Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy VII フルリメイク l PS4 已售 PS5 6月10日発売
teealpha 02:54 PM 12-09-14
作者: fantasy俊仔:
Ching講得真o岩
而家俾PS4發揚光大呢樣野!
唔只係格仔仲要係高清既格仔
真係幾有幻想空間呀
作者: pet3:
小說有插圖就會失去想像的空間
但我還是想看萌插圖
咁質素既FF7,擺明就係俾機會你地懷舊
記得要有部20週年限定灰機PS4先好玩喎,官配級
sugihara 02:54 PM 12-09-14
點同呀,用左半程0既女主角死喎,仲要無人繼承即係白練喎
同埋雲哥個設定其實幾得意,其他角色甚至係神羅變態佬果d敵角,都比8同9突出d
故事黎講7算係好ok
pet3 03:05 PM 12-09-14
作者: teealpha:
咁質素既FF7,擺明就係俾機會你地懷舊
記得要有部20週年限定灰機PS4先好玩喎,官配級
再用20周年主題
朝霧 海斗 04:26 PM 12-09-14
話時話而家邊隻家用機RPG 仲有飛空船玩

當年玩FF9同TOE 渣飛空船搵隱藏地方同怪我覺得呢樣先係日系RPG 精髓

而家變哂選擇式 無哂冒險Feel
【麥斯】 04:32 PM 12-09-14
要數近年可操作飛行船既RPG,
就係FF零式, 跟住就係TOV.. 跟住... 就冇印象
fantasy俊仔 05:03 PM 12-09-14
作者: sugihara:
點同呀,用左半程0既女主角死喎,仲要無人繼承即係白練喎
同埋雲哥個設定其實幾得意,其他角色甚至係神羅變態佬果d敵角,都比8同9突出d
故事黎講7算係好ok
4隻碟晌Disc1最後死囉,FF5阿爺都倍左好耐

最諷刺係果時野村未出名反而畫出黎人設深入人心
要佬有佬要怪獸有怪獸有變態
之後FF8開始多數一式一樣型男索女
FF10隻シーモア擺明係想整到好似錫菲羅士咁既位置
但都整唔返阿錫生咁出名同人氣...
GN00508771 05:15 PM 12-09-14
FINAL FANTASY X/X-2 HD REMASTER COMING TO PS4
http://controllercrusade.com/final-f...coming-to-ps4/

フランスのスクエニサイトでPS4版『ファイナルファンタジーX/X-2 HD』版のページが一時登場し話題になった。

ただし現在は削除されている

発売日は2015年春だと書かれていた。
Sar8 05:21 PM 12-09-14
reremaster

SE呢D廠真係浪費緊地球既資源,偏偏又死好命執到eidos...
豪傑公子 05:28 PM 12-09-14
作者: GN00508771:
FINAL FANTASY X/X-2 HD REMASTER COMING TO PS4
http://controllercrusade.com/final-f...coming-to-ps4/

フランスのスクエニサイトでPS4版『ファイナルファンタジーX/X-2 HD』版のページが一時登場し話題になった。

ただし現在は削除されている

発売日は2015年春だと書かれていた。
P3版已經係1080P 60FPS, P4版可以有咩進步?
Sar8 05:29 PM 12-09-14
搬字過紙架啦
now_loading 05:33 PM 12-09-14
有心都可加3D 。。。。
不過一定唔會做。。。
シェンムー 05:49 PM 12-09-14
笑死XDDDDD
真係reremaster
Ps3已經入左日版, 中文版, 中文DL版
FFX 就算幾正Ps4版唔買lu …
GUSTAV 05:53 PM 12-09-14
間廠除左REMAKE/REMASTER之外 仲識乜
森羅 05:55 PM 12-09-14
SE本joker好睇架
小嘉 05:56 PM 12-09-14
作者: GUSTAV:
間廠除左REMAKE/REMASTER之外 仲識乜
課金
一本道
廷期
GUSTAV 05:58 PM 12-09-14
一本道我真係覺得冇野 以當年FF14 黎講D場境我覺得好靚

故事糞無極限之嘛
小嘉 06:06 PM 12-09-14
Kh3
講到ps4 都出左仲丁點兒消息都無
都痴線

Sa ga 除左隻 u sa ga
Remake 果3隻我覺得幾好玩
個title 仲未爛得晒

而家得番呢2個title 仲會期待
sugihara 06:14 PM 12-09-14
作者: fantasy俊仔:
4隻碟晌Disc1最後死囉,FF5阿爺都倍左好耐

最諷刺係果時野村未出名反而畫出黎人設深入人心
要佬有佬要怪獸有怪獸有變態
之後FF8開始多數一式一樣型男索女
FF10隻シーモア擺明係想整到好似錫菲羅士咁既位置
但都整唔返阿錫生咁出名同人氣...
阿爺起碼有孫女過繼丫,雖然無谷盡練,但叫做重用過艾亞莉斯,死左果下除左感情上,連技術打擊都好大架

其實可能原因係野村板斧少,7第一次見所以有印象,之後發覺都係鎖鍊吊吊fing
不過シーモア的話就係故事問題啦,老豆條線一出黎仲邊有人記得佢
BRA武藏 06:17 PM 12-09-14
會否有日FFX/X2 出埋落N3DS XDDD
Rance 06:26 PM 12-09-14
出落電話度應該有可能
Terry仔 06:30 PM 12-09-14
作者: now_loading:
有心都可加3D 。。。。
不過一定唔會做。。。
其實,多邊形數量無改善
即使3D左又有乜用?
3D 大方向係令玩家有置身其中嘅感覺
對住個起晒角嘅人物,點會有代入感
HI_Ricky 07:47 PM 12-09-14
始終都係 原版PS1最好, 可以用秘技直接睇果條片
IDGAF 08:38 PM 12-09-14
作者: 強化人間ですの~★:

幅圖有 Lost Planet1開場的感覺。

如果呢隻非重製的FF VII可以係目前所有可以上網的PS(PS3 &4、PSV、PS TV等…)免費玩就值得比個LIKE的…
GN00508771 10:10 PM 12-09-14
你用錯編碼...
Nichiki 10:49 PM 12-09-14
既然零式高清化移植去PS4,點解唔將CCFF7高清化移植
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面