Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-31-09, 07:56 PM   #26
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
呢個係你問題,你自己講得唔清唔楚,估你無錢都好正常

我有d朋友好似你咁,我用返同樣方法去答你者,而且只係覺得你唔夠膽問先直接答你

到依家你仲要堅持自己無錯
"估你無錢都好正常....."

其實估セ鬼呢? 不過好多人都係咁.....
ZeroChow 目前離線  
舊 07-31-09, 07:58 PM   #27
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: ZeroChow 查看文章

你職業係味專業炒股丫
咁你係味想識女仔 但又無男性朋友介紹
又唔想上網搵
又唔想讀下課程搵咁???

舊 07-31-09, 08:01 PM   #28
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:

只係正常邏輯

你用自己方法去錯誤引導別人思考方式,跟住就話人錯,但你無諗過係自己講得唔清楚?

就咁睇我真係睇唔到你有咩優點?

舊 07-31-09, 08:04 PM   #29
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
作者: 管家婆 查看文章
你職業係味專業炒股丫
又唔想上網搵
樓主想法係點樣可以令女仔自動送上門?

呢樣我就幫唔到你啦

舊 07-31-09, 08:05 PM   #30
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: 管家婆 查看文章
你職業係味專業炒股丫
又唔想上網搵
俾你起底.....

你點知架?

不過係炒期指/期權...

上網搵我唔mind, 不過唔知點做? ecfriend咁亂send email?

課程就唔好啦, 已有BEng, MBA啦....唔想再讀, 怕怕....
舊 07-31-09, 08:08 PM   #31
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
俾你起底.....

你點知架?

上網搵我唔mind, 不過唔知點做? ecfriend咁亂send email?

課程就唔好啦, 已有BEng, MBA啦....唔想再讀, 怕怕....
aiya 你真係巧叻叻喔
不過我拎住LLM我都會屈埋唔識點識朋友仔既

好內向咁屈埋在家呢, 就真係識唔到女既, 只識到援交ar 虛偽假角色既
真係要出離見面相處, 先知龍與鳳
同埋識異性呢, 就要以交普通朋友既心態著手
唔好一開波就想猴急咁追人lor

舊 07-31-09, 08:10 PM   #32
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
只係正常邏輯

你用自己方法去錯誤引導別人思考方式,跟住就話人錯,但你無諗過係自己講得唔清楚?

就咁睇我真係睇唔到你有咩優點?

呢係正常邏輯....但亦係不必要預設,
冇information情况下, 求confirm先正路, 而唔係去預設....

誤導....我鍾意咁出topic, 可以試下D人嘅功力.
舊 07-31-09, 08:11 PM   #33
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
呢係正常邏輯....但亦係不必要預設,
冇information情况下, 求confirm先正路, 而唔係去預設....

誤導....我鍾意咁出topic, 可以試下D人嘅功力.
憑你呢d態度都好易令異性有深刻印象啦
you are too sophisticated

舊 07-31-09, 08:13 PM   #34
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
可以close 嗎

狼 目前離線  
舊 07-31-09, 08:13 PM   #35
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
可以close 嗎
我都覺得可以suggest 下
一係我又開過25歲有男朋友既女仔點識多個男朋友

舊 07-31-09, 08:14 PM   #36
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: Seppie 查看文章
憑你呢d態度都好易令異性有深刻印象啦
you are too sophisticated
"一舊木"嘅印象....
舊 07-31-09, 08:15 PM   #37
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
俾你起底.....

你點知架?

看來你這棵樹,真是玉樹林風,風吹雨打,10號風球仍能以一枝獨秀站立在一片森林之中,都不會有一隻簡單的生物接近的話,你要求的答案: 我相信gaf眾永遠不會解答到你的問題及答案

因為,你根本不需要任何問題及解答罷了

舊 07-31-09, 08:17 PM   #38
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
可以close 嗎
可以.
舊 07-31-09, 08:17 PM   #39
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
有幾難(你本身已經有一位滅..............

狼 目前離線  
舊 07-31-09, 08:17 PM   #40
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
"一舊木"嘅印象....
我份人好直, 希望你唔好介意
睇你回龍大既POST, 我感覺到你係好固執既人lor
如果你有咁既性格, 係都要有咩野爭執都拋清楚既
同你拍拖會好辛苦

以前都遇過呢d性格既男仔啦!

舊 07-31-09, 08:19 PM   #41
管家婆
Game Master
wow

引用:
俾你起底.....

你點知架?

搵婚姻介紹所得唔得???

估你係職業炒股姐
你話你無業但有錢麻

舊 07-31-09, 08:21 PM   #42
darkvolver
頹冗

我覺得樓主,不是要女友

舊 07-31-09, 08:21 PM   #43
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: darkvolver 查看文章
我覺得樓主,不是要女友
可能佢自己都唔知自己想要咩野

舊 07-31-09, 08:22 PM   #44
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
我份人好直, 希望你唔好介意
睇你回龍大既POST, 我感覺到你係好固執既人lor
如果你有咁既性格, 係都要有咩野爭執都拋清楚既
同你拍拖會好辛苦

以前都遇過呢d性格既男仔啦!
我都好直, 唔mind....

固執, 自負係炒家嘅必然性格....因為經常要逆向操作, 同大眾老散對着幹...
舊 07-31-09, 08:25 PM   #45
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
可以close 嗎
從一開始就CLOSE得,版規都有講:凡開TOPIC者,內容若只POST ICON,不論與否,一律視為騙貼處理。

舊 07-31-09, 08:26 PM   #46
darkvolver
頹冗

引用:

固執, 自負係炒家嘅必然性格....因為經常要逆向操作, 同大眾老散對着幹...
你容入番個社會先..........對着幹是痛苦,但總好過坐在這裡賺錢,但別人是感受不到你

何況女友是相對

舊 07-31-09, 08:29 PM   #47
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:

老實講...我真係睇唔出哩個topic有咩價 值..
你又要問人,又要唔信人..
好矛盾.

再加上info咁少.想比意見你都比唔到..
還有你的語氣....如果你真人都係咁,我只能講我保証你識唔到較為正常少少既女仔..
我相信好少 女生 會真心鐘意一個口賤既人..
給你一句好了"積一積口德先啦"唔好一開口就得罪人...

嘿哈兒 目前離線  
舊 07-31-09, 08:30 PM   #48
管家婆
Game Master
wow

引用:
/ 我都想知丫

舊 07-31-09, 08:32 PM   #49
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
其實見你講左咁耐
如果我係女仔的話會覺得你幾乞人憎~~

如果想要個女友
可能要改改d態度先

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線  
舊 07-31-09, 08:32 PM   #50
ZeroChow
Crazy Gamer

引用:
作者: darkvolver 查看文章
你容入番個社會先..........對着幹是痛苦,但總好過坐在這裡賺錢,但別人是感受不到你

何況女友是相對
對着幹是股市遊戲嘅必要條件....90%養10%嘅人....
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.47 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1166 06-12-09 06:19 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.45 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1024 05-09-09 11:32 PM
[飲食分享] 一蚊優惠~ Kojiro Fuuma 飲食版 11 03-22-09 04:47 AM
[DATA] Worldwide Million Selling Software (史上最高遊戲銷量換新主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 14 02-05-09 12:10 PM
[PS2] 流行り神2 警視庁怪異事件ファイル 神祕人1號 電視遊戲討論版 7 10-31-07 12:16 PM

現在的時間是 07:14 PM

手機版 | APP版