Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 12-13-09, 03:37 PM   #51
阿聰
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: DC 97 查看文章
佢同我講無紅白得黑白~
好彩我2隻色都岩啫~
全白同黑紅仲有貨~
想買多對
如果冇紅白而突然間返黑白,我諗好多人都呆晒。
無理由返黑白而全人類都唔知道的。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-09, 11:06 AM   #52
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 阿聰 查看文章
其實AJ13幾舒服的﹙原版﹚,行街唔錯,但打街場就免了,因為鞋底唔襟磨。
之前果對SIX RINGS亦然,因為用咗13代鞋底,用嚟打室內木地板場應該幾好。
我記得當時我對AJ13淨係打室內
有對AJ12平時著同打室外

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-09, 11:15 AM   #53
Q頭
Banned

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
air jordan 13 是米反出?
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-09, 01:26 PM   #54
危險人物
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
如果冇紅白而突然間返黑白,我諗好多人都呆晒。
無理由返黑白而全人類都唔知道的。
我聽到都呆左
應該係個sales搞錯左ja掛~

舊 12-14-09, 01:45 PM   #55
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
作者: 白薔薇騎士 查看文章
我記得當時我對AJ13淨係打室內
有對AJ12平時著同打室外
AJ12…以原版鞋底咁硬,打街場應該好過依家好多鞋呢。
引用:
作者: 危險人物 查看文章
我聽到都呆左
應該係個sales搞錯左ja掛~
返貨了,已入手自己SIZE+4C BB鞋。

舊 12-14-09, 01:45 PM   #56
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
AJ12…以原版鞋底咁硬,打街場應該好過依家好多鞋呢。

返貨了,已入手自己SIZE+4C BB鞋。
最終都系紅白?
我果日試左~系咪鞋頭2邊會窄窄地?

岩岩打左黎~系紅白

此篇文章於 12-14-09 03:45 PM 被 DC 97 編輯。
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-09, 04:41 PM   #57
阿聰

引用:
最終都系紅白?
我果日試左~系咪鞋頭2邊會窄窄地?

岩岩打左黎~系紅白
梗喺紅白喇…消息好靈通架嘛!黑白喎!咁都講得出…
上年11+12 CDP都出過黑白,點會咁快再出自己頂爛市先得架……

我未試到住,仲喺公司,但好滿意,對鞋輕過原版,鞋底軟返少少。

舊 12-14-09, 04:58 PM   #58
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
上年11+12 CDP都出過黑白,點會咁快再出自己頂爛市先得架……

我未試到住,仲喺公司,但好滿意,對鞋輕過原版,鞋底軟返少少。
系咪短期內冇11出返?(唔要改版)
舊 12-14-09, 05:07 PM   #59
阿聰

引用:
系咪短期內冇11出返?(唔要改版)
你指唔喺low cut版對嘛?今個月底有對space jam,不過好似要抽籤﹙限nike flagshop先有﹚。

唔知點解呢對好多人追捧,又唔喺著得多,鞋底又會變黃,我覺得唔值。睇下nike肯唔肯再出常規賽果對黑白色仲好。

舊 12-14-09, 05:42 PM   #60
DC 97
The One

PSN  IDDC97
http://forum.freeproblem.com.hk/redi...ost&sid=LsILUm
呢對就系aj11 space jam??
我唔太熟波鞋
淨系識分aj xx呢d
舊 12-14-09, 05:47 PM   #61
阿聰

引用:
http://forum.freeproblem.com.hk/redi...ost&sid=LsILUm
我唔太熟波鞋
淨系識分aj xx呢d
無錯呢!呢個喺第二次復刻﹙今個月香港推出﹚嘅包裝。

舊 12-14-09, 06:00 PM   #62
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
你指唔喺low cut版對嘛?今個月底有對space jam,不過好似要抽籤﹙限nike flagshop先有﹚。

唔知點解呢對好多人追捧,又唔喺著得多,鞋底又會變黃,我覺得唔值。睇下nike肯唔肯再出常規賽果對黑白色仲好。
聽講大陸已經有大貨
仲要唔洗抽

舊 12-14-09, 07:28 PM   #63
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:

聰兄有冇相睇?

聽講對鞋個設計改左少少~唔知係唔係堅~~
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-09, 07:44 PM   #64
swatty
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
我唔太熟波鞋
淨系識分aj xx呢d
請問後面 no.係 23 or 45 ?
thanks.
swatty 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-09, 07:57 PM   #65
阿聰

引用:
作者: POISON 查看文章
聽講大陸已經有大貨
仲要唔洗抽
內地出咗AJ11 SPACE JAM了,仲聽聞有幾批貨分階段放出,雖然人仔賣1250,約港幣1500,
但我情願過深圳買都唔益炒家,又唔使抽,鍾意SPACE JAM可以返深圳東門NIKE SHOP或者萬象城運動100睇睇。
引用:
作者: 魚伕 查看文章
聰兄有冇相睇?

聽講對鞋個設計改左少少~唔知係唔係堅~~
你指AJ12代紅白RETRO相片?夜少少放上嚟得嘛?!

因為我自己著過原版AJ12紅白,所以今日買到之後都好感動,感覺都特別深。
今次主要改進鞋底以及鞋身白色包腳部份軟硬度較舒服﹙原版比較硬﹚,鞋身重量減輕。
大致上同幾年前復刻過嘅AJ12代其他顏色﹙包括MELO色﹚嘅改良差唔多。

舊 12-14-09, 08:00 PM   #66
魚伕
Moderator

引用:
你指AJ12代紅白RETRO相片?夜少少放上嚟得嘛?!

因為我自己著過原版AJ12紅白,所以今日買到之後都好感動,感覺都特別深。
今次主要改進鞋底以及鞋身白色包腳部份軟硬度較舒服﹙原版比較硬﹚,鞋身重量減輕。
大致上同幾年前復刻過嘅AJ12代其他顏色﹙包括MELO色﹚嘅改良差唔多。
yes~慢慢~唔急的~
舊 12-14-09, 08:02 PM   #67
阿聰

引用:
yes~慢慢~唔急的~
依家我先去做運動,我大約十點鐘放相上嚟。

舊 12-14-09, 08:19 PM   #68
魚伕
Moderator

引用:
依家我先去做運動,我大約十點鐘放相上嚟。
thx~

另外入左幾多錢? ....
舊 12-14-09, 08:24 PM   #69
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
cool...awaiting the photo too

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-09, 08:45 PM   #70
DC 97
The One

PSN  IDDC97
終於入左AJ12~
足足等左13年
有埋AJ11就好

PS:對LBJ都幾靚~不過對我黎講好貴
舊 12-14-09, 08:48 PM   #71
魚伕
Moderator

引用:
終於入左AJ12~
足足等左13年
有埋AJ11就好

PS:對LBJ都幾靚~不過對我黎講好貴
係邊入?入左幾錢?
舊 12-14-09, 09:00 PM   #72
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
係邊入?入左幾錢?
沙田NIKE SHOP
我見紅白得NIKE SHOP有~全白馬拉虫都有
我想試多對7.5都冇
舊 12-14-09, 09:02 PM   #73
阿聰

引用:
thx~

另外入左幾多錢? ....
1099,正價,呢對冇STAFF PRICE的話,一定喺正價了。
幾年前復刻冇呢隻色,終於都等到,我覺得值得的。

沖涼先,22:00前一定見到相。

舊 12-14-09, 09:42 PM   #74
DC 97
The One

PSN  IDDC97
舊 12-14-09, 09:49 PM   #75
阿聰

AIR JORDAN 12 RETRO 紅白色:

正面

鞋底

背面

鞋舌位置兩側

US11 VS 小朋友 4C

加送 AJ11 + AJ12 CDP?NO WAY!

AJ12 4C & AIR FORCE 1 4C

此篇文章於 12-14-09 09:53 PM 被 阿聰 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:37 PM

手機版 | APP版