Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 11-30-03, 05:36 PM   #1
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
Arrow 有線 今集 "怪談"

唔知有冇人睇

今集用面相同名字, 睇番選舉結果... 仲有咩官相! 勁好笑~~~

講選舉, 講民建聯果幾個輸的立法會議員... 佢又唔講其他, 只搵果幾個區, 大佬! 民建聯 個名臭晒, 仲點選? 明知你 劉江華 同 葉國謙 係 民建聯 鐘樓底柱, 唔打你點令你受重挫... 爆笑

另外咩面相唔適合做官, 話咀不可歪... 突然我諗起 曾主席 (暫時仲係) 曾鈺成, 佢個咀歪o架喎.. 咁係咪即係佢唔適合做行政會議成員呢? 咁佢唔適合做, 係佢o既錯, 係社會o既錯定係董生o既錯呢? 雖則佢嚴格唔叫官, 但行政會議又係咪官o黎?

總之好爆笑

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-03, 06:17 PM   #2
岸邊露伴
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
咀歪ge官首推楊永強啦…

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
有線 AXN 做緊 神雕俠侶 MAN 日本動漫畫討論版 4 02-03-04 09:42 PM
有線..JET TV台... 我係我 Neo Entertainment TREND 6 10-02-03 02:36 PM
[由於觀眾要求] 有線 18台將直播 捷克 對 荷蘭 碧咸23 體育版 2 09-09-03 10:44 PM
有線!! usayarE 手機資訊/電腦軟硬討論 3 04-26-03 08:25 PM

現在的時間是 05:42 PM

手機版 | APP版