Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 
日本動漫畫討論版>TRIGGER x A-1 Pictures「DARLING in the FRANKXX」#24 (終)「わたしを離さないで」
鐵之侍 10:42 AM 06-24-18
作者: GN00508771:
超展開左幾集 搞到今集平淡左d...
還不錯吧,集集也超展開反而難收尾

最少今回的文戲不錯,真是之前一點一點累積下來才有這樣的演出
尼路 12:39 PM 06-24-18
直美你重未死?
心滿個種反應很好,很有玩出火個種感覺
今集好有一種結束學生時代投入社會大學處處撞牆然後我都係返去做學生(打外星人)吧啦的感覺……
GN00508771 12:53 PM 06-24-18
作者: 鐵之侍:
還不錯吧,集集也超展開反而難收尾

最少今回的文戲不錯,真是之前一點一點累積下來才有這樣的演出
咁我唔係話佢差既 同上兩集比平淡者(心滿既顏藝除外)
細路翔 08:09 AM 06-25-18
02一個打全部

其他二打六上去可以做乜
s2001154 09:48 AM 06-25-18
睇下點樣解釋精神控制.....
精神與肉體分離加上機體受傷會反映在遙遠既肉體上
然後好像撞邪咁無啦啦有條疤.....
咁樣編排總覺得有點多餘......

不如直接點一開始02同01合左體
016被留左地上
然後一樣抑鬱大半集再決定上去突破天祭好像合理D....

依家都唔知做咩兩個人點解離開鶴望蘭
點解離開之後部野自己飛上去都唔覺得奇怪
RPG之鬼 10:05 AM 06-25-18
作者: s2001154:
睇下點樣解釋精神控制.....
精神與肉體分離加上機體受傷會反映在遙遠既肉體上
然後好像撞邪咁無啦啦有條疤.....
咁樣編排總覺得有點多餘......

不如直接點一開始02同01合左體
016被留左地上
然後一樣抑鬱大半集再決定上去突破天祭好像合理D....

依家都唔知做咩兩個人點解離開鶴望蘭
點解離開之後部野自己飛上去都唔覺得奇怪
用MATRIX的方式就可以說得通,只要覺得是真的,意思受傷肉體也會受傷
supermanlady 11:36 AM 06-28-18
7/25(水)発売のBD&DVD vol.4のジャケットデザインを公開!
両面となったココロとミツルのイラストは、前回同様キャラクターデザイン田中将賀さんの描き下ろしです!!
https://darli-fra.jp/bddvd/04.html
作者: :

supermanlady 08:35 PM 06-28-18
第23話のWEB予告映像を公開!
作者: :

鐵之侍 07:08 PM 06-29-18
ゴロー役:梅原裕一郎 ⇒ 濱野大輝
変更話数:第23話/最終回

https://darli-fra.jp/news/?id=47663

結果還是不能配到最後,難得22話演出這麼好
C.Ryo 11:44 PM 06-30-18
最終兵器彼女
繼續經典情節大複製,下回洗唔洗黑白回
GN00508771 12:12 AM 07-01-18
咁岩又係7月7日

真係要講句有種就黑白啦w
柚原このみ 01:41 AM 07-01-18
新娘裝02唔錯b

下回係唔係一萬2千年+黑白

亍 ◣ 03:27 AM 07-01-18
下回要黑白啦

其實今集我係唔係要有感動....但抱歉一d都冇......9s點解自爆....
細路翔 05:01 AM 07-01-18
如果個大綱一開始就係打算咁發展
搞劇本構成果個真係可以拎去打靶

人地6集就演得完既野點解你用24集都搞到黑人問號

成套野既mvp得釘宮病博士,居然可以瞞住上頭用幾十年製造出這麼大的奶子(ry
尼路 11:06 AM 07-01-18
下回唔黑白唔收貨呀
心滿個段唔知點解個腦會出現,年輕人係乜野令你係風雨下工作,係愛呀定責任呀?
無瞞住上頭啦,上頭咪知道然後陰左釘宮囉,倒係叫龍又收埋戰艦又起好時空門,佢地之後個場仗點打的……
鐵之侍 11:13 AM 07-01-18
巨大新娘倒沒什麼問題,認識TRIGGER不會意外這種發展

不過節奏上的確差了些

怎也好應不會爛尾的啦,只是結尾未必人人滿意就是(平凡一些也好不要BE就行了)
東條希 11:27 AM 07-01-18
以為睇緊EVA,原來是天元,以為睇緊天元,原來是飛越巔峰
可能最終戰場面太頹,所以中場加插滿心哭哭來牽動觀眾情緒
鶴望蘭皇帝快d入機戰
Thaws 07:51 PM 07-01-18
懷著炸彈的新娘, 一萬二千年後見ノシ
Lamsze 03:49 PM 07-02-18
其實9s班友點解幫叫龍?爸爸明明係紫方,不過呢個係呢套野都唔重要
神名レオ 07:57 PM 07-02-18
上一套kill la kill已經失望
呢套仲衰,反而諗返klk原來唔錯
亍 ◣ 08:21 PM 07-02-18
上一套唔係小魔女咩?

klk至少潮到出水都ok啦...
真!DC 08:25 PM 07-02-18
哩套一半係trigger架乍
Klk好睇呀亂七八糟得來幾燃,四天王燃爆
由手機版發出
細路翔 08:52 PM 07-02-18
KLK堆打戲運鏡好過依套起碼十幾倍

依套野除左剩係靠男女主角主場個2,3集同博士個回憶篇之外我覺得根本係無記八點檔都不如

老老實實,整體黎講小魔女都似樣過依套
chow263 11:23 PM 07-02-18
作者: Lamsze:
其實9s班友點解幫叫龍?爸爸明明係紫方,不過呢個係呢套野都唔重要
佐倉比紫方以2號機式x殺wo~
s2001154 09:38 AM 07-03-18
有幸等十年後3章劇場版全力補完

總覺得原本應該係諗著5個新娘
但時間關系得返一個
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 

返回主題版面