Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 03-06-12, 09:26 PM   #51
zero2443
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2011
3DS Friend Code2595 0384 9399
引用:
作者: GN00508771 查看文章
如果係有心頂 笨大的話 我覺得會
以報龍騎之仇?
zero2443 目前離線  
舊 03-06-12, 10:49 PM   #52
Gallardo
God of Gamer
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
3月22日(木)発売開始
マックスファクトリー「figma巴マミ」

2012年4月に変更
マックスファクトリー「figma ドロッセル(チャーミング)」
http://www.goodsmile.info/post/ja/3317/

舊 03-07-12, 12:28 AM   #53
查無此人
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
學姊要等到月尾先有得賣..........
唔知謙信公會唔會延期

無論如何轉名稱,用新帳號,扮新人
每一個人始終都要對佢係討論版上,所曾經留下的一言一句負責....
查無此人 目前離線  
舊 03-07-12, 03:21 AM   #54
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 查無此人 查看文章
學姊要等到月尾先有得賣..........
唔知謙信公會唔會延期
隻謙信真係心大心細..

我以前好似去接觸FIGMA系列
呢隻謙信既質素算係一般平時既水準~?
因為睇落又唔至於超水準作咁..

舊 03-10-12, 12:37 AM   #55
jos
Crazy Gamer
單細胞

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDjos_lau
XBox Live Gamertagjoslau
IBRS頑童收訂了...

此篇文章於 03-10-12 12:47 AM 被 jos 編輯。
jos 目前離線  
舊 03-10-12, 12:45 AM   #56
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: jos 查看文章
-skip-
IBRS頑童收訂了...
我勸你delete左條link會好D

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 03-10-12, 12:48 AM   #57
jos
Crazy Gamer
單細胞

OKOK~
jos 目前離線  
舊 03-10-12, 01:40 AM   #58
rs20461997
Junior Member

註冊日期: Feb 2012
=_=" ... 點解你地講d野聽唔明既

頑童? iBRS 係咩黎?
我一路 search BRS 野都冇見過呢個 terms
rs20461997 目前離線  
舊 03-10-12, 01:44 AM   #59
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
引用:
作者: rs20461997 查看文章
=_=" ... 點解你地講d野聽唔明既

頑童? iBRS 係咩黎?
我一路 search BRS 野都冇見過呢個 terms
應該係innocent BRS,BRS TV藍光box set送的那隻

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線  
舊 03-10-12, 02:03 AM   #60
rs20461997

註冊日期: Feb 2012
oh Thanks ...
咁我知係邊隻啦

支炮好誇, 連埋價錢都好誇 =_="

rs20461997 目前離線  
舊 03-10-12, 02:05 AM   #61
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
innocent X
insane O

舊 03-12-12, 04:20 PM   #62
Gallardo
最強(最凶)アイドル

3月27日(火)発売開始
マックスファクトリー「figma 小林可夢偉」
http://www.goodsmile.info/post/ja/3330/

舊 03-12-12, 08:45 PM   #63
zero2443

註冊日期: Sep 2011
3DS Friend Code2595 0384 9399
Figma(フィグマ) 映画ベルセルク グリフィス

発売日12年07月

製品仕様

ABS&PVC製 塗装済み可動フィギュア
【サイズ】 全高:155mm(ノンスケール)
●専用台座付属

小売価格 3,800円(税込)

zero2443 目前離線  
舊 03-19-12, 10:21 PM   #64
Gallardo
最強(最凶)アイドル

3月31日(土)発売開始
マックスファクトリー「figma 上杉謙信」
http://www.goodsmile.info/post/ja/3332/

舊 03-20-12, 10:34 AM   #65
櫻太郎

註冊日期: Dec 2011
在座各位有否買入小圓制服ver figma?
櫻太郎 目前離線  
舊 03-20-12, 10:37 AM   #66
櫻太郎

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: Gallardo 查看文章
3月31日(土)発売開始
マックスファクトリー「figma 上杉謙信」
http://www.goodsmile.info/post/ja/3332/
22號出學姐,再黎謙信公,4月又有花枝同青毛,財赤確定
櫻太郎 目前離線  
舊 03-21-12, 12:52 PM   #67
Gallardo
最強(最凶)アイドル

発売予定日 :7月
http://www.1999.co.jp/10180622

舊 03-21-12, 01:59 PM   #68
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
FIGMA 麻美見到精粉話今日到貨
tung999 目前離線  
舊 03-21-12, 03:40 PM   #69
Q- 
Game Master
      ①   

一開始睇到係nanoha系列物 ?!

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/
Q-  目前離線  
舊 03-21-12, 04:48 PM   #70
Q- 
Game Master
      ①   

学姉有,多数
仲以為係3500円的

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/
Q-  目前離線  
舊 03-21-12, 09:26 PM   #71
查無此人
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
FIGMA 麻美今晚旺角信和通街都有貨(行貨),統一價@&*

另外唔知係咪我少買FIGMA既關系(學姊係我買既第三隻FIGMA)
今次學姊D QC好多都有問題,水準降低到同山口式王女系列差唔多
我係間鋪連續開封四五盒黎選先找到一盒算係ok既(面相無事,只係腰帶邊油出小小界)
不過返到屋企開封先發覺,隻學姊背後腰帶有一邊條邊係油斜o左........
買果陣時小心翼翼對餐死都避唔到背後睇唔到既死角位

以今次隻學姊QC既情況睇,我對下星期出個隻謙信公既QC唔太樂觀

無論如何轉名稱,用新帳號,扮新人
每一個人始終都要對佢係討論版上,所曾經留下的一言一句負責....
查無此人 目前離線  
舊 03-21-12, 10:22 PM   #72
千野新一

註冊日期: Jun 2002
等多左兩個月qc仲要咁差。。

舊 03-21-12, 10:58 PM   #73
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
FIGMA 麻美今晚旺角信和通街都有貨(行貨),統一價@&*

另外唔知係咪我少買FIGMA既關系(學姊係我買既第三隻FIGMA)
今次學姊D QC好多都有問題,水準降低到同山口式王女系列差唔多
我係間鋪連續開封四五盒黎選先找到一盒算係ok既(面相無事,只係腰帶邊油出小小界)
不過返到屋企開封先發覺,隻學姊背後腰帶有一邊條邊係油斜o左........
買果陣時小心翼翼對餐死都避唔到背後睇唔到既死角位

以今次隻學姊QC既情況睇,我對下星期出個隻謙信公既QC唔太樂觀
放完春假0既後遺症.....?
amaderasu 目前離線  
舊 03-22-12, 08:52 AM   #74
jos
Crazy Gamer
單細胞

好型呀
jos 目前離線  
舊 03-22-12, 09:51 AM   #75
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
我上1999睇上杉JJ既評價好低
搞到好心大心細
雖然真係唔係貴
但始終比得錢都係想買個好D既~

不過都已經就黎出
呢隻應該PASS就算

關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BBAB Ver.2.7 討論區 vol 4 <<現戰場:【初公開】オルグレン湖水基地 ~天貫く光芒~>> <<『ヘヴィガードG型』、『シュライクW型』支給開始>> 彼岸花 街機心得交流討論區 1008 06-02-13 11:27 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM
figma 討論區 vol.8 mikemike 收藏品討論版 1000 03-03-12 09:10 PM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 08:51 PM

手機版 | APP版