Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-01-17, 11:57 AM   #3201
Efreet
Junior Member

註冊日期: Feb 2014
f04 有生之年系列

終於等倒
Efreet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-17, 12:05 PM   #3202
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Efreet 查看文章
f04 有生之年系列

終於等倒
新擔當果然做到嘢⋯
鳳凰0同鳳凰其實有冇大分別?
其待佢出埋其他鳳凰gun(我幾喜歡master鳳凰)
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-17, 07:44 PM   #3203
唔知叫咩名

註冊日期: Jan 2015
有D怕冇人買
上次都係04彈係好冷門
雖然我好鐘意
唔知叫咩名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 11:16 AM   #3204
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
超機甲神目測超過25cm 高 (蓋亞12.5cm)

望到個比例可以慳返3000蚊........ 仲可以慳埋餐飯.....

笨大你搞乜鬼.....,

舊 06-02-17, 12:54 PM   #3205
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: 唔知叫咩名 查看文章
有D怕冇人買
上次都係04彈係好冷門
雖然我好鐘意
F系列都唔會好受歡迎架啦 當ENSEMBLE 出一陣已比扭晒時 FORTE仲大把蛋無人扭 所唔洗擔心呢D 問題 玩多幾彈可能又出新系列
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 01:24 PM   #3206
ゆり

註冊日期: Nov 2004
有冇圖

舊 06-02-17, 02:32 PM   #3207
Efreet

引用:
作者: wai2408 查看文章
F系列都唔會好受歡迎架啦 當ENSEMBLE 出一陣已比扭晒時 FORTE仲大把蛋無人扭 所唔洗擔心呢D 問題 玩多幾彈可能又出新系列
我見有舖F02賣到十蚊都無人買…
舊 06-02-17, 03:20 PM   #3208
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
由一開始full color 年代不嬲呢種SD扭蛋都唔係可以賣得清O既系列黎架啦

舊 06-02-17, 03:23 PM   #3209
wai2408
Crazy Gamer

引用:
卒機? 我見有人網上群組放90蚊3粒有人要既 好似係兩只卒+隻OOQ
舊 06-02-17, 03:26 PM   #3210
KubrickS
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
我諗係特定一兩隻冷門無人要既姐。

話時話ENESMBLE差價都幾大。
見過E02成SET 168﹐又見過齋一隻GM賣成 100。
KubrickS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 04:36 PM   #3211
日向小RAYRAY

註冊日期: Dec 2011
好感動,竟然有生之年齊bd123
由手機版發出
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 04:54 PM   #3212
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
有啲款係特別多.要賤賣
除非你見佢成套都有散賣仲要隻隻都十幾蚊,咁就真係慘淡

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 05:06 PM   #3213
日向小RAYRAY

註冊日期: Dec 2011
我最驚秘密位又係支架垃圾,上次dash07去到最後先肯公佈隻垃圾,肯定怕人退訂
由手機版發出
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-17, 05:10 PM   #3214
ゆり

註冊日期: Nov 2004
搵到

隱藏會唔會係死亡騎士?

舊 06-03-17, 12:05 AM   #3215
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
又改名再返炒不如做好 ensemble 同渣古頭算. ensemble 無限伸廷應該無死貨
(但又真係估唔到 $50 都咁多人買)

SD size 不如比 neo 做算, 雖然 part 2 都係得隻 TR-1 好賣o的

舊 06-03-17, 12:06 AM   #3216
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: KubrickS 查看文章
我諗係特定一兩隻冷門無人要既姐。

話時話ENESMBLE差價都幾大。
見過E02成SET 168﹐又見過齋一隻GM賣成 100。
單賣都係釣水魚吧...

舊 06-03-17, 10:44 AM   #3217
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 日向小RAYRAY 查看文章
我最驚秘密位又係支架垃圾,上次dash07去到最後先肯公佈隻垃圾,肯定怕人退訂
由手機版發出
係有D可能,正常隻フェニックスゼロワン就應該係secret. 如果7隻都無支架set(我又唔會叫佢垃圾...因為其實我都幾鐘意出下D飛機坦克), 就真係佛心
武者都未出完, 出埋佢先啦

相薄

此篇文章於 06-03-17 11:04 AM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 06-03-17, 10:45 AM   #3218
wai2408
Crazy Gamer

引用:
作者: martinnitram 查看文章
又改名再返炒不如做好 ensemble 同渣古頭算. ensemble 無限伸廷應該無死貨
(但又真係估唔到 $50 都咁多人買)

SD size 不如比 neo 做算, 雖然 part 2 都係得隻 TR-1 好賣o的
其實都可以 我覺得NEO 整體精度 好過FORTE ~~K澤專心搞ENSEMBLE 呢條大水喉好過
舊 06-03-17, 11:17 AM   #3219
大覺屋師真
The One

引用:
其實都可以 我覺得NEO 整體精度 好過FORTE ~~K澤專心搞ENSEMBLE 呢條大水喉好過
咁盒蛋質素好過扭蛋係正常嘅
但我始終鐘意可動多D

竟然突然咁多人對NEO好評.... 戰犯H hater召集!

相薄
舊 06-03-17, 12:07 PM   #3220
Fio

註冊日期: Dec 2001
咁有趣出01唔直接出phoneix
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 12:17 AM   #3221
Efreet

引用:
Neo 比例同G Gen Zero差唔多,我覺得可愛過而家GGen d 比例
舊 06-04-17, 12:22 AM   #3222
Efreet

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
係有D可能,正常隻フェニックスゼロワン就應該係secret. 如果7隻都無支架set(我又唔會叫佢垃圾...因為其實我都幾鐘意出下D飛機坦克), 就真係佛心

希望係伊夫里特夜
舊 06-04-17, 12:44 AM   #3223
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
引用:
但我始終鐘意可動多D

竟然突然咁多人對NEO好評.... 戰犯H hater召集!
冇辦法...好明顯大家都餓左真·SD比例太耐......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-17, 12:29 PM   #3224
wai2408
Crazy Gamer

引用:
但我始終鐘意可動多D

其實分分鐘好多人都唔知戰犯H之前做過D 咩 好似小弟咁樣 見到件野岩心水咪買

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
冇辦法...好明顯大家都餓左真·SD比例太耐......
隻比例的確較而家D 長手長腳好 ENSEMBLE 如果唔係咁多裝玩 我都唔太LIKE佢種比例
舊 06-05-17, 09:07 AM   #3225
KubrickS

註冊日期: Jul 2006
引用:

嘩﹗哩個陣容.... day one 成 SET 呀唔該。
KubrickS 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 02:07 PM

手機版 | APP版