Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-09-17, 03:29 PM   #476
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
衫顏咪第1次同未見過既人共鬥

Reset埋地圖就正, 冇石喇...
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 03:40 PM   #477
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
仲未共鬥過,驚累輸人
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 05:07 PM   #478
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: ShinDou 查看文章
仲未共鬥過,驚累輸人
唔洗驚 ,
而家仲可以random join 團, 唔一定要加好友.
累輸人佢都冇你辦法 XD

不過咁, 我求先試左幾場, 都好多雷.
例如
頭turn 比sephiroth target住唔識用HP先, 5千brv 變1.
d 召喚位唔識用, 連續6turn 都係player 行動個時用, 一次攻擊都賺唔到.
死忍d skill d 召喚唔肯用
之類.

不過咁, 如果唔係太亂黎其實都應該過到, 最多complete 唔到姐
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 09:31 PM   #479
ShinDou

今次共鬥冇得SOLO @@ SEARCH完冇人,JOIN唔到 @@
舊 08-10-17, 03:18 PM   #480
Gustavi
Crazy Gamer

lion ex 同樣打法輕鬆 complete
用 白貓+大叔 + tidus
--------------
共闘做host 開free入 complete 左, 不過仲要打好多場for分 =.="
舊 08-10-17, 10:08 PM   #481
ShinDou

今次EX靠阿伯1個屈機真係好易,但竟然唔夠分,得23595,57ACT @@ 可能因為低凸殺得唔夠快,出左SEE MORE凸爆新武,拉冇沙新武凸1,阿伯用暗騎把凸爆大劍

而家得番黑鬼未LV MAX

試左排VAAN真係超屈,有新武之後第2招可以打到4千幾+4千幾,應該冇人扣得勁過佢﹖

不過而家仲係未有確定降速,抽唔到TIDUS/阿雪新武,打好多野都難好多,如果下次再出確定降速我可能重打刷過算 XD 而家得番黑鬼未LV50 不過覺就得3隻50

此篇文章於 08-10-17 10:40 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-15-17, 10:34 AM   #482
ShinDou

連黑鬼都升埋了,rank256,淨係打下曜日同清ap打晶算
舊 08-16-17, 06:22 PM   #483
ShinDou

有人新野artifact,但好似冇寫有乜效果,淨係加攻同brave?
舊 08-16-17, 07:05 PM   #484
plokplok00
Insane Gamer

抽中個加技
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-17, 07:18 PM   #485
ShinDou

要凸爆升爆果陣先抽技﹖1星技即係用2星凸爆學果招﹖
舊 08-16-17, 07:35 PM   #486
plokplok00
Insane Gamer

我呢個由4星爆出黎
高星高機率出好野掛...我無睇詳細說明
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-17, 07:36 PM   #487
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
其實點玩法? 低星果啲駛唔駛都突爆? 抑或剩係升4,5星果啲
舊 08-16-17, 11:27 PM   #488
Hawk
Game Master

原來啲能力同技紅字係上限, 刷哩啲隨機嘢真係有排刷...
舊 08-17-17, 09:03 AM   #489
Gustavi
Crazy Gamer

好似話4星先有兩個效果, 2/3星應該可以當肥料

好花SP呀.....
舊 08-17-17, 09:10 AM   #490
Hawk
Game Master

打中間40ap果個成日出雷光, seemore都有, 有冇人知vaan左定右易出呀?諗住刷哩3個先
舊 08-17-17, 09:55 AM   #491
ShinDou

而家冇rank升補唔到sp,刷少人好多,等補滿sp2百先打了,出咩唔係睇果版係咩色咩?出咩人應該random,最多4星跌應該60sp個secret任
舊 08-17-17, 10:47 AM   #492
Hawk
Game Master

咩色係指覺醒水晶既顏色? 我都冇留意...
啲人爆石狂刷唔係等回ap架...
舊 08-17-17, 11:45 AM   #493
ShinDou

爆石刷咁有米, 佢個任有寫咩色石求架
舊 08-19-17, 10:32 AM   #494
ShinDou

黎緊隻王女好似好堅,有得降人水雷耐自制弱點,唔駛開召都可以WEAK屈人,都有D角D招有水雷屬配佢用應該好正,得1萬石希望射得中
舊 08-21-17, 02:09 PM   #495
ShinDou

allin 15張飛1萬石,中晒王女新舊武,新武1把,舊武2把,zell拳凸爆
舊 08-21-17, 05:04 PM   #496
Hawk
Game Master

2次十連中雲哥2專同王女1武, 今時今曰既雲哥都唔知中上唔上得番1線....
舊 08-21-17, 07:10 PM   #497
ShinDou

CLOUD冇用啦麻咁低機率,要有1半機會先有用,畫龍點精2下都唔夠暗騎3下勁,胸斬又唔係特別大力,只係好普通既BRAVE HP攻招
舊 08-21-17, 09:46 PM   #498
ShinDou

1TAKE COMPLETE埋美姬5,美姬得LV26覺10都未開第2招,今次好似易左﹖不過頭先都冇轉召,照用火召,隻野話轉屬都唔知轉左D咩,成場都耐火,開召打超細力
舊 08-22-17, 08:43 AM   #499
ShinDou

其實攻加1百係咪會勁過連續魔加5%dam?
舊 08-25-17, 02:08 PM   #500
ShinDou

28號出auron正喎,應該會整到好大力?分分鐘整到全game最大力?得3千幾石同幾張飛,希望中

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 11:48 AM

手機版 | APP版