Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 43
搖搖 11:29 PM 10-28-18
6連敗,Lue已炒

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
搖搖 09:43 AM 10-29-18
雷霆開齋,得番騎士仲未贏過

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 10:09 AM 10-29-18
作者: 搖搖:
6連敗,Lue已炒

應該一早想隊佢架喇,但上年都入到final就冇出手
今年冇戰積壓力反而咁早炒人

不過阿Lue sir d防守真係教得太差
由手機版發出
搖搖 12:30 PM 10-29-18
佢做助教果陣OK架, 坐正又得番23號戰術, 連防守都無埋
Penny仔 09:31 AM 10-30-18
Klay癲到......
由手機版發出
搖搖 09:51 AM 10-30-18
沉左幾場,一番黎就破埋紀錄...

Sar8 10:18 AM 10-30-18
咖哩:我要既紀錄....
DC 97 10:37 AM 10-30-18
表弟出埋黎仲屈~
幾時可出復出?
搖搖 10:49 AM 10-30-18
預1月復出

HEAD_HUNTER 02:32 PM 10-30-18
作者: Sar8:
咖哩:我要既紀錄....
可能咖哩暗爽緊:又有機會俾我破多次
搖搖 08:51 PM 10-30-18
都要有對手迫得緊佢地先

Penny仔 09:31 AM 10-31-18
阿榮一剪頭髮就發力....
騎士一換左lue sir 又發力

然後沒有harden的火箭又比人大炒緊.....
由手機版發出
搖搖 10:57 AM 10-31-18
騎士開齋,原來係近兩年無LBJ既第一場勝仗
計埋開季無LBJ既騎士17連敗

巫師又輸
東區第一控

Penny仔 11:01 AM 10-31-18
騎士開齋,原來係近兩年無LBJ既第一場勝仗
計埋開季無LBJ既騎士17連敗

巫師又輸
東區第一控

第一控:有人唔防守關我咩事
由手機版發出
搖搖 11:29 AM 10-31-18
作者: Penny仔:
第一控:有人唔防守關我咩事
由手機版發出

今日9個 TO 輸波好難唔關佢事

Penny仔 11:47 AM 10-31-18
今日9個 TO 輸波好難唔關佢事

第一控:隊友接唔到波又關我咩事

不過佢已經唔上唔落左好多年
每季新聞就係佢向隊友開炮......beal,gortat,同今季疑似porter....

真心佢真係睇一睇curry點打波
尋日curry都要追紀錄,結果成個第三節佢一次起手都冇,淨係幫klay做pcik
由手機版發出
搖搖 12:40 PM 10-31-18
作者: Penny仔:
第一控:隊友接唔到波又關我咩事

不過佢已經唔上唔落左好多年
每季新聞就係佢向隊友開炮......beal,gortat,同今季疑似porter....

真心佢真係睇一睇curry點打波
尋日curry都要追紀錄,結果成個第三節佢一次起手都冇,淨係幫klay做pcik
由手機版發出
唔駛去到Curry, 學下佢分身先都好
低調得黎得分能力又夠

而家pg攻擊手段少真係好難搞, 果日睇佢打勇士, 放佢射3分都預左佢唔入咁
一係好似蘿莉/CP3咁做番傳統控衛
HEAD_HUNTER 05:38 PM 10-31-18
唔駛去到Curry, 學下佢分身先都好
低調得黎得分能力又夠

而家pg攻擊手段少真係好難搞, 果日睇佢打勇士, 放佢射3分都預左佢唔入咁
一係好似蘿莉/CP3咁做番傳統控衛
其實本身牆仔除左無3分之外球風都同CP3好似,
但問題CP3係小動作惹對方討厭,牆仔就調轉係專惹隊友討厭
6eo 06:14 PM 10-31-18
Cav今日終於開齋

其實WIZ夾咁多年都係咁... 遲早都係要大刀闊斧砍掉重練架啦
搖搖 07:05 PM 10-31-18
作者: HEAD_HUNTER:
其實本身牆仔除左無3分之外球風都同CP3好似,

但問題CP3係小動作惹對方討厭,牆仔就調轉係專惹隊友討厭

佢似行緊雙能衛果套,得分能力就係個問題
3分比人講左幾年都無咩進步,咁打後場雙槍都幾蝕底

CP3同牆哥我都唔係好鐘意

搖搖 07:06 PM 10-31-18
作者: iamleoluk:
Cav今日終於開齋

其實WIZ夾咁多年都係咁... 遲早都係要大刀闊斧砍掉重練架啦

今年坦下,出年搶Zion啦

Sar8 10:59 PM 10-31-18
撞牆呢D已經定哂型
冇得改架啦
搖搖 10:11 AM 11-01-18
Rose復活

Penny仔 10:37 AM 11-01-18
50分,Rose career high
由手機版發出
Sar8 12:20 PM 11-01-18
rose感動世人
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面