Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-11-14, 08:25 PM   #851
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我有一個quota冇用,有冇邊個需要 不過要原價/ 冇人要我就cancel o個隻比其他人

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 06-11-14 08:31 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 10:39 PM   #852
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
next21 22
http://www.gundam.info/topic/10972

睇落隻the o都幾大隻,吾錯

相薄

此篇文章於 06-12-14 10:51 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-14, 02:43 PM   #853
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
不過隻 B3 老虎好細隻...

BTW
Coverge 15 貓店已見, 6+2 兩隻係 BD-1 (紅眼+劍), cannon gm (頭係紅色)
今次唔知多邊兩隻

舊 06-13-14, 04:21 PM   #854
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: martinnitram 查看文章
不過隻 B3 老虎好細隻...

BTW
Coverge 15 貓店已見, 6+2 兩隻係 BD-1 (紅眼+劍), cannon gm (頭係紅色)
今次唔知多邊兩隻
膊頭細左d, 冇左霸氣
好彩我唔係老虎控

Coverge已買到有d唔想買, 依家果d買完好多都冇開盒.... 又冇咁多位display....

相薄
舊 06-13-14, 04:31 PM   #855
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
所以coverge 一開始我就只儲高達頭....齊脚一次過兩三排企硬應該好型

另15 高達頭+命運藍係咩no.?
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-14, 11:03 PM   #856
地獄黑仔王

引用:
作者: J+1 查看文章
所以coverge 一開始我就只儲高達頭....齊脚一次過兩三排企硬應該好型

另15 高達頭+命運藍係咩no.?
由手機版發出
有咁多地方放哂出o黎先算...

又:
1. 睇 FB 就係 88 同 93
2. 睇孤扭已有 Wing 同 Z+ 散賣, 似乎係呢兩隻突款
3. 零食應該下星期會返貨

舊 06-14-14, 05:44 PM   #857
Chriswst
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
我有一個quota冇用,有冇邊個需要 不過要原價/ 冇人要我就cancel o個隻比其他人
Next 戰國傳? Interested ^_^
Chriswst 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-14, 05:49 PM   #858
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: Chriswst 查看文章
Next 戰國傳? Interested ^_^
Ex03
由手機版發出
舊 06-16-14, 12:20 AM   #859
Chriswst
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2005
I see, tks
Chriswst 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 01:42 AM   #860
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
拆左3盒
重覆Wing 3盒
重覆多魯 1盒
重覆Z+ 2盒

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 10:45 AM   #861
大覺屋師真
The One

引用:
其實近期我都係諗住轉番買高達頭為主, 再加鐘意嘅款
但有時見到零食有散貨, 買下一隻買下又一隻, 尋日又見到隻紅雞, 搞搞下上set得番雙面蟹未買 (其實我都唔記得雙面蟹有冇買到)

相薄
舊 06-17-14, 02:40 PM   #862
地獄黑仔王

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
拆左3盒
重覆Wing 3盒
重覆多魯 1盒
重覆Z+ 2盒
睇o黎又係三隻 random (不過買 3 盒多?)

舊 06-17-14, 02:43 PM   #863
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
其實近期我都係諗住轉番買高達頭為主, 再加鐘意嘅款
但有時見到零食有散貨, 買下一隻買下又一隻, 尋日又見到隻紅雞, 搞搞下上set得番雙面蟹未買 (其實我都唔記得雙面蟹有冇買到)
竟然有紅雞散? 我都係見過 AOZ 藍色o個隻有散. 雙面蟹就成埋死貨係到

btw, 早兩日行過 Toyc 竟然咁快見到有 GM Cannon 散賣...

舊 06-18-14, 10:58 AM   #864
大覺屋師真
The One

引用:
竟然有紅雞散? 我都係見過 AOZ 藍色o個隻有散. 雙面蟹就成埋死貨係到
零食間中有驚喜
所以咁先衰, 明知難有散買, 見到真係忍唔到手

相薄
舊 06-18-14, 06:10 PM   #865
J+1
望過黎呀!!!!!!

頂,零食買左兩隻藍命運都係綠眼...有冇人有紅眼換?
由手機版發出
舊 06-19-14, 01:58 AM   #866
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
由手機版發出
請問是Gundam Converge 嗎?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-14, 08:00 AM   #867
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
請問是Gundam Converge 嗎?
呢個topic講當然係

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-14, 10:37 AM   #868
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
呢個topic講當然係
因為重有扭蛋果系列我冇留意開....怕係果邊je

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-14, 10:49 AM   #869
地獄黑仔王

引用:
由手機版發出
好想問 J 大你買o左幾耐o野先可以一出就有散賣又留到貨
係零食 facebook 有人話 Ex03 有貨但唔賣, 留o左貨又無貨

舊 06-19-14, 10:51 AM   #870
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
零食間中有驚喜
所以咁先衰, 明知難有散買, 見到真係忍唔到手
我已經戒o左為買而買了
都係買到就買, 買唔到就算

舊 06-19-14, 11:27 AM   #871
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
好想問 J 大你買o左幾耐o野先可以一出就有散賣又留到貨
係零食 facebook 有人話 Ex03 有貨但唔賣, 留o左貨又無貨
直接walkin,行5,6間實有一兩間放到出來

Ex03 需要嗎?
由手機版發出
舊 06-19-14, 01:53 PM   #872
地獄黑仔王

引用:
直接walkin,行5,6間實有一兩間放到出來

Ex03 需要嗎?
由手機版發出
可能我唔好彩, 咁耐都未遇過貨頭有散賣
Ex03 個 quota 留返比版友啦 (見有其他版友問), 想買個下過熱情過o左就算

舊 06-19-14, 06:59 PM   #873
J+1
望過黎呀!!!!!!

Ex03冇人問過我,你要就比你
由手機版發出
舊 06-21-14, 12:23 PM   #874
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
Ex03冇人問過我,你要就比你
由手機版發出
其實心郁郁,請問個QUOTA放左未

舊 06-21-14, 01:03 PM   #875
bbdaishogun
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2013

原本是荒烈區主改變歷史前,因地之鎧使用者冇出現令初代大將軍被殺,現在變了白銀刃(Dooben Wolf?)

為何雷凰變左黃色眼 都係那句,唔買住,一陣又魂SHOP出豪華版
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 12:20 PM

手機版 | APP版