Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 70 110 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 130 170 220  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
david 02:20 PM 07-25-14
作者: 一一:
我厚多士
香港地, 香港人根本就係二等公民
強國人先係一等公民

星期一收工先入去, 係咪唔洗諗仲有機訂?
我覺得應該會俾支那種大手訂曬攞去炒...
rokuna 03:37 PM 07-25-14
作者: david:
覆你 :已訂,

有限600我覺係假既。

因為比你選張list就得一張。入面一定有fifa選既。

排隊比錢好快,10個左右,

但羅佢12個月金會員條隊就排到你hihi喇。

垃圾 xb marketing 將訂機(蘇寧負責)同 贈品2條龍分開,

我等佢 贈品排左2個鍾。 送金會員個d一早叫人排隊上定網搵定喇

3個人做野,

其餘個幾位人兄行行企企,

埋去竹土要比位亞姐做埋 market research.

重有d cheap 精 景然過100位都想要個舊 3d筆 xbox 贈品。

又要清埋d 360貨尾。
JanSeiji 03:50 PM 07-25-14
我都訂咗
15:15比錢
問蘇寧條sell屎是咪day1佢答係
買機就10分鐘
攞禮品就到而家仲轉轉轉。。仲未到。。。
HenryHH 04:21 PM 07-25-14
可唔可以幫手問下如果6月續過LIVE 收左RYSE 同 KILLER INSTINCT , 仲會唔會送12個月XB LIVE?
JanSeiji 04:51 PM 07-25-14
作者: HenryHH:
可唔可以幫手問下如果6月續過LIVE 收左RYSE 同 KILLER INSTINCT , 仲會唔會送12個月XB LIVE?
可以
但係臨走見到話12個月金會員已送完。。
HenryHH 04:56 PM 07-25-14
咁快送完 ... MS 吹到咁大, 連呢D少優惠都得咁少
rokuna 05:26 PM 07-25-14
作者: JanSeiji:
可以
但係臨走見到話12個月金會員已送完。。
佢無講過有限/送完即止喎。

唔限600 又限另一樣。
now_loading 06:50 PM 07-25-14
排緊幫朋友出,條龍好慢
D-Joe 07:58 PM 07-25-14
12個月XB LIVE卡呢D咁易整出黎既野反而冇哂咁搞笑
同埋俾張卡人都可以排勁耐呢樣又係搞笑
JanSeiji 08:45 PM 07-25-14
作者: D-Joe:
12個月XB LIVE卡呢D咁易整出黎既野反而冇哂咁搞笑
同埋俾張卡人都可以排勁耐呢樣又係搞笑
卡乜鬼吖
我揀2game+3個月金會員
得張A4 email print out咋。。。
都唔知得唔得嘅。。。
D-Joe 09:17 PM 07-25-14
作者: JanSeiji:
卡乜鬼吖
我揀2game+3個月金會員
得張A4 email print out咋。。。
都唔知得唔得嘅。。。
咁樣仲簡單,更加唔應該搞咁耐+唔夠派
now_loading 09:57 PM 07-25-14
有d 人選game 耐,同一樣野又登記兩三次,例如邊度拿機都問左三次,名電話又留兩次

12個月live 可能派卡就好快完,有人一買買幾部,緊係要12個月live 散貨方便

講氣勢,我諗sony 用左ags 的級的資源去做,排場當堂比下去, 不過諗起sony買野用visa要收3% charge 就想笑
rokuna 10:04 PM 07-25-14
作者: now_loading:
有d 人選game 耐,同一樣野又登記兩三次,例如邊度拿機都問左三次,名電話又留兩次
係喎,訂機個時問埋填埋咪得囉。

12月live 唔係卡黎,比張A4紙你ja,

我2點走時張紙mark住60幾。

呢d event 經驗 真係難忘。

如果賣埋現貨真係排足十個鍾都似
rokuna 10:07 PM 07-25-14

12個月live 可能派卡就好快完,有人一買買幾部,緊係要12個月live 散貨方便

講氣勢,我諗sony 用左ags 的級的資源去做,排場當堂比下去, 不過諗起sony買野用visa要收3% charge 就想笑
傳聞visa 公司講過唔可以碌卡要客另收手續費。

玩大佢
now_loading 10:07 PM 07-25-14
我745 pm 張三個月+game 係9x, 咁今日出左幾多部xb1 ……
now_loading 10:09 PM 07-25-14
作者: rokuna:
傳聞visa 公司講過唔可以碌卡要客另收手續費。

玩大佢
開唔到我單, 615pm 已冇得買
rokuna 10:29 PM 07-25-14
開唔到我單, 615pm 已冇得買
咁 sony 玩野,

宣傳講過唔夠貨會安排擇日再取。

Xbox one 一定好賣,等換野都2個鐘內都有幾十人出。

不過佢無大大隻字揚開有 12月金送,好多人係右邊登記完返轉頭問。
now_loading 10:37 PM 07-25-14
其實都好亂, 龍尾填點心紙時講過可以買超過一部,同有pacific coffee送,去到比錢又唔係
ruud1009 10:45 PM 07-25-14
最大問題係收銀同換禮物得兩個人...
由手機版發出
now_loading 11:05 PM 07-25-14
我好喜歡個環保袋同電腦袋
仁魂 10:32 AM 07-26-14
作者: :
感激各位機迷對Xbox嘅熱情,聽到大家嘅聲音同意見後,我地將會強化銷售安排及新增派發籌方式俾大家更方便預訂Xbox One!
1) 星期六(26/7)我們會推出300個派籌名額可以預訂Xbox One套裝加Xbox One無線手掣優惠(無線手掣+ Dead Rising 3 或Forza Motorsports 5或Ryse: Son of Rome 原價$739 特價$489)
2) 獲派發號碼籌的機迷請於指定時間內到Xbox展區購買
3) 派號碼籌及購買時段共3輪*:
- 第1輪派籌:10am (可於10am-1pm購買)
- 第2輪派籌:2pm (可於2pm-4pm購買)
- 第3輪派籌:5pm (可於5pm-7pm購買)
我們會盡力讓各位想購買Xbox One的巴絲打如願以償,但因現場環境及設備等因素所限制,希望各位巴絲打儘早入場購買。
我們亦會適時透過Xbox HK FB更新狀況。
而今日最後截龍時間暫定為晚上7時
我們亦再次向首天入場但未能成功預訂Xbox One嘅機迷們致歉,感謝各位一直陪伴住Xbox成長,你哋支持就係我嘅動力,一齊繼續打機狂熱!
(「360雙倍獎賞」活動,已經額滿結束。)
剛剛上FB看到
https://www.facebook.com/xboxhk/phot...type=1&theater
C.Ryo 06:06 PM 07-26-14
個電腦袋真係唔錯,巨大環保袋又啱裝埸內嘅購物,OK丫
HK Hitman 12:19 AM 07-27-14
作者: david:
我反而見到好多港蝗同廢青大手訂曬攞去炒
bearkat 04:08 PM 07-27-14
有無人動漫訂到機?
由手機版發出
rokuna 04:11 PM 07-27-14
作者: bearkat:
有無人動漫訂到機?
由手機版發出
機實訂到嫁。

要唔要埋d額外優惠啫
第一 ... 20 70 110 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 130 170 220  ... 最後

返回主題版面