Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
街機遊戲討論版>[ 街機版新會員自我介紹區 ]
連連 01:55 AM 06-16-02
作者: :
Originally posted by 藍色的麥斯 :

畀少少心法我練練啦...
欲練神功,必先自宮~~
魚伕 02:17 AM 06-16-02
Originally posted by 大粒麥 :

因為有好多弱者唔夠打就話比人屈~~
佢講係"屈就"啊
魚伕 02:18 AM 06-16-02
Originally posted by 連連 :

欲練神功,必先自宮~~
葵花寶典
連連 02:20 AM 06-16-02
Originally posted by 赤白 :

佢講係"屈就"啊
覺唔覺屈,就睇各下立場<--麥sir係咁o既意思
魚伕 02:22 AM 06-16-02

覺唔覺屈,就睇各下立場<--麥sir係咁o既意思
這個我知啊
不過使徒誤會左啊
大粒麥 02:26 AM 06-16-02

這個我知啊
不過使徒誤會左啊
無留意忝~~
死啦 阿sir都教錯人,抄友喇
魚伕 02:29 AM 06-16-02
Originally posted by 大粒麥 :

無留意忝~~
死啦 阿sir都教錯人,"抄"友喇
阿sir禁小事唔會比人抄"嫁",只係會定比人"炒"咋
連連 02:48 AM 06-16-02

葵花寶典
唔係~~ 係"dx強者之道"
打dx勁果d都...
叫得神人一定勁啦~~
華華,仆夕,兵,蛹,等一等,麥sir同你都好勁~~

魚伕 02:52 AM 06-16-02

唔係~~ 係"dx強者之道"
打dx勁果d都...
叫得神人一定勁啦~~
華華,仆夕,兵,蛹,等一等,麥sir同我都好勁~~
你o既意思話佢地同你都....
奶東 02:53 AM 06-16-02
各位
真係唔好意思
我自己唔覺唔覺咁post下
搞到個topic變左"討論區"
E條家o係度講聲sorry

既然都講到明
我之前D post off晒topic
咁勞煩將本人之前off topic D post delete晒佢
費事講多兩句好似呃post咁
千野 衛 04:09 AM 06-16-02
Originally posted by 奶東 :
各位
真係唔好意思
我自己唔覺唔覺咁post下
搞到個topic變左"討論區"
E條家o係度講聲sorry

既然都講到明
我之前D post off晒topic
咁勞煩將本人之前off topic D post delete晒佢
費事講多兩句好似呃post咁
大家一齊傾下咋嘛!唔好講到咁!
dan 06:08 AM 06-16-02
我又想問....
新人吹水又關你地乜事
赤色渣古 09:44 AM 06-16-02
欲練神功,必先自宮~~
咦, 老野合乎資格喎......佢切左架la.....
【麥斯】 11:15 AM 06-16-02
早排遇上風清揚,佢傳左獨孤九劍既心法畀我,
等我用o係老虎,高達,吉姆,強人,陸高,陸吉,大魔等...身上
魚伕 12:57 PM 06-16-02
Originally posted by 藍色的麥斯 :
早排遇上風清揚,佢傳左獨孤九劍既心法畀我,
等我用o係老虎,高達,吉姆,強人,陸高,陸吉,大魔等...身上
‘總訣式’‘破劍式’‘破刀式’‘破槍式’‘破索式’
‘破鞭式’‘破掌式’‘破箭式’‘破氣式’全部黑死"MS"
狂人竟然識獨孤九劍
呢個時候爆出黎
江湖必有一返惡鬥
Donotmoved 04:35 PM 06-16-02
Hi all,

May I ask where is "聯合"?
If is's at 太子
dan 04:39 PM 06-16-02
聯合=聯合廣場內間機鋪
Donotmoved 04:49 PM 06-16-02
Thanks dan, i know now.
dan 05:20 PM 06-16-02
Originally posted by Donotmoved :
Thanks dan, i know now.
你個名幾正 do not moved
Donotmoved 05:32 PM 06-16-02
It means -- Just concentrate in one thing until sucess. Don't be effected by other things.
仆 夕 07:13 PM 06-16-02
個topic完全變晒吹水樂園囉.......
請各位新人繼續講啦.....
睇返之前D post都有好多人用老虎,
其實老虎都幾難用,
一個唔覺意對住紅渣古直情係比佢恰,
大家又點睇呢?
傑少 12:26 AM 06-17-02
Originally posted by 仆 夕 :
個topic完全變晒吹水樂園囉.......
請各位新人繼續講啦.....
睇返之前D post都有好多人用老虎,
其實老虎都幾難用,
一個唔覺意對住紅渣古直情係比佢恰,
大家又點睇呢?
唔好埋架紅渣,留番俾大機打,我架老虎永遠唔打細機
仆 夕 10:19 AM 06-17-02
但係我架老虎就同埋架大機一齊打細機個喎!
NaNaShi~Yanagi 03:41 PM 06-17-02
之前唔記得左pw = =試左好耐先入到...
你地去邊度打機多架??我住西區,不過間唔中都會出黎旺角打,是關信和附近有一間3$ DX機鋪(ps:我唔知間野叫咩名= =")
今日係我果面打...我2挑1都輸..我地一部紅勇.一部紅老渣...被人用紅勇+黑森林玩死...果面又高達又坦克= =""
仆 夕 03:54 PM 06-17-02
Originally posted by NaNaShi~Yanagi :
之前唔記得左pw = =試左好耐先入到...
你地去邊度打機多架??我住西區,不過間唔中都會出黎旺角打,是關信和附近有一間3$ DX機鋪(ps:我唔知間野叫咩名= =")
今日係我果面打...我2挑1都輸..我地一部紅勇.一部紅老渣...被人用紅勇+黑森林玩死...果面又高達又坦克= =""
個度間機舖大唔大呀?
可以係個度搞聚會就好啦!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面