Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39 79 129 529 1029  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鈴蘭 10:05 AM 08-06-15
而家開新帳有無得收35?有既我怒洗
由手機版發出
鐵之侍 10:06 AM 08-06-15
大家即入了?我現在入去還要再dl……不會不見了data吧……
GUSTAV 10:08 AM 08-06-15
5星禮裝 ....
zzzdx 10:09 AM 08-06-15
5星..........呢?冇既?orz
stcdavidhk 10:09 AM 08-06-15
係咪自己食自己可以升寶具LV?
鐵之侍 10:12 AM 08-06-15
作者: stcdavidhk:
係咪自己食自己可以升寶具LV?
yes, 不過越高星越貴
大破人間 10:15 AM 08-06-15

一次十抽三件一模一樣的五星禮裝

五星機率5%, 但我唔信所有五星禮裝/英靈去平分呢5%囉
GUSTAV 10:16 AM 08-06-15
三5星GRAPE
大破人間 10:22 AM 08-06-15
我突然又入唔到server
stcdavidhk 10:24 AM 08-06-15
作者: 大破人間:
我突然又入唔到server
我改緊生日都無限CONNECTING...
鐵之侍 10:24 AM 08-06-15
data平安無事,還是一張一張抽又中了魔法槍哥……拿來強化寶具好了

不過更新後我的上網好像慢很多……害我浪費了4粒石要回家用無線電了
カンザキ 10:25 AM 08-06-15
又中貞德...
GUSTAV 10:28 AM 08-06-15
新ACCOUNT 唔送40石 唔識打 都係繼續DEL APP
Eclair 10:28 AM 08-06-15
無左星期三打QP
而家完全企左係度
有肥無$升
蛋撻王子 10:29 AM 08-06-15
10抽

時臣: 呼んだ?
鈴蘭 10:33 AM 08-06-15
新account理所當然地無石/
我手頭上兩個account都爆死左
stcdavidhk 10:35 AM 08-06-15
作者: 鈴蘭:
新account理所當然地無石/
我手頭上兩個account都爆死左
唔係話新AC有30石咩??

睇溜左,新AC要星期日至送30石...
GUSTAV 10:36 AM 08-06-15
新ACC 依家得3石 飛機都打唔到
鈴蘭 10:38 AM 08-06-15
作者: stcdavidhk:
唔係話新AC有30石咩??

睇溜左,新AC要星期日至送30石...
岩岩我先睇番係咁
.......好唔好開番十個新account黎賭運呢
stcdavidhk 10:40 AM 08-06-15
作者: 鈴蘭:
岩岩我先睇番係咁
.......好唔好開番十個新account黎賭運呢
開夠20個啦

(其實等IOS版時我都會再刷過J得)
鐵之侍 10:43 AM 08-06-15
中了……終於中了我第一張的saber啦!!!!還要是吾王啊啊啊!!!

不過上線真是慢了?安全起見還真是回家才繼續抽了
蛋撻王子 10:50 AM 08-06-15
作者: 鐵之侍:
中了……終於中了我第一張的saber啦!!!!還要是吾王啊啊啊!!!

不過上線真是慢了?安全起見還真是回家才繼續抽了
恭喜晒

咁多師兄中好野....
我中得一隻三星英靈....
好灰....想課金追= =
Eclair 10:53 AM 08-06-15
見大家抽得咁開心
我都抽下啦…
4抽
3★礼装x1
3★英霊x1
4★マリー王妃x1 
T.K. 10:54 AM 08-06-15
Rider姐暗殺職
太太禮裝
優雅禮裝

其他acc最好果個中三張四星英靈
ko121314 10:55 AM 08-06-15
作者: 蛋撻王子:
恭喜晒

咁多師兄中好野....
我中得一隻三星英靈....
好灰....想課金追= =
冷靜啊, 呢隻game o既10連唔係包生仔
我用舊save抽左10連得1張4星禮裝就知有幾伏
冷靜啊!
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39 79 129 529 1029  ... 最後

返回主題版面