Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
電視遊戲討論版>バイオハザード 7 ︱Biohazard 7 (VR 完全對應)(兩DLC 及Gold Edition,發售中)
真!DC 02:54 PM 12-09-16
明明頭幾集都係逃生game
由手機版發出
DevilElvis 03:04 PM 12-09-16
我諗正式版唔會set D謎題咁玩掛
Hello MiMi 04:00 PM 12-09-16
作者: DevilElvis:
我諗正式版唔會set D謎題咁玩掛
如果佢咁玩真係趕客喇
睇youtube 都唔係多人發現而且唔係個個成功。
sugihara 04:35 PM 12-09-16
作者: 真!DC:
明明頭幾集都係逃生game
由手機版發出
唔係嘛,你會唔會帶住個軍火庫逃生
yuhchan5 04:45 PM 12-09-16
作者: mrk:
remake BH2伏線??
唔係confirm左會remark咩?(唔係remaster)
真!DC 04:53 PM 12-09-16
作者: sugihara:
唔係嘛,你會唔會帶住個軍火庫逃生
大部掉晒入四次元箱
身為美國人隨身帶住幾把槍好正常
由手機版發出
ComeLOLoh 10:49 PM 12-15-16
フルCGアニメ映画「バイオハザード:ヴェンデッタ」、日本公開日決定!
http://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1035178.html
STRIFE 04:26 PM 12-22-16
又出事,成隻game劇透哂出黎
sugihara 05:53 PM 12-22-16
rebecca嬸嬸.......
rapperjohnny 06:24 PM 12-22-16
作者: STRIFE:
又出事,成隻game劇透哂出黎
唔係掛,咁快!?
freemanl 08:31 PM 12-22-16
作者: sugihara:
rebecca嬸嬸.......
Rebecca得30幾歲但個樣好老, Claire反而老得比較正常.
rubyyu 08:53 PM 12-22-16
邊度有得睇?
惡即斬 12:03 AM 12-23-16
Rebecca會晌黎緊套CG電影出場
ComeLOLoh 09:59 AM 12-23-16
暫時只搵到呢個劇透,似乎又係DEMO入面 d file 而劇透了:
(Search Rebecca,篇野完全無喎)
SPOILER劇透,後果自負,想清楚先,不過我都睇左少少了,好似無咩特別

rubyyu 10:14 AM 12-23-16
作者: ComeLOLoh:
暫時只搵到呢個劇透,似乎又係DEMO入面 d file 而劇透了:
(Search Rebecca,篇野完全無喎)
SPOILER劇透,後果自負,想清楚先,不過我都睇左少少了,好似無咩特別
我琴日都望過,原來Rebecca係講緊套CG
gingq7 10:38 AM 12-23-16
其實點解會將d重要劇情放晒係demo入面..
ComeLOLoh 09:49 PM 12-23-16
就咁睇我覺得隻Game只係為急食VR條水。
唔用VR玩既話爭好遠。
但即使有Bio既原素,隻game都只係掛名第一人身Gun Survivor。
八仙果 01:44 AM 12-25-16
其實 VR 成個人控制左右轉身,
係一格格褪 (90度褪三次),
唔係流暢地轉向。

等我試試其他 setting 先。
yuhchan5 11:29 AM 12-25-16
想問下港伏係唔係無demo?
真!DC 11:44 AM 12-25-16
作者: yuhchan5:
有呀
由手機版發出
風間鈴木仁 11:44 AM 12-25-16
當然有呀
在預購頁面度
mrk 12:28 PM 12-25-16
唔係confirm左會remark咩?(唔係remaster)
我意思係用Leon兄做定D「植入式宣傳」
mrk 12:32 PM 12-25-16
作者: 八仙果:
其實 VR 成個人控制左右轉身,
係一格格褪 (90度褪三次),
唔係流暢地轉向。

等我試試其他 setting 先。
睇Game書話正式版有得教番正常式轉向!!

PS:我都係唔習慣VR版Demo個指定R菇約30度式轉向!!
DevilElvis 02:10 PM 01-06-17

GreenTea 11:16 PM 01-06-17
作者: :
在與 Xbox 官方雜誌 2017 年 1 月份的訪談中,卡普空的 Hajime Horiuchi 表示:「我們絕對有意圖要將這次的難度設計得比以往的作品都還要困難。」

「我們想要專注在『恐懼』的要素上。我們擔心如果遊戲太過簡單,而遇到的那些敵人也不算是太大的挑戰,玩家是絕對感受不到緊張感與焦慮感的。我們想要確保就算遇到了與敵人一對一的情況,那個敵人還是足以殺死你。」
http://gamelife.tw/thread-25752-1-1.html
標籤:Biohazard 7, Resident Evil 7, バイオハザード 7, 惡靈古堡7, 生化危機7
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面