Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
Neo Entertainment TREND>無記黃金時段倉底及B級劇集總合評論/吐槽區 Vol.2
大破人間 11:28 AM 10-18-16
律政強人真係唔錯
尤其人物性格非常突出同鮮明方面

除左有D部份劇情我覺得非常不合理...

例如Henry被栽贓推秘書落樓梯單野竟然告得入
就算Henry係屋企無時間證人都好,但正常睇CCTV都應該知佢有無返過公司/離開過屋企吧...

KC係結局又俾人用空頭支票昆多一次
martinnitram 03:58 PM 10-18-16
作者: Hunter:
來自喵喵星的妳
大塊田扮喵喵
睇完第一集, 除o左陳豪個 look 好似無咩笑點, 有點伏味...
kita 05:32 PM 10-18-16
作者: 大破人間:
律政強人真係唔錯
尤其人物性格非常突出同鮮明方面

除左有D部份劇情我覺得非常不合理...

例如Henry被栽贓推秘書落樓梯單野竟然告得入
就算Henry係屋企無時間證人都好,但正常睇CCTV都應該知佢有無返過公司/離開過屋企吧...

KC係結局又俾人用空頭支票昆多一次
結局舖晒路要出續集... KC太過宋萬山
小草 02:31 PM 10-19-16
作者: kita:
結局舖晒路要出續集... KC太過宋萬山
未必,可能上戲多
始終如果真係寫同律政司鬥,好難寫

話時話套野教晒人走灰色地帶,偽造文件,人證
律師公會無出黎話佢地影射影響形象
大破人間 03:01 PM 10-19-16
其實接寒戰2

結果KC做左律政司司長都唔滿足, 要走出來選特首, 做真正既土皇帝
暗黑騎士 05:11 PM 10-19-16
DUNCAN最慘, 做反不成最後都係做番跟班
小草 06:28 PM 10-19-16
作者: 暗黑騎士:
DUNCAN最慘, 做反不成最後都係做番跟班
每次我都估佢係最後出手幫張強架
知道所有野,咩事都做唔到,正癈柴
小草 12:42 PM 10-21-16
套喵喵好悶
nameH 12:54 PM 10-21-16
好揾唔揾,揾田蕊妮扮貓,好心啦一把年紀了
Dangerous-boy 01:11 PM 10-21-16
作者: nameH:
好揾唔揾,揾田蕊妮扮貓,好心啦一把年紀了
咁她是一隻老死了的貓喎,當然是一把年紀了啦!
昏迷童子Sleepy 09:14 PM 10-24-16
作者: 小草:
套喵喵好悶
作者: martinnitram:
睇完第一集, 除o左陳豪個 look 好似無咩笑點, 有點伏味...
講真…本童子冇睇過……
但係睇見友林個相關po都覺得幾伏下……
果邊除左一貫地不停喪鬧之外唯一有人提的就係偽希狂派殺必死……
某F 12:11 AM 10-25-16
創世紀仲好睇
sgouki 10:34 AM 10-25-16
跟本之前果兩套先似台慶劇, 可能吾係全部自己友, 吾想做比佢地..........
凍檸茶 10:39 AM 10-25-16
作者: sgouki:
跟本之前果兩套先似台慶劇, 可能吾係全部自己友, 吾想做比佢地..........
係喎
而家J5 仲LOOP梗方中信同智叔D舊劇
由手機版發出
暗黑騎士 11:56 AM 10-25-16
方中信係X月傳? 咁智叔LOOP邊套, 唔多覺
話時話, J2更新變咗煲劇台自廢武功後, J5資訊劇集反而覺得唔錯

不過都係回歸打機, 清吓D GAME好過
信長 12:03 PM 10-25-16
作者: 凍檸茶:
係喎
而家J5 仲LOOP梗方中信同智叔D舊劇
由手機版發出
TVB 真係少左好多人.. 幾套都係果D 人LOOP.. 不過算,好多角色都係充數.. 可有可無
pet3 12:14 PM 10-25-16
作者: 信長:
TVB 真係少左好多人.. 幾套都係果D 人LOOP.. 不過算,好多角色都係充數.. 可有可無
次次壞人都係果個阿叔
Busconcamp 09:16 AM 10-27-16
偶凈係有睇幕後玩家...
d對白幾搞笑
暗黑騎士 11:55 AM 10-27-16
睇過一陣, 感覺唔錯, 不過比人插劇情堅離地啫
大破人間 12:17 PM 10-27-16
作者: 暗黑騎士:
睇過一陣, 感覺唔錯, 不過比人插劇情堅離地啫
咁我都見有新聞話公關界有人插套野誇張同離地

咁而家套劇又唔係以反映行業現況同內幕為賣點 ,
我覺得戲劇既劇情離地本身唔算係一種缺點.
DC 97 12:21 PM 10-27-16
最好睇系張繼聰
做親呢D攪笑角式都好正
信長 09:29 PM 11-01-16
套幕後玩家明顯係TVB 少有佳作
Busconcamp 09:14 PM 11-02-16
妳個腦都keep到幾新丫,好似未用過咁

Busconcamp 07:58 PM 11-04-16
睇返幕劇宣傳海報...
黃翠如個樣笑裡藏刀咁款...
果然...
Busconcamp 11:51 PM 11-08-16
做保安,食蕉呀
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面