Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88 138  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
小嘉 01:54 AM 07-02-15
作者: 忍者:
7劍開始就有買
第一次見係9XX,因為我想要OOR所以冇買
之後見到會出飛機所以先拿拿林買返

之後基本上隻隻都有買(拖垃圾,油淋淋版冇買)

金天本身覺得太中二所以冇訂
諗住出個陣有先算
結果咁岩到貨個下我人在信和就入左
7劍咪又係我叫你衝
GN00508771 02:01 AM 07-02-15
作者: 小嘉:
7劍咪又係我叫你衝
然後叫人衝戈位反而冇買....
鳳熾魂 07:07 AM 07-02-15
買玩具買到打仗咁
作者: ★星人44★:
相反
通常係網上有折(如あみあみ或1999)
門口就定價+回point多
現金特價秋葉原多数得LAOX同sofmap
今日亦都係sofmap做SF¥21800同天迷¥22000
就係見1999一出就會
回point都係次後有優惠(?)都ok啦
杯具土怒羅 06:52 PM 07-02-15
行左轉188問過孤仔同精粉都話隻sf未開訂:0)
Hunter 07:12 PM 07-02-15
有間開SF 訂價16XX, 一個鐘被秒
之前同佢訂合金魂GGG都無咁顛

睇黎又要買現貨
埃及使者 07:31 PM 07-02-15
問左信和幾間
基本上全部都未開訂
唯一搵到間都要問先答

我訂果間講明依家未有實價
可能要去到發售前先知
而且貨量未知
杯具土怒羅 07:42 PM 07-02-15
而家想訂隻玩具都咁辛苦
x10a 09:38 PM 07-02-15
希望有二次出荷~~~
mikemike 09:49 PM 07-02-15
睡記都未出價,你地訂條毛咩!
bbdaishogun 10:52 PM 07-02-15
之前隻GGGG咪又係個個搶住訂,D網都訂爆晒,結果咪貨多到水浸
忍者 04:39 PM 07-03-15
作者: bbdaishogun:
之前隻GGGG咪又係個個搶住訂,D網都訂爆晒,結果咪貨多到水浸
之前隻迪迪尼咪又係一街11XX-12XX
個個報晒價冇人買
結果一水賣晒之後宜家個個都想後追
鳳熾魂 09:35 PM 07-03-15
想確保有貨咪訂lor,想現貨咪現貨lor
無人會知道到時係點
Sar8 09:37 PM 07-03-15
有緣自會買到
鳳熾魂 09:45 PM 07-03-15
作者: Sar8:
有緣自會買到
無錯早排路過買到PLAYARTS
GN00508771 04:18 AM 07-04-15
作者: mikemike:
睡記都未出價,你地訂條毛咩!
今天有了⋯嗯⋯⋯⋯
忍者 11:05 AM 07-04-15
作者: 鳳熾魂:
想確保有貨咪訂lor,想現貨咪現貨lor
無人會知道到時係點
事實就係成個seres,除左公認做得最差O既自由,同埋普及度唔高O既ARX8炒唔起之外
連最普通O既exia都可以升價過2千
我個陣買完exia再買楊過都有諗過會唔會買得太多
宜家睇到O既結果就係MB高達系列「有買貴,冇買錯」
拎隻完全唔關事O既SR合金黎比...邊有得講
鳳熾魂 11:18 AM 07-04-15
事實就係成個seres,除左公認做得最差O既自由,同埋普及度唔高O既ARX8炒唔起之外
所以咪話想要就訂左先
GN00508771 11:18 AM 07-04-15
唔知係咪因為出SF
最近FREEDOM係日本都升番上16000左右
T.K. 11:22 AM 07-04-15
佢講果隻應該係3g超合金魂
Sr超合金4g都係仲貴的
mikemike 02:59 PM 07-04-15
exia一出果時唔貴$11XX,出咗就公報出R1楊過連R2配件,我立刻掃咗3隻返來!
x10a 03:01 PM 07-04-15
還是未見開訂~~~~
小嘉 03:02 PM 07-04-15
D FREEDOM 個價上番晒啦
2009 03:04 PM 07-04-15
其實香港bandai會唔會有得訂

見之前零零都有得訂
忍者 02:38 AM 07-05-15
作者: 鳳熾魂:
所以咪話想要就訂左先
原來QUOTE錯人
カンザキ 01:40 PM 07-06-15
孤仔SF開左訂
$1750, 毎人限訂1隻
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88 138  ... 最後

返回主題版面