Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75  ... 最後
攻略及心得交流區>Xenoblade 2『異度神劍2』|攻略及心得交流︱**劇透請spoiler**
charcsc2000 03:30 PM 12-12-17
作者: fortel:
老實我就唔係畫面向,我反而覺得地圖指示係極大問題 層層疊場景,不過地圖就得2d,有D位我到而家都唔知知去
我都不是畫面向...但今時今日仲比psp畫面...收我500蚊...仲要有season pass....
應該要做返好囉.....
sonic 03:41 PM 12-12-17
作者: charcsc2000:
我都不是畫面向...但今時今日仲比psp畫面...收我500蚊...仲要有season pass....
應該要做返好囉.....
咁又未衰到PSP畫面掛
charcsc2000 03:56 PM 12-12-17
作者: sonic:
咁又未衰到PSP畫面掛
咁當然想佢好d....當doom和Skyrim都做到720p手提mode...
我自己玩過DOOM....已經見識到SWITCH個機能係不至於此....唔明xb2點會搞到咁....

不過唔提畫面...其實呢隻game好好玩..但初期節奏真係太慢....
如果可以再平d就好....話哂個season pass都要$210...加埋隻game差唔多7舊水...
X&Y 04:43 PM 12-12-17
一齊中既路過,重有hk01啲圖...明明我只係想睇下手機之麻...
以後有新GAME出左第一日就要入browser裝extension block youtube入面某d keyword先
可惜手機app版block唔到
Kaori Yae 05:27 PM 12-12-17
133個鐘爆機搵哂所有景點,LV4傭兵團,支線QUEST除左絆任完成左8成,仲差8隻SSR
冇力再玩落去........
X&Y 06:15 PM 12-12-17
遊玩時間未必準
未落day one patch之前熄mon standby佢都計緊
我27定28號買左返黎玩左陣, 第日再玩遊玩時間已經20小時
野良猫 06:44 PM 12-12-17
我都開始有啲脫力
尤其抽嘢嗰度,成日睇住第一二隻白光一定係5星然後第三集就係睇慣睇熟嘅白光
lunn 08:11 PM 12-12-17
其實我都怕自己Chur得太快會好快玩壓,所以依家都係keep住龜速進行中
依家先岩岩打完龜仔準備入城
Tannhauser Gate 09:38 PM 12-12-17
今集個反胃度低左 d破百精英唔使點fram已經做得低
xbx隻神獸同異形飛龍 要整一大堆野
仲有個龍蝦任
代官 09:48 PM 12-12-17
x係上機仲渣過用人姐
平時無限oc已經訓住打
野良猫 11:06 PM 12-12-17
某支線要我還100萬(真係多謝某生物
走去賣飾物填數結果賣咗二百幾萬x…淨係禁制都禁咗十幾分鐘

不過唔賣唔知,其實真係好多飾物都冇用
依家全部人長期裝XX%二回攻擊,男主配取消攻擊增加超必量40%
其他人就裝個攻擊回血,只要唔係俾高LV圍基本上連回復役都唔駛
fortel 08:50 AM 12-13-17
刷左成晚石都係得D 大眾面 我都係搏D劍之後有DLC打返黎算數

終於S左光,而家望住焰果50次料理真係 有無攻略???

華真係勁到喊,一角色有齊晒4招COMBO技
martinyau1979 09:29 AM 12-13-17
請問第3章劇場前 對義經同滅點打打咗幾次都好快全滅 目前22lv
RPG之鬼 09:32 AM 12-13-17
作者: martinyau1979:
請問第3章劇場前 對義經同滅點打打咗幾次都好快全滅 目前22lv
識唔識cancel攻擊,識的話只係圍打義經就OK
鬼塚英吉 09:57 AM 12-13-17
作者: 野良猫:
某支線要我還100萬(真係多謝某生物
走去賣飾物填數結果賣咗二百幾萬x…淨係禁制都禁咗十幾分鐘

不過唔賣唔知,其實真係好多飾物都冇用
依家全部人長期裝XX%二回攻擊,男主配取消攻擊增加超必量40%
其他人就裝個攻擊回血,只要唔係俾高LV圍基本上連回復役都唔駛
請問2回攻擊飾物係點拎?
sonic 10:06 AM 12-13-17
作者: charcsc2000:
咁當然想佢好d....當doom和Skyrim都做到720p手提mode...
我自己玩過DOOM....已經見識到SWITCH個機能係不至於此....唔明xb2點會搞到咁....

不過唔提畫面...其實呢隻game好好玩..但初期節奏真係太慢....
如果可以再平d就好....話哂個season pass都要$210...加埋隻game差唔多7舊水...
xb2 tv mode 已經係doom(NS) 水準掛(skyrim未玩唔知)

已遊戲內容,我70小時還在第4章,我覺得都值喎,始終RPG既容量,對白都有大量
買既時候係肉痛,但玩樂真係好正,第三章後開始連招,真係好好玩
只可以話比錢肉痛,但玩後會滿足的類型
season pass我要等爆機才考慮了,以遊戲既完成道來說DLC都係抵比既(唔似某啲廠,跟本斬件黎賣)
fortel 10:12 AM 12-13-17
作者: X&Y:
以後有新GAME出左第一日就要入browser裝extension block youtube入面某d keyword先
可惜手機app版block唔到
最屎忽係因為我之前係YOUTUBE睇過trailer,我一入就自動彈出黎
野良猫 10:23 AM 12-13-17
刷左成晚石都係得D 大眾面 我都係搏D劍之後有DLC打返黎算數

終於S左光,而家望住焰果50次料理真係 有無攻略???

華真係勁到喊,一角色有齊晒4招COMBO技
我最多都係出到三招,始終電腦控都唔望佢會配合到

不過啲技儲快咗,好多時都係一浮空完美麗褲即時又BREAK過,跟手我又打DOWN
作者: 鬼塚英吉:
請問2回攻擊飾物係點拎?
最快方法係玩打撈升RANK,升到RANK2會送50%二回攻擊
其餘要到後期打精英怪入手,不過嗰啲暫時最高都係見45%

提一提裝咗以後要有覺悟隻怪會追住嗰個人嚟打
fortel 10:28 AM 12-13-17

不過啲技儲快咗,好多時都係一浮空完美麗褲即時又BREAK過,跟手我又打DOWN

最快方法係玩打撈升RANK,升到RANK2會送50%二回攻擊

7字尾LV去邊到刷LV好?
野良猫 10:40 AM 12-13-17
7字尾LV去邊到刷LV好?
我又覺得暫時唔駛刻意升LV
去清下任升下啲劍,到最後可能去瞓個覺就可以升滿
所以我都冇好介紹
一係去中二龜國家打六爪魚,不過唔知點解只可以打一次…再去已經唔見哂,唔會中BUG呱
我都係7字尾去打,打一隻即時升一級

P.S
有啲地方會多咗敵人
尋日去升埋傭兵團最後一級,去到光出場嘅地方見到成班LV9X劍主响度吹水
引一隻過嚟試打俾佢二千幾X3HIT KO咗
fortel 10:55 AM 12-13-17
我又覺得暫時唔駛刻意升LV
去清下任升下啲劍,到最後可能去瞓個覺就可以升滿
所以我都冇好介紹
一係去中二龜國家打六爪魚,不過唔知點解只可以打一次…再去已經唔見哂,唔會中BUG呱
我都係7字尾去打,打一隻即時升一級

P.S
有啲地方會多咗敵人
尋日去升埋傭兵團最後一級,去到光出場嘅地方見到成班LV9X劍主响度吹水
引一隻過嚟試打俾佢二千幾X3HIT KO咗
我最怕挑高LV怪無啦啦比佢地一下成隊秒晒,明明打得入

所以我暫時仲係好淆咁3個角色都裝晒+25%血
鬼塚英吉 11:18 AM 12-13-17

咁我應該有
已係1級打撈員
RPG之鬼 11:26 AM 12-13-17
作者: 鬼塚英吉:
咁我應該有
已係1級打撈員
係咪不停打撈就得?現在缺錢中,能夠靠打撈升級就最好
charcsc2000 11:47 AM 12-13-17
xb2 tv mode 已經係doom(NS) 水準掛(skyrim未玩唔知)

已遊戲內容,我70小時還在第4章,我覺得都值喎,始終RPG既容量,對白都有大量
買既時候係肉痛,但玩樂真係好正,第三章後開始連招,真係好好玩
只可以話比錢肉痛,但玩後會滿足的類型
season pass我要等爆機才考慮了,以遊戲既完成道來說DLC都係抵比既(唔似某啲廠,跟本斬件黎賣)
畫面問題不講太多啦...等陣比人圍插我...
只可以講tv mode係沒問題...
我插既係手提mode....
人地doom係做到720p手提mode...仲要勁順個隻....
對比起xb2係完全不合格....

但遊戲性真係好正...
dlc我要睇下究竟咩料先買...
lunn 12:18 PM 12-13-17
想問吓傭兵個LV係可以點樣升到架
我好似儲夠左EXP但都仲係LV1咁

SIDE QUEST果D任其實係咪有必要去清吓??
依家玩到第六章,都無刻意去清過
積埋左好多SIDE QUEST未清…

同調係咪最好比主角以外既角色??
見大家好似都係用貓娘同Tora為主咁,依個組合係最好??
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75  ... 最後

返回主題版面