Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
攻略及心得交流區>Xenoblade X『ゼノブレイドクロス』| 惑星ミラ探索心得交流討論區 vol.1 [劇透請spoil]
CardGameDan 02:46 PM 05-01-15
雖然想捏他故事內容,但係估唔到之後打BOSS打到我火滾

第12章,我打到想講粗口
4連戰,冇停頓所以冇得回血,爆左DOLL冇得出去整番再入,即係話爆左DOLL就唔駛玩,我只能夠話:你玩哂啦好唔好

好啦,迫我出番去再刷等,一係就儲錢儲到2046買4部50LV機

Hisashi 03:20 PM 05-01-15
作者: CardGameDan:
雖然想捏他故事內容,但係估唔到之後打BOSS打到我火滾

第12章,我打到想講粗口
4連戰,冇停頓所以冇得回血,爆左DOLL冇得出去整番再入,即係話爆左DOLL就唔駛玩,我只能夠話:你玩哂啦好唔好

好啦,迫我出番去再刷等,一係就儲錢儲到2046買4部50LV機
聽說最尾就係有d變態...
CardGameDan 04:01 PM 05-01-15
作者: Hisashi:
聽說最尾就係有d變態...
變態呢...
30LV DOLL肯定唔夠打,但係買多3部50LV DOLL......你不如一槍打死我

零式 05:27 PM 05-01-15
求救,有冇人知"ノポン友好条約"點過,佢要我搵返阿媽...搵左半日都搵唔到...

已解決,係209FN行前D...
CardGameDan 05:42 PM 05-01-15
個人用緊的50級練功地點
忘卻的溪谷/ジャイール要塞(地圖東方)
目標係LV55-57飛機(血少),另外仲有大量55LV以上敵人俾你練功
天野 06:43 PM 05-01-15
關於強化
想問下強化Art好定強化skill好
我有百幾點唔知點用好?
CardGameDan 07:26 PM 05-01-15
作者: 天野:
關於強化
想問下強化Art好定強化skill好
我有百幾點唔知點用好?
開頭2樣都升下,開左車之後就升skill,因為之後會好少落車打
野良猫 08:32 PM 05-01-15
啱啱先完成第三章可以自由組隊,但淨係搵到鈴一個,其他人响邊?
abs90273 08:41 PM 05-01-15
真係有效,其實原理係點
個copy我仲未理解到係點用
Copy 我估會複製附近裝置的能力

所以連住三點research g5 同一點強化。copy就變成了 g5 x 3。而強化又幫助了copy 以外的點
好屈機

詳細等日本玩家 研究 。 推導公式要好多錢,留番比有數學天分的人做
Gashapon™ 11:11 PM 05-01-15
5章第二第三個炮台究竟點打?d兵力咁重
~ViVi~ 11:45 PM 05-01-15
13歲仲多血過第一隻doll,打第九章佢竟然可以白兵戰(我得三隻doll)冇死到完場..
天野 12:42 AM 05-02-15
作者: Gashapon™:
5章第二第三個炮台究竟點打?d兵力咁重
我玩metal gear 咁潛入去
因跟本冇得打
一個個打還可以
幾個走埋黎就死得

我試過逐隻打
如時間耐左
打打下好似死左既怪會復活
所以我放棄唔打
天野 12:47 AM 05-02-15
作者: 野良猫:
啱啱先完成第三章可以自由組隊,但淨係搵到鈴一個,其他人响邊?
我沒有記錯erima 不是係home度?
仲有個好似係出home既右面
天野 12:48 AM 05-02-15
開頭2樣都升下,開左車之後就升skill,因為之後會好少落車打
上左車就唔洗用 Art 咩?
will1223 01:41 AM 05-02-15
作者: 天野:
上左車就唔洗用 Art 咩?
有D支線任都強制肉身打既
不過其實練滿skill實用過練art先

今晚係咁解分支
自己個人比D劇情整到O嘴左好幾次
Noble6 03:18 AM 05-02-15
求救!
係咪完咗9章就可以接fly pack任?
但我揾晒成個NLA都揾吾到.....
will1223 03:21 AM 05-02-15
作者: Noble6:
求救!
係咪完咗9章就可以接fly pack任?
但我揾晒成個NLA都揾吾到.....
工業區絆任單人限定

又卡item 平原 ログニエの流木
執過2粒
行曬成張都執唔番
Reticence 03:51 AM 05-02-15
作者: will1223:
工業區絆任單人限定

又卡item 平原 ログニエの流木
執過2粒
行曬成張都執唔番
我都卡呢個任, 本身接任果陣有一舊, 都唔知幾時執既, 而家搵唔返
Y.Bird 05:36 AM 05-02-15
卡死左隻精英怪,
當然前題要隻怪遠攻技好弱。
will1223 09:14 AM 05-02-15
作者: Reticence:
我都卡呢個任, 本身接任果陣有一舊, 都唔知幾時執既, 而家搵唔返
岩岩執到
在113區附近洞外湖執到
得幾粒有傳點可以洗
will1223 09:49 AM 05-02-15
到卡セニバラ水
holsety 10:29 AM 05-02-15
想問O.C gear,是甚麼能力? thank
Hisashi 10:33 AM 05-02-15
想問之前有人過咗 偽なき真心堂
想問打7隻鳥要用 スラントアシマー 是什麼?
零式 10:38 AM 05-02-15
作者: Hisashi:
想問之前有人過咗 偽なき真心堂
想問打7隻鳥要用 スラントアシマー 是什麼?
係一把雙劍武器,接任務佢會比你,裝備這武器殺7隻雀就得了(殺完要解除還返比佢的)
哥薩克 10:53 AM 05-02-15
作者: holsety:
想問O.C gear,是甚麼能力? thank
答:
超頻....

1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面