Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
~清談館~>[突手專區] 香港中老虎機JACKPOT 777淋病當選 | 載有全港選民資料電腦被盜 選舉事務處致歉 | 頭POST蛇果專頁LINK
Busconcamp 03:18 PM 12-14-16
"近日表明「積極考慮」選特首的財政司司長曾俊華,昨向特首梁振英請辭,數日內宣佈會否參選。"
職都辭左...重講數日內宣佈會否參選...無野吓話
T.K. 03:25 PM 12-14-16
一講參選就計經費嘛
J+1 03:32 PM 12-14-16
遞左上去都未批,等呀爺一批就講㗎啦
由手機版發出
Rv250 03:51 PM 12-14-16
http://m.mingpao.com/pns/dailynews/w.../1481568129483

根據《行政長官選舉條例》,除了首任任期的特首可帶職參選,公職人員一律須辭職參選,換句話說,在中央宣布任免其職務前,曾俊華都不能正式宣布參選。
由手機版發出
001015 07:54 PM 12-14-16
作者: Busconcamp:
"近日表明「積極考慮」選特首的財政司司長曾俊華,昨向特首梁振英請辭,數日內宣佈會否參選。"
職都辭左...重講數日內宣佈會否參選...無野吓話
反正都休左假,係會參選都開始約選委搞政綱。中共又唔會茅到唔俾你辭職ge。
係人都知佢想參選,所以早同遲都冇咩分別。
小草 10:06 AM 12-15-16
作者: 001015:
反正都休左假,係會參選都開始約選委搞政綱。中共又唔會茅到唔俾你辭職ge。
係人都知佢想參選,所以早同遲都冇咩分別。
茅x
搬龍門 o
J+1 11:01 AM 12-15-16
所以689 敗者復活我都信架
由手機版發出
Dyhalt Rushifar 11:26 AM 12-15-16
作者: J+1:
所以689 敗者復活我都信架
由手機版發出
呢個在下覺得可能性唔高,淋病本身就係689既2.0,連ABC集團主席田大少都覺得可以接受,冇咩必要翻叮689…
不過土共唔批品客辭職到投票日就的確唔係冇可能。
得2個建制候選人既,3百票存唔存都在冇分別。
小草 01:56 PM 12-15-16
唔俾辭職,品客要不要去勞工處求助
Dyhalt Rushifar 03:05 PM 12-15-16
作者: 小草:
勞工處 VS 習近平
真是他_的有得打啊
忍者 03:08 PM 12-15-16
作者: 小草:
勞工法例不適用於公務員
信長 03:24 PM 12-15-16
孽瘤正式宣佈參選特首
psidef 03:27 PM 12-15-16
R.IP
真!DC 03:38 PM 12-15-16
唔洗辭埋立法會議員?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 04:12 PM 12-15-16
作者: Dyhalt Rushifar:
勞工處 VS 習近平
真是他_的有得打啊
香港公務員九七後都係聽開江派枝笛,絕對有可能唔理習派既指示
由手機版發出
001015 05:22 PM 12-15-16
作者: 真!DC:
唔洗辭埋立法會議員?
由手機版發出
計埋DQ班人,就黎夠五區公投。
可以諗公投選特首!
Dyhalt Rushifar 05:36 PM 12-15-16
作者: 歌絲˙暮斯:
香港公務員九七後都係聽開江派枝笛,絕對有可能唔理習派既指示
由手機版發出
…不過照一直行徑黎睇,江派冇理由幫品客拆局喎。
真係唔駛聽而雨傘運動HOLD槍傳說又係真既,警察一早就開晒槍啦。
亍 ◣ 09:00 PM 12-15-16
吂.....掃把頭你個logo想講咩?
win

真係有呢個字
https://www.facebook.com/CHANWANHOI/...17062741669190
gsw 11:46 PM 12-15-16
http://nextplus.nextmedia.com/news/l...0161215/460742

第一時間諗到佢想搵既應該去紅磡 暢行道/里
KENSNAKE 10:56 AM 12-16-16
作者: 亍 ◣:
吂.....掃把頭你個logo想講咩?
win

真係有呢個字
https://www.facebook.com/CHANWANHOI/...17062741669190

玩招財進寶 混合字以為好潮。團隊明玩佢。
歌絲˙暮斯 04:05 PM 12-16-16
講還講唔該貼相
等人 post 丁圖
T.K. 06:02 PM 12-21-16
拎完三百幾票,話拎黎上白票
呢種左膠之最,有咩投票真係唔駛預佢
留佢係高地缺氧啦

張秀賢:唔投,佢做咩我可以唔受責
垃圾
T.K. 01:18 PM 01-01-17

T.K. 03:20 PM 01-08-17
好似無主題講故宮??
呢招真係幾毒
真!DC 03:24 PM 01-08-17
到時附近日子實駐重兵
申請集合又話場地安排問題唔批
而且相信支聯會唔會玩
由手機版發出
標籤:特首選舉
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面