蛋撻大,之前見呢度唔小師兄add左你,以為你已經無位容納小弟
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
所以我刷爆活動之後就要即刻係29號之前 由第五章狂食金蘋果衝到爆機...
而家AP 1/4應該唔洗好多個,不過有排打就真

舊 11-23-17, 09:16 AM   #39902
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
第四章?
希望唔好有新角打得中我

依家有10單+600石用黎全力等黑貞...(爆死預感

英國說大家抱團死

此篇文章於 11-23-17 09:44 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 09:51 AM   #39903
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
4章我唔驚
要驚既點睇都係12月尾

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 09:56 AM   #39904
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
殺出隻杉田Dr.比你抽

舊 11-23-17, 10:07 AM   #39905
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
唔好好似舊年咁連續幾波咁黎就得

舊 11-23-17, 10:14 AM   #39906
細路翔
The One

我覺得隻冥界女神一定係月尾出黎斬到你地一頸血

英國說大家抱團死
舊 11-23-17, 11:09 AM   #39907
c12
Senior Gamer
王道を征く

註冊日期: Apr 2010
內鬼比人抄之前好似都話左
女神同女帝都就出

1.5 聖誕 年初
最起碼都3連擊
c12 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 08:28 PM   #39908
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
四章後女帝加入吧

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-17, 08:40 PM   #39909
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
FGO1100万限定ミッションフィールド(確認済み)

炎上:冬木・X-A
森:第1・ジュラ
丘:第5・シャーロット
城:第1・オルレアン
荒野:第2・エトナ火山
砂漠:第6・明けの砂丘
水辺:第3・海賊船
岩山:第7・エビフ山
草原:第7・北の高台、高原
神殿:第7・エリドゥ
#FateGO #FGO

舊 11-27-17, 02:04 AM   #39910
the fool
永遠的愚者

完左event,又清埋1100DL任,諗住無乜野做就開返隻仲未打完o既CCC玩,
o岩o岩過左カルナ同ジナコ道別果幕,非常感動
本來之前都好喜歡カルナ,有諗過俾杯,但技1又唔係太想升到10,無技30又猶豫升唔升上lv100...
而家決定升埋佢,希望今晚打夠種火升

舊 11-27-17, 08:20 AM   #39911
細路翔
The One

ccc我剩係記得一週目用嫁王打到meltlilith個段比佢sm...

仲有龍娘的料理

英國說大家抱團死
舊 11-27-17, 03:26 PM   #39912
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
一冇野玩 呢隻GAME真係會好靜

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-17, 03:45 PM   #39913
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
其實呢幾個月錢包已經算幾養生下

從8月水著完結後, 新五星英靈竟然得刑部姬一個仲要係恆常, 而1.5.3得堆四星, 非常好
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-17, 05:09 PM   #39914
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
好想課一單for山翁...
只是臨近聖誕...
而且還一直流傳女神女帝甚麼的...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-17, 10:35 PM   #39915
Sar8
The One

靜咪可以簡另一隻手遊玩mutli thread

舊 11-27-17, 10:52 PM   #39916
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: the fool 查看文章
完左event,又清埋1100DL任,諗住無乜野做就開返隻仲未打完o既CCC玩,
o岩o岩過左カルナ同ジナコ道別果幕,非常感動
本來之前都好喜歡カルナ,有諗過俾杯,但技1又唔係太想升到10,無技30又猶豫升唔升上lv100...
而家決定升埋佢,希望今晚打夠種火升
你終於明點解我一直都咁想カルナ可以改勁到可以上番場用(事實上而家又真係改到上到場)
生きるがいいマスター。必ず誰かが、誰でもないおまえを待っている。<-淚線崩潰
其實ジナコ全條線都好神 代入感其實好重

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 11-28-17, 02:38 AM   #39917
the fool
永遠的愚者

今日終於爆左CCC,對BB條線有少少興趣(雖然好似有d老套),但應該會開左extella先,之前見唔少師兄話好難唔變アルテラ廚,有d興趣,雖然最主要都係為左無銘同カルナ
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
你終於明點解我一直都咁想カルナ可以改勁到可以上番場用(事實上而家又真係改到上到場)
生きるがいいマスター。必ず誰かが、誰でもないおまえを待っている。<-淚線崩潰
其實ジナコ全條線都好神 代入感其實好重
唔好意思,小弟之前有成年時間無上過o黎,所以唔知
對我o黎講,對個角色有愛,就算再廢都係照用諗返起未強化前o既エミヤ,千里眼廢到...lv4同10好似無分別咁,魔術又泵唔到寶具,未寶解全體寶具又無力
但我都係場場照放佢出o黎
ジナコ條線的確寫得好好,印象好深
我最初對カルナ有興趣,係唔知o係邊度見到有人話佢有能力同全力金閃閃一戰,之後搵佢個設定o黎睇,知道佢可以無條件咁將自己件黃金鎧送俾人果一刻就喜歡上佢,
而家覺得可以抽到カルナ真係太好,因為玩完CCC之後真係好喜歡

話時話,聽日生放(而家叫今日),會唔會好似上次咁即開第4章呢?

此篇文章於 11-28-17 02:46 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-17, 09:05 AM   #39918
細路翔
The One

>>之前見唔少師兄話好難唔變アルテラ廚

純綷因為隻game得能登條線寫得似樣d...

我玩完都唔明點解有月聖杯王權既尼祿可以打爆戰鬥力指數有九尾模式他媽摸n倍既超巨大能登...

基本上佢講到巨大化能登勁過晒所有14000年前既地球產神靈,Moon cell當年都係出陰招令到能登一路訓遲晒到故意避戰

點解尼祿拎支三色原子筆爆個氣就連遊星碎片都打得贏...

然後可以一刀劈爆超巨大能登既beam發射器依家係fgo基本上堆藍傻複製人全部人手一把,WTF....?
咁我想問下圓桌大猩猩手上面自稱同EX咖哩棒係姊妹劍既封雷劍(誤)又係咪對外星人專用

英國說大家抱團死

此篇文章於 11-28-17 09:14 AM 被 細路翔 編輯。
舊 11-28-17, 11:30 AM   #39919
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
ディライトワークスは、昨日(11月27日)付の『官報』に、第4期(2017年7月期)の決算公告を掲載し、最終利益が45億9000万円だったことを明らかにした。前の期(2016年7月期)の実績(14億9400万円)と比較して約3倍となる。

FGO運営のディライトワークスの決算公告で判明した純利益
2014年7月31日時点、約-1200万
2015年7月31日時点、約+4700万(この時点からFGOサービス開始)
2016年7月31日時点、約+15億(2015年の利益の約31倍)

搵咁多 唔該你搞好少少個系統啦⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-17, 11:46 AM   #39920
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
賺的錢都不知去了那兒還期待搞好系統?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-17, 01:11 PM   #39921
細路翔
The One

應該係一開始條骨就寫得太垃圾

炎川接手之後發現要救只能夠砍掉重練所以算數

英國說大家抱團死
舊 11-28-17, 02:40 PM   #39922
Hextor

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
賺的錢都不知去了那兒還期待搞好系統?
唔該動畫化埋ha,prototype同第6,7章
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-17, 04:06 PM   #39923
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: Hextor 查看文章
唔該動畫化埋ha,prototype同第6,7章
有好多野排緊隊 仲有CCC排緊
Prototype正編一定會係二章果度做啦,愛歌100%係人類惡......
爭在蒼銀究竟幾時動畫化

ペルソナ5

隨時更新
舊 11-28-17, 08:30 PM   #39924
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
1.5 4章一整個垃圾既感覺

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-17, 08:34 PM   #39925
Sar8
The One

懶神秘所以都冇乜野睇

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:43 AM

手機版 | APP版